Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie do Euforia Ewenement Furax lub do flo... ale narazie jest komplet A Gm'a nie ma online aby mógł zrobić up guild więc trzeba poczekać... Może jest w pracy nie wiem : P

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grabpet nie działa lol xD

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@up

Musisz przenieść z nowej postaci : P

Opublikowano

jaki bezsens mam error c8, zapewne musze zaczerpac nowego clienta

c8 masz jak odpalasz przez sro_client.exe, odpal przez launchera to nie wyskoczy c8;)

Jako druga osoba w Akatsuki mam 30 lvl.

http://postimage.org/image/77p2ux81d/

Btw. Macie może slota w tej waszej PL guild dla mojego alt chara?

Ja juz tez wbilem 30:) Robie q na blue zerka teraz:D

farah.png

Opublikowano

no nie wytrzymam... DonKichot aka małpa bo tylko z takim nazewnictwem kojarzy mi się Twój nick... Twoje posty są tak żałosne, że moje spamowanie w tym temacie się myje... Czytałem pierwszy post, twardo piszesz, że nie przeczytasz odpowiedzi hahaha, a zaraz już napina :O komu chłopie Ty chcesz mydlić oczy... weź zastanów się troszkę.. Serwer Ci się nie podoba to powiedz swoją "krytykę" hehe i odejdź... a nie rób z siebie krytyka błazna.. Tylko nie odpisuj czasem. Czyżbyś znowu zawitał na ten topic ? To ja się pytam w które Twoje słowo mam wierzyć ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Tylko pogratulować, widać że jest już dużo 30 lvl, a nawet bardzo dużo. Zwłaszcza Euro, Chińczyków mało widzę po 30 lvl, możliwe że jest ich dużo.

@edit.

CTF jest zbugowany?. Czy ja po prostu może źle przeczytałem.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

no nie wytrzymam... DonKichot aka małpa bo tylko z takim nazewnictwem kojarzy mi się Twój nick... Twoje posty są tak żałosne, że moje spamowanie w tym temacie się myje... Czytałem pierwszy post, twardo piszesz, że nie przeczytasz odpowiedzi hahaha, a zaraz już napina :O komu chłopie Ty chcesz mydlić oczy... weź zastanów się troszkę.. Serwer Ci się nie podoba to powiedz swoją "krytykę" hehe i odejdź... a nie rób z siebie krytyka błazna.. Tylko nie odpisuj czasem. Czyżbyś znowu zawitał na ten topic ? To ja się pytam w które Twoje słowo mam wierzyć ?

No tak, nie jestem konsekwentny, już napisałem, że intryguję mnie ludzka głupota. Widocznie większość z was jest na takim etapie życia, że nie rozumie pewnych zwrotów, ale spoko, w gimnazjum nie są one wymagane. Poza tym, długo Ci zajęło "pociśnięcie" mnie, myślenie męczy? Mówisz, że pracujesz etc, a ja wiem, że tak nie jest, bo olewałbyś tę grę, a tym bardziej te forum. Wchodzę tutaj tylko dlatego, że poprawiam sobie humor, gdy widzę jaką ripostą najeżdżacie na mnie. Beka, ale robi się to nudne, poza tym ta hipokryzja, że nazywacie kogoś idiotą, małolatem, choć tak naprawdę wiemy jak jest. "Czyżbyś znowu zawitał na ten topic"- spędzasz tutaj zbyt dużo czasu. Myślę, że mogę zakończyć ten flame, oczywiście na poziomie.

Kiedy planujecie wprowadzić wyższy cap? Będzie to 40-sty czy może coś wyżej? Pewnie już była odpowiedź na te pytanie, ale przez niemyślace istoty ciężko tu cokolwiek ogarnąć.

Opublikowano

A kara za odejście z guild jest czy niema?

@up

Jesteś ciotą :D

@down

Nie zawsze bo na niektórych serwerach wyłączają kare

Opublikowano

Widzę pojazdy na poziomie w stronę DonKichota: "ciota", "małpa", "błazen". Beka w sumie. DonKichot was rozjebał argumentami, więc zakończcie ten offtopic z łaski swojej, bo tylko się pogrążacie.

Żeby nie było offtopu, na serwie trochę gram, jak na razie wszystko jest ok. Zobaczymy co będzie dalej. ;)

5!

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Widzę pojazdy na poziomie w stronę DonKichota: "ciota", "małpa", "błazen". Beka w sumie. DonKichot was rozjebał argumentami, więc zakończcie ten offtopic z łaski swojej, bo tylko się pogrążacie.

Żeby nie było offtopu, na serwie trochę gram, jak na razie wszystko jest ok. Zobaczymy co będzie dalej. ;)

5!

Chujem nas rozjebał a nie argumentami... Najlepsze jest to że on sam nie jest w niczym lepszy od nas : )

@topic

flo masz wbijać do gry i grać albo oddać komuś gm'a !!! : P

Opublikowano

Guild jest FrontLine ale full,kilka osób gra. Połowa nie, nie wiadomo czy będą grać czy też nie. Gm nie wbił jeszcze od Otwarcia serwera i też nie wiadomo czy będzie grać. Wiec poczekamy jeszcze do wieczora i jak się nic nie wyjaśni to będzie trzeba zrobić inną guild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...