Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego drop z metków jednak chyba jest za duży skoro przy biciu bez 2x dropa z zazdry taki wysyp, taki powinien być przy 2x dropie, a itak za duży by był, a tu bez to co będzie z rękawicą ?

Być może coś źle zrozumiałem, ale przecież na tym filmie metiny są bite z rękawicą. (4:15)

Drop ogółem mógłby być mniejszy bo w takim tempie to po kilku dniach już będą skille G, jedynym problemem mogłyby być skille P.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie ma być hard serwer, tylko medium z elementami harda. Więc nie mówcie, że dodania / zmianki nie mogą być u NPC, bo nie jest to za tanie. I nie porównujcie tego serwera, do Balmory..

Kiedy będzie dokładnie dostępne forum serwera?

może być medium na którym zmianki będą elitarnym przedmiotem, a może być medium gdzie zmianki bedą za grosze jak na tiveri, a tiveria jest nawet nazywana hardem, więc na określenie typu servera składa się wiele czynników, a nie, że sobie ktoś napisze, że zmianki muszą być u npc bo medium...

beztytuuacf.png

Opublikowano

Być może coś źle zrozumiałem, ale przecież na tym filmie metiny są bite z rękawicą. (4:15)

Drop ogółem mógłby być mniejszy bo w takim tempie to po kilku dniach już będą skille G, jedynym problemem mogłyby być skille P.

oj tam, jak na medium to i tak jest ''uHARDzone'' - zauwaz tiveria bardzo znany priv medium a kamole sa u handlarzy, gdzie jeszcze latwiej zrobic na P

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

ROzwaliłes mnie stary z tym pomysłem z metkami, z krzesła spadłem i nie mogłem ze smiechu wstać.

Nie dziwne patrząc na twój avatar.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Bambos, Sensual jakimi serwerami możecie się pochwalić do tej pory ?

Czy to dopiero początek. Albo z jakimi współpracowaliście ?

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Bambos, Sensual jakimi serwerami możecie się pochwalić do tej pory ?

Czy to dopiero początek. Albo z jakimi współpracowaliście ?

Sensual to nie wiem , ja mogę się pochwalić nawie ; p

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Widzę że ludzie wolą u npc zmianki a szkoda , bo tak jest lepsza zabawa + niezaburzony rynek cen , jak ktoś wspomniał dojdzie do tego co na balmorze na pewno czyli stal 1.5kkk nie zważając na drop yang czy będzie x1.5 czy x1 jak na PL'u wyjdzie na to samo. Nie wspominajmy już o bs , i śr w fms + 50 w pierwszy tydzień. Nie chcę się kłócić , ale oglądałem wszystkie filmy i zwracacie uwagę na rynek cen , ale przy zmiankach w NPC będzie duża inflacja yang . Co do osób twierdzących , że nie da się dropić z metinów , pamiętacie start ravii czy balmory ? Grało mniej osób niż tutaj będzie na starcie , a jakoś się dało , osoby tak piszące te lenie i tyle ^^.

Opublikowano

1. Co ile można czytać kamienie duchowe ?

2. Czy będzie pierścień teleportacji ? (np. chcę zacząć w Chunjo, a znam spoty tylko w Jinno czy będę mógł się tam tepnąć ?)

3. Czy jeżeli medal konny spali to kolejny mogę czytać od razu ?

4. Czy na serwerze będzie zwiększony resp metinów ?

5. Jak będzie wyglądała sprawa z ślubem ? od którego lv ? jak zdobywamy pierścionek ? ile kosztuje suknia garniak ?

6. Od którego lv można założyć gildie, ile to kosztuję ?

7. Jak jest z misjami ? Czy jest ich dużo ?

8. Czy wybierając królestwo Chunjo nie będę poszkodowany ? Bo jak wiemy tutaj gra najmniej osób ... ( eventy typu obrona kamieni metin)

9. Ilu slotowy jest TS ?

10. Czy Administracja nie ingeruje w sprawy typu odbijanie spota ? (na ostatnim serwerze kolesiowi odbiłem spota, to poszedł do gm...)

11. Mam nadzieję, że zablokowany jest DH ?

12. Czy na serwerze będą zwoje redystrybucji ?

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Nie, zostaw roski.. Bo zanim ktoś uzbiera roślinki i zrobi wody, a potem z nich roski.. No i niech ktoś bd chciał np. 120 ataku w nieb to pozdro..

Opublikowano

kilka rzeczy które mi sie nie podobaja:

-zmianku i dodania u handlary - bardzo glupi pomysl (lepiej dodac je do dropa

-bizuteria na 80... - powinna zostac na 60 i byc nagorda z bosa katakump itp..

-helmy robi sie z 41 kolejna glupota!!! - powinno byc z helmami jak na PL

-zwoj powrotu statusu - na litosc po co to?

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

2. Czy będzie pierścień teleportacji ? (np. chcę zacząć w Chunjo, a znam spoty tylko w Jinno czy będę mógł się tam tepnąć ?)

5. Jak będzie wyglądała sprawa z ślubem ? od którego lv ? jak zdobywamy pierścionek ? ile kosztuje suknia garniak ?

8. Czy wybierając królestwo Chunjo nie będę poszkodowany ? Bo jak wiemy tutaj gra najmniej osób ... ( eventy typu obrona kamieni metin)

9. Ilu slotowy jest TS ?

10. Czy Administracja nie ingeruje w sprawy typu odbijanie spota ? (na ostatnim serwerze kolesiowi odbiłem spota, to poszedł do gm...)

12. Czy na serwerze będą zwoje redystrybucji

13. Ile daje roska na magie % i skąd zdobyć roski ?

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Lepiej ustalcie ze wojny 3vs 3 w terenie w umowionym miejscu to jest dosyc ciekawe i kiedys tak bylo na jakims serwie , wprowadzilismy sobie taka zasade ze wojny tylko w terenie po rowno , nie wiem na jakim to serwie ja wtedy gralem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CrazyBoom dołączam twoje pytania+ dodaje kilka swoich

9. Ilu slotowy jest TS ?

12. Czy na serwerze będą zwoje redystrybucji

13. Ile daje roska na magie % i skąd zdobyć roski ?

14. Czy będą misje z polowaniami?

15. Czy w grocie będzie można znaleść metki jak np na balmorze? Bo widzę tutaj kilka rzeczy istnie zerwanych z balmory.

16. Forum wystartuje równie ze stroną czy trzeba będzie dodatkowo na forum poczekać?

17. Czy metki mordu w dt będą miały ograniczony drop czy normalny?

18. Czy wydropienie zatrutego będzie mozliwe tylko ze szkaty rippera?

19. będzie prywatne dt i niebieska smierć?

20. Czy będzie możliwe ulepszanie kd na tym serwerze?

21. Czy serwer będzie posiadał jakieś zabezpieczenia przed hackami czy tylko gmy i gracze będą polować na owych nieucziwych graczy?

22. Czy z lorda w dc i smoka w grocie będzie dropić szkata czy może kd malze ulepszacze itp.

23. Co ile w grocie będzie się respiła wrózka? Standardowo czy może częsciej z uwagi na mozliwie duzą ilosc graczy

24. Czy Zinki w grocie będą miały dmg podobny jak na plu czy polepszony?

25. Na ognistej ziemi znajdziemy czerwonego smoka?

To tyle z pytań, mam nadzieje ze administracja szybko odpowie na nie.

Opublikowano

Powinni usunąć Zwój powrotu statusu, dlaczego? Ponieważ wg. mnie chore jest zmienianie co chwili profesji.

Jak dobrze pamiętam to zwój będzie resetował tylko status, a profesja dalej będzie ta sama.

Któryś z administratorów tak pisał, być może nawet jest napisane w prezce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...