Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooooo, a ja mam pytanie odnośnie Strzał dla Archerów, bo widzę, że tylko są podstawowe strzały u NPC.

Czy będą dropić strzały na 30/40/45/50 poziom?

Opublikowano

Haha, mnie zawsze bawił płacz ludzi na serwerach " e no kurwa, nie ubije takiego azraela szamanka, zrobcie cos z tym...bo jak mam zarobic na pro EQ?!?!?!!?!?! Obnizcie mu HP przez pół kurwa albo REJDŻ!!!!!!!!!!!!!"

Każdy dobrze wie jaką postać wybiera, więc po chuj to...? Nikt nikomu nie każe grać BMem czy tam helerem. Chcesz sobie pograć na całego to nie rób postaci jedynie nadającej się do pvp...

każda postać jest w czymś dobra, wystarczy umieć nią grać... gdyby brać pod uwagę to w czym dane klasy są lepsze, żeby inne klasy nie były poszkodowane to wszystko musiało by dropić tylko z samych mobow bo body szybko metka ubije a szamanka sobie nie poradzi to odrazu niech to co z metka dropi tez z mobow, albo ninja wiadomo, że lepiej radzi sobie z bossami to żeby szamanka i sury nie były poszkodowane tez dajmy drop szkat bossow do mobow.... idiotyczne argumenty i płacze co niektórzy tu mają lub poprostu marzy im się jakiś easy server;)

beztytuuacf.png

Opublikowano

@UP

Lol, grasz już na serwerze? Czy z jakiegoś filmiku wziąłeś?

Opublikowano

Zagram na 100% czekam na serwer już od długiego czasu .

Polecam i Zapraszam .

R3SPecT wraz z gildiią InspiratioN . :>

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

także zagram biorę swoją ekipę z pewnych privow.

P.S Atlantis mam nadzieję, że zakupiłeś kilogramy zupek chińskich, żeby TOP 5 być, chcę Cię tam widzieć !

Opublikowano

Mnie się wydaje, że sukces balmory nie tkwi w samym serwie, bo przecież grałem na lepszym hardzie od niego, gdzie graczy było 200 mimo tego, że serwer był na prawdę dopracowany. Sukces chujmorki tkwi w FuBu i Bambusku...ludzie po prostu mają pewność, że ten serwer będzie stał.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Mnie się wydaje, że sukces balmory nie tkwi w samym serwie, bo przecież grałem na lepszym hardzie od niego, gdzie graczy było 200 mimo tego, że serwer był na prawdę dopracowany. Sukces chujmorki tkwi w FuBu i Bambusku...ludzie po prostu mają pewność, że ten serwer będzie stał.

Wlasnie mialem to pisac do mentalisty

suckes balmory tkwi w fubu i jego nastoletnich fanach

i PODOBNO jeszcze raz napisze PODOBNO bo slyszalem to z paru zrodel, ddosowal konkurencje.

Opublikowano

Powiem tak osiągnąłem wszystko co się dało na balmorce do wiosny i jak już to osiągnąłem wraz z kolegą zaczęła się taka monotonia, że wolalem poczytać książkę.Ciężko było o wojnę na balmorce nic nowego do robienia w eq, mało eventów i dodatkowo gruby o którym nie będę wypisywać co robił .Tak na prawdę miło się grało do czasu gdy jeszcze coś trzeba było osiągnąć .

Opublikowano

zapowiada się druga chujmorka

Napewno kilka K ludzi by się ucieszyło gdyby zapowiadała się druga "chujmora" jednak z bardziej odpowiedzialnym teamem;)

beztytuuacf.png

Opublikowano

wartości abs z tego co wiem to 2,4,6,8,10,12,15

Jeśli to prawda to chyba zrezygnuję z gry na serwerze, wiem, że fajnie byłoby powrócić do czasów kiedy to stal z full HP oraz 3x abs mieli tylko nieliczni, jednak z pewnością większości się to nie spodoba przez co stracą sporą część graczy.

sygnaturac.png
Opublikowano

najlepszym rozwiązaniem by było bony 6,10,15 jezeli chodzi o abs no moze moze jeszcze 4% ale zeby 2% nawet jeżełi zmianek będzie dużo to prędzej żyła w ręce nie wytrzyma i jebnie od zmieniania bonów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...