Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też macie mało ofert ?

Nawet z hidemanem (USA,Niemcy,Francja,UK) mam mało ofert.

Czy to może wina tego, że nie mam roota, albo mojego telefonu Galaxy mini 2

Pomoże ktoś ?

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Gdzie wpisac konto zeby mi tam ta kase przelewalo?

@edit

Gdy sciaglem DroidVPN i polączyłem sie z jakimś serverem.. to weszlem w tego cos tam :D

to mi sie oferty nie wczytywaly.. a jak juz sie wczytaly (niektore) po 10min to przekierowywalo na Sklep play i wywalalo na glownom strone!

1RkW7od.png

Opublikowano

Używając VPN jest fajnie, zarobiłem te 10$ :). Podałem email PayPal i niby przyjęto do realizacji. Potem patrzę mam bana na konto. Czytam na ich profilu FB posty i jest tam napisane, że wykrywają kto używa VPN i banują. Kasy nie mam :/

Ostrzegam!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wtf jak wbijam na whaffa to ciagle mi otwiera przegladarke nawet jak usune i od nowa zainstaluje to mi otwiera ciagle help mee czy dostalem bana bo na poczatku uzywalem vpn ale jak przeczytalem ze bany za to to nie uzywam juz ...

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niee. Wiele osób już to sprawdzało (wraz ze mną) i to działa ;) Minus jest jedynie taki, że zbyt szybko, to się nie zarabia :/

Opublikowano

Zarabiałem tu ale masakra jak długo trzeba zbierać. Wolę zarabiać na Fires. Udzielę także pomocy jeżeli chodzi o Fires.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Opublikowano

huehuehue kiedyś odebrałem 5$, teraz zebrałem 15$ i nagle moje konto zostało zablokowane xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ehh, całe robienie zadań na Whaff... Przez 2 miesiące zbierać bez VPN kase i jeszcze dostać bana odrazu po wypłacie do jest skandal i oszustwo z ich strony!

. .

Opublikowano

Czyli oszustwo ? Byłoby zbyt kolorowo gdyby to działało i się tak szło dorobić :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Nie jest to oszustwo. Po prostu tak juz to pozmieniali ze malo co sie da zarobic. Kiedys mozna bylo zmieniac vpn a teraz daja za to bany. Ja na tym zarobilem jakos 150zl a teraz ledwo co mozna cos zarobic. Np kiedys minimum to 5$ a teraz chyba z 15$. Dlatego ciezko, bo banuja i duze minimum z mala iloscia zarobku. Po prostu sie juz nie oplaca.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema używam whaffa od niecałego tygodnia, jakie robicie oferty? Zmieniałem ip i nie ma żadnej po 1.5$ jest za np. 0.6 , 0.45 w whaff picks ale wszyscy piszą że nie płaci. Jakie robicie reklamki i na jakim ip?

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

thx ziomek wszystko fajnie opisane zobacze w praktyce.

to nie koniecznie musi byc oszustwo.... zobacze zara

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...