Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Darmowe VPN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

855401415616121406713.png

Siemka, zauważyłem iż wiele osób ma problem ze znalezieniem dobrego, darmowego VPN.

Przetestowałem kilka i odpowiem wam na pytanie : Jaki VPN do WHAFFA, żeby szybciej zarobić.

Oczywiscie mozecie go używać wszędzie. No to zaczynamy!

Jeżeli twoje urządzenie jest zrootowane tutaj bezkonkurencyjnie wygrywa VPN o nazwie HIDEMAN.

Zmienia IP ( jak kazdy VPN ), ale co najwazniejsze - łatwy i szybki w obsludze.

Bez roota na urzadzeniu, wbrew opinii niektorych - MOŻNA ZMIENIAĆ VPN - i jest nieduzo gorszy efekt niż sposób opisany powyzej. Z kilku programów, o takim działaniu wybralem jeden, który wydaje mi sie najlepszy. Jego nazwa to ONECLICKVPN.

Teraz troche o zarobku na aplikacjach typu WHAFF:

1. Najpierw skończ polskie oferty.

2. Najlepsze oferty są w krajach - UK, USA, NIEMCY

3. Zapraszaj znajomych do aplikacji tego typu

4. CZYTAJ komentarze czy za pobranie dostaje sie pieniądze.

Dziekuje za przeczytanie, bedę zadowolony jeżeli przynajmniej jednej osobie on pomoze.

image.png 

Opublikowano

Przyda Się , Podepnij :)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wszystko działa . Tylko mam problem w misjach w których trzeba wysłać sms i doebrać kod , który trzeba wpisać zwrotnie tzn. Klikam w w/w misje przenosi mnie na strone www (próbowałem za pomocą różnych przeglądarek dolphin , opera , firefox) wybieram operatora , wpisuje swój nr tel i po chwili otrzymuje kod na telefon ale przenosi mnie do skrzynki sms telefonu i nie mam opcji powrotu do strony z polem gdzie trzeba wpisać kod . Co musze zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...