Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzisiaj zaczne tu grac ;], Tylko narazie cos jest robione na serverze, eh.

Edit: Szykujcie dla mnie miejsce w guild :D!

w4x4.jpg

Rekrut
Opublikowano

No tak, nie jestem konsekwentny, już napisałem, że intryguję mnie ludzka głupota. Widocznie większość z was jest na takim etapie życia, że nie rozumie pewnych zwrotów, ale spoko, w gimnazjum nie są one wymagane. Poza tym, długo Ci zajęło "pociśnięcie" mnie, myślenie męczy? Mówisz, że pracujesz etc, a ja wiem, że tak nie jest, bo olewałbyś tę grę, a tym bardziej te forum. Wchodzę tutaj tylko dlatego, że poprawiam sobie humor, gdy widzę jaką ripostą najeżdżacie na mnie. Beka, ale robi się to nudne, poza tym ta hipokryzja, że nazywacie kogoś idiotą, małolatem, choć tak naprawdę wiemy jak jest. "Czyżbyś znowu zawitał na ten topic"- spędzasz tutaj zbyt dużo czasu. Myślę, że mogę zakończyć ten flame, oczywiście na poziomie.

Kiedy planujecie wprowadzić wyższy cap? Będzie to 40-sty czy może coś wyżej? Pewnie już była odpowiedź na te pytanie, ale przez niemyślace istoty ciężko tu cokolwiek ogarnąć.

Jeszcze nie wiemy kiedy wprowadzony będzie wyższy cap ale prawdopodobnie będzie 40, potem za miesiąc 50 itd. aż to 70. DonKichocie, pohejtowałeś sobie ten server to po co siedzisz w tym temacie? Prowokujesz każdego a potem się dziwisz czemu cię wyzywają...

Dzis jest FW wiec trzeba sie dowiedziec czy jest kara za odejscie z guildi, jak niema to trzba zmienic juz zaraz guildie;)

Nie ma kary za odejście z guild.

jakby do **** nie mogli wprowadzac poprawek nocą

My też mamy życie, nie jesteśmy robotami. Wątpie żeby tobie chciałoby Ci się pracować tyle czasu przed kompem. Pozatym robimy wszystko co w naszej mocy także poczekajcie, wolicie grać z bugami i mieć chujową przyjemność z gry? Trzeba myśleć panowie...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Nowa guild hmmm, malo poakow mysle ze lepiej bedzie dolaczyc do international guildi i powalczyc z nimi na fw niz siedziec 20 w guildi polskiej i isc na fw z 2 graczami bo inni fochy strzelaja.

farah.png

Opublikowano

Flo wbijaj do gry

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Rekrut
Opublikowano

206 graczy online, nowy rekord. BRAWO! Mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej!

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Oj , będzie , będzie. Server się rozkręca :3. Z dnia na dzień coraz więcej.

@up

Zapraszamy Do gildi Destruction.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Air i mi też : P

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Rekrut
Opublikowano

Ciągle czekamy na lvl up guild chyba 69% mam bodajże. Nasza unia z Prestige się rozjebała ponieważ tam członkowie są bardzo głupi to wyszliśmy, anyway prawdopodobnie możecie wbić tą waszą guild no naszej union. Niech master waszej guild napisze do Outlaw i wszystko uzgodnicie.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Ok sciaga mi się już media pk2 panowie powininenem byc wciagu 20 minut na grze pozdrawiam :) Flo

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Wszystko ładnie i piekni ale nie bardzo cieszy mnie CTF dlaczego ? poniewaz tylko na nim mozna zdobyc coiny a bylem na 1 i widze ze coiny ma ten kto 1 walnie przynajmniej tak jest narazie poniewaz wizki maja all na hita a str nikogo nie moga zabic bo wiadomo male hity + szybkosc ataku , wiec ten kto bedzie czesto chodzil na ctf wizem ten bedzie mial set sun czy co tam mozna za to dostac a co z reszta ma biegac z dropem tylko dla tego ze niemoze nikogo zabic ?

Edge-1.png
Rekrut
Opublikowano

Wszystko ładnie i piekni ale nie bardzo cieszy mnie CTF dlaczego ? poniewaz tylko na nim mozna zdobyc coiny a bylem na 1 i widze ze coiny ma ten kto 1 walnie przynajmniej tak jest narazie poniewaz wizki maja all na hita a str nikogo nie moga zabic bo wiadomo male hity + szybkosc ataku , wiec ten kto bedzie czesto chodzil na ctf wizem ten bedzie mial set sun czy co tam mozna za to dostac a co z reszta ma biegac z dropem tylko dla tego ze niemoze nikogo zabic ?

Co ty gadasz? Glavierem na job warze rozwaliłem wizka(Asura- full som) + jakiegoś locka co mu pomagał jak mieli blessa nawet gdy ja nie miałem żadnego SoM partu. O dziwo nie mieli mnie na hita...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Szukacie polskiej guild? Destrucion Guild Lv.2 Rekrutuje.

Aktualnie mamy 14 aktywnych graczy, Guild instnieje 2h. Jeśli ktoś zainteresowany pisac w grze do Yaszi , BestialFury_ lub 1oo_Procent

pozdrawiam ;) ps; super serwer :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...