Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszym rozwiązaniem by było bony 6,10,15 jezeli chodzi o abs no moze moze jeszcze 4% ale zeby 2% nawet jeżełi zmianek będzie dużo to prędzej żyła w ręce nie wytrzyma i jebnie od zmieniania bonów.

Najlepszym rozwiązaniem byłoby zrobić z harda/mediuma coś na styl easy/4funa no nie?

Ku*wa ludzie, to ma być hard, a wy wszystko chcecie zrobić żeby go tylko ułatwić, mimo że już od ch*a rzeczy zostało uproszczonych.. -_-

@DOWN

Kolejny -_-, jak Ci bonusy nie pasują to idź sobie na jakiś syf gdzie wchodzi wszystko max.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xewka ależ oczywiście, że to powinien być HARD, z miła chęcią bym widział mniejszy exp i cięższy system wbijania skilów, ale 2% bony to jak dla mnie przesada .

Opublikowano

o co wam chodzi z tymi bonami?

udalo mi sie wylapac ss i widze ze bony wchodza jak na PL a nie jakies chujowe male wartosci - co z wami !?

84hu4v.jpg

hldg5a.jpg

mn9o8e.jpg

0tyrwk.jpg

NA PL -

http://wiki.metin2.pl/index.php/Bonusy

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Opublikowano do wglądu regulamin jaki obowiązywać będzie na Balantii.

Ewentualne uwagi/poprawki proszę pisać w tym temacie.

Regulamin

wklej.to/7LWt8

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Odnośnie regulaminu...

1. Administrator to najważniejsza osoba w grze. Ma prawo do przerwania umowy z graczem bez podania powodu, lecz funkcja ta nie powinna być przez niego nadużywana. Przerwanie umowy wiąże się z utratą konta, postaci, wirtualnej waluty tj. wszystkiego związanego z serwerem Balantia. Blokada konta nie wiąże się z przerwaniem w/w umowy tylko z jej zawieszeniem.

Re: Według mnie tak być nie powinno, że administrator ma prawo dać komukolwiek bana bez podania jakiejkolwiek przyczyny. Z pewnością będzie wiązało się z tym wiele niejasności.

sygnaturac.png
Opublikowano

Odnośnie regulaminu...

1. Administrator to najważniejsza osoba w grze. Ma prawo do przerwania umowy z graczem bez podania powodu, lecz funkcja ta nie powinna być przez niego nadużywana. Przerwanie umowy wiąże się z utratą konta, postaci, wirtualnej waluty tj. wszystkiego związanego z serwerem Balantia. Blokada konta nie wiąże się z przerwaniem w/w umowy tylko z jej zawieszeniem.

Re: Według mnie tak być nie powinno, że administrator ma prawo dać komukolwiek bana bez podania jakiejkolwiek przyczyny. Z pewnością będzie wiązało się z tym wiele niejasności.

4. Gracz nie powinien przeszkadzać drugiej osobie, gdy ta prowadzi określone działania. Jest to tzw. ksucie, ale nie będzie to karane.

Re: Uważam, że ksucie nie powinno być karalne, ponieważ nikt tak na prawdę nie będzie w stanie wskazać kto pierwszy na tym spocie się znajdował. Znowu mogą pojawić się przez to tylko nie potrzebne komplikacje.

POLAĆ mu co by bylo gdyby wypadło na mnie dobra wstaje sobie rano mowie dropne sobie fymsa a tu ban powód brak no niezle bym sie zdenerwował ;P a tak pozatym bony mogą zostać tylko moze zwiekszyć szanse na wbicie np 10 lud albo coś
Opublikowano

4. Gracz nie powinien przeszkadzać drugiej osobie, gdy ta prowadzi określone działania. Jest to tzw. ksucie, ale nie będzie to karane.

Re: Uważam, że ksucie nie powinno być karalne, ponieważ nikt tak na prawdę nie będzie w stanie wskazać kto pierwszy na tym spocie się znajdował. Znowu mogą pojawić się przez to tylko nie potrzebne komplikacje.

Polecam lekcje dokładnego czytania.

@topic

Serwer zapowiada się na jeden z lepszych tego typu. Graczy pewnie nie zabraknie, team widzę, że zna się na rzeczy. Nic tylko czekać i grać.

Opublikowano

Odnośnie regulaminu...

popieram ... nie powinno tak być :x wystarczy, że któryś z GM'ów nie będzie lubieć pewnego gracza i może mu dać bana ? .. głupie ;3

teoden.png

Opublikowano

Gdy Gruby siedzi przy zapowiedzi - wiedz, że coś się dzieje ~ks. Natanek

Co do regulaminu serwera, mniej więcej objaśnione co i jak ;p

footer_logo.png

Opublikowano

1. [GA]Sensual - jedyna osoba która coś potrafi ew administrator forum, sponsor
  2. [GA]HikariYami - jako reklama coś typu fubu
  3. [GA]Bambos - aby zaufać serwerowi, bo był na ravi gm itd.
  4. [GA]Vater jedyna osoba która coś potrafi ew administrator forum, sponsor

tak mi się tylko wydaję, zobaczymy jak wyjdzie na starcie. : )

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Zapowiedź była fajna , lecz teraz czytając posty , aż się rzygać chce :X

Czemu ? Bo jakie to propozycje tu nie padły , od razu może zróbcie z tego 4funa ?!

Niech wszystko zostanie tak jak jest , ma to być medium z nutką harda , NIE 4FUN >!

13735324352268179080.png

Opublikowano

Najważniejsze pytanie : ODBUGOWANE DT ? W SENSIE NIE MA BUGU Z KOŃCEM CZASU NA KOWALU ???

Wystarczy odwołać konia lub siedzieć na nim w trakcie oddawania ostatniej pieczęci i to się każdego kto jest obecny na tym dt. Wtedy nie odlicza czasu na pietrze z kowalem... Bug jest wtedy, kiedy jakiś koń jest luzem. On deda i potem liczony jest czas. Tak też było na pl'u(bo juz nie gram), może teraz to zrobili.
eRmailBanner1.png
Opublikowano

Jestem za zmiankami u npc jak na tiverii lub eleris zróbcie głosowanie!!!

wole standardowe rozwiazanie... chyba ze jeszcze mozna dorobic w eq jakas ikonke na ktora sie przenosi itemek(chodzi mi o to cos jak IS w eq), bo u npc trzeba zapierdalac do m1 jakbys chcial zmienic, wiec odpada..

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

- Kiedy forum/stronka ?

- Beta testy zamknięte/otwarte ?

- Ile dni przed startem wypuścicie clienta/patchera etc. ? żeby nie było, że wszystko na ostatnią chwilę.

Opublikowano

Według mnie to bez sensu, jak widać i tak ilość zmianek, którą będziemy w stanie osiągnąć prawdopodobnie nie będzie wynosiła powyżej 300/400, więc myślę, że tylko bardzo nieliczni będą używać bs'a.

Najlepszym zabezpieczeniem będzie zmienianie bonów u npc.

ja wole tradycyjne zmienianie .. żeby komuś weszło 3x 15 + hp z bonami 2/4... graniczy z cudem

- Kiedy forum/stronka ?

- Beta testy zamknięte/otwarte ?

- Ile dni przed startem wypuścicie clienta/patchera etc. ? żeby nie było, że wszystko na ostatnią chwilę.

5 dni przed startem

zamknięte chyba

5 dni przed startem ;3

teoden.png

Opublikowano

mi nie chodzi o to, że ciężko wchodzą tylko że oni płaczą o bs'a .. a co na tym bs'ie zrobi sobie ktoś ? 2k hp w butach ? ^^

Ustawi 2k 4x15 w butach na 250 zmianek, a później będzie płakał, że mu nic nie weszło \m/.

@top

Ludzie, ogarnijcie z tym BS'em bo na tym serwerze nawet jakby działał to się nie przyda, zbyt drogo są zmianki postawione żeby używać BS'a.

Opublikowano

Wystarczy odwołać konia lub siedzieć na nim w trakcie oddawania ostatniej pieczęci i to się każdego kto jest obecny na tym dt. Wtedy nie odlicza czasu na pietrze z kowalem... Bug jest wtedy, kiedy jakiś koń jest luzem. On deda i potem liczony jest czas. Tak też było na pl'u(bo juz nie gram), może teraz to zrobili.

Gówno prawda, narobiłem tyle DT odkąd gram w metina i na pl-u i na privach, próbowałem wszystkiego w tym ten mit o koniu i chuj wyjebywało i tak, więc nie wciskaj mi kitu, który wymyślili ludzie nie robiący DT.

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...