Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

N9Zig.jpg

dividers_60.gif

WITAM.

Chciałbym przedstawić zupełnie nowy projekt, którego jeszcze nie było - Xelhua-Online. Jest to serwer posiadający cap 30 podstosowany pod joba. Raty są 2x(vSRO), żeby długo nie siedzieć przy PC ani nie wbijać max lvla w pare godzin. Na naszym serwerze nie będzie panowała nuda, gdyż będzie co robić i co jest najważniesze bardzo aktywny jobbing. Na razie serwer jest w fazie CBT(fixujemy to co najpotrzebniejsze). Co do wyboru capu 30 - Po prostu dla nas jest bez sensu robienie takiego samego capu, gdzie wszystko jest to samo i nie ma żadnej frajdy z gry, bo wieje nudą po chwili gry.

dividers_60.gif

coollogocom164033848.png

Strona Główna:

http://5.153.9.114:8088

RATES:

EXP: x2

EXP Party: x2

Race: CHN/EU

CAP: 30(będzie zwiększany)

Skill: 30(będzie zwiększany)

Drop Rate: x5

Gold Rate: x2

Alchemy Rate: x1

Job Rate: Custom

Sox Rate: Tylko SoS

Forgotten World: Nie

Fortress War: Jangan

NOWOŚCI NA SERWERZE:

Nowe avatary

Porządny launcher

Nowe questy

Nowe grab pet'y

Nowe attack pety

Nowe intro

Stackowanie itemów(poty i pille 1000, bolty/arrowy 10000)

Usunięcie Titan Unique'ów

Usunięcie BlackRes

Usunięcie MagicPOP

Naprawiony Capture The Flag

Naprawiony Pill Bug

Edytowane teraźniejsze questy

Serwer 24/7

Kod przy logowaniu zmieniony

Możliwość transferu silków

Dodanie nowych teleportów

Profesjonalna Edycja oraz Administracja Servera

Rozmyślone eventy

Stabilny hosting

Wszystkie miasta pod wpływem JG fort

Brak Fellow Petów

Usunięcie Green Book

XelhuaShop

Nowy soundtrack do intro

Brak Advanced Elixir

Guild emblematy działaja

Capture The Flag

Fortress War raz w tygodniu

IP Limit - jeszcze nie wiemy

Nowe Eventy (Prawdopodobnie jakiś korzystny event już na święta!)

Nowe rzeczy w Item Mall

Dodane nowe nagrody za Capture The Flag

Zmienione Stare nagrody za Capture The Flag

I wiele wiele innych, których będziecie mogli doznać dołączając do społeczności Xelhua!

Dodany grind MPCforum 1-24 & 24-30lvl

*Niektóre nowości będą dodawane z nadchodzącymi update już po starcie serwera.

TEAM:

AlmightyLGD - Server Owner& Administrator& Developer

LastThief - Server Coder

Toph - Grafik

[GM]Exelja - Head GameMaster

BEGGINER QUESTS:

Tylko najpotrzebniejsze

ITEMY STARTOWE:

• Biały wilk (Attack pet)

• 1000 MP/HP Pots (Medium)

• Grab pet (3Days, nie można tradować)

• Event devil spirit (Ten 5%)

♦ Earth ghost red mask!

You will be getting earth ghost mask's just for first 2 weeks of server opening to revive soul of halloween! (Even if its a little bit too late)

Screeny:

Miasta(dzięki Delma za przypomnienie ^.^)

Const i Samarkand (z dodatkiem grind MPCforum 1-24 i 24-30)

Server opening is planed on 2012-11-15 , but to prevent spam or flamewar's we'd like to warn you , that anything can happen and server grand opening might be scheduled a few days later , however that's just a maybe,exact time will be posted later these days/hours.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HMM nowości jak bym gdzieś widział. Kurcze zmienić chociaż troche było.

Wytłumaczcie system PVP. Bo na 24lvl broń to chyba na PVP nie powalcze.

Co z HP I MP taka sama ilość jak normalnie na 30 lvl.?

Szczerze powiedział bym że Server wymyśliliście w 5 sekund.

Jak z końcem gry .30 lvl nawet na x2 vsro to jest niewiem czy 10 minut.

Co ludzię bedą robić na 30lvl'u jak już go bedą mieć?

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

HMM nowości jak bym gdzieś widział. Kurcze zmienić chociaż troche było.

Wytłumaczcie system PVP. Bo na 24lvl broń to chyba na PVP nie powalcze.

Co z HP I MP taka sama ilość jak normalnie na 30 lvl.?

Szczerze powiedział bym że Server wymyśliliście w 5 sekund.

Ojejku spinaj się spinaj. Jak ktoś w twoim temaciku coś złego napisał to hejciłeś jak 5 letnie dziecko. Server w 5 sekund? Takie bzdury to sobie możesz sobie do kolegów pogadać. Cap 30 - SUN byłby zbyt op, lecz SOM jest w porządku. System pvp jest bardzo zbalansowany, HP i MP jest normalnie jak na cap 30, lecz z FB setem daje porządaną ilość HP i MP.

@EDIT: Jutro postaram się dodać screeny z CBT.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@UP

Nie spinam się. Nie miałem zamiar hejtować zadałem pytania.

Co do 5 sekund powiedziałem tak dlatego że jak zobaczyłem jota w jote nasz temat to sam byś chyba tak pomyslał że to joke

Nie odbieraj wzsystkiego jako atak

PS. Tylko do Croxa się w moim temacie sapałem. Więc odbij:)

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

@UP

Nie spinam się. Nie miałem zamiar hejtować zadałem pytania.

Co do 5 sekund powiedziałem tak dlatego że jeżeli ktoś niema czasu zrobić własnego topic reklamy to chyba na server też dużo czasu nie przeznacza;p

Nie odbieraj wzsystkiego jako atak .

PS. Tylko do Croxa się w moim temacie sapałem. Więc odbij:)

Orly? Rzeczy z twojego topicu? Bitch please, reklame miałem przygotowaną już wcześniej tylko zmieniłem font, kolory itd. Na serwer przeznaczamy tyle czasu ile możemy w końcu nikt z nas nie siedzi 24/7 na kompie. Twoja opinia pozostanie twoją opinią i szczerze mam na to wyjebane co o tym myślisz ;O Co do PVP to szczerze co ty możesz o tym wiedzieć jak nie wiesz co wgl. robimy w tym kierunku?

@EDIT: kurna coś z tym MPC nie tak, edytuje posta a i tak ciągle mi wyskakuje "[GM]ShowMustGoMPCforumMaster & Polish supporter"

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@2UP

Dlatego może kurwa pytam o to pvp? Żeby się dowiedziec?

1 POST ' Wytłumaczcie system PVP' . Hejcisz gorzej niż ja.

Nowe avatary

Porządny launcher

Nowe questy

Nowe grab pet'y

Nowe attack pety

Nowe intro

Usunięcie BlackRes

Usunięcie MagicPOP

Naprawiony Pill Bug

Serwer 24/7

Rozmyślone eventy

Stabilny hosting

Brak Fellow Petów

Usunięcie Green Book

XelhuaShop

Nowy soundtrack do intro

Brak Advanced Elixir

Guild emblematy działaja

Capture The Flag

Nowe rzeczy w Item Mall

I wiele wiele innych, których będziecie mogli doznać dołączając do społeczności Xelhua!

Font i kolory? ta.

Przeczytaj poprostu mój pierwszy post jescze raz. Ja tylko pytałem jak to wszystko będzie wyglądać...

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

@2UP

Dlatego może kurwa pytam o to pvp? Żeby się dowiedziec?

1 POST ' Wytłumaczcie system PVP' . Hejcisz gorzej niż ja.

Nowe avatary

Porządny launcher

Nowe questy

Nowe grab pet'y

Nowe attack pety

Nowe intro

Usunięcie BlackRes

Usunięcie MagicPOP

Naprawiony Pill Bug

Serwer 24/7

Rozmyślone eventy

Stabilny hosting

Brak Fellow Petów

Usunięcie Green Book

XelhuaShop

Nowy soundtrack do intro

Brak Advanced Elixir

Guild emblematy działaja

Capture The Flag

Nowe rzeczy w Item Mall

Font i kolory? ta.

Co mam Ci niby tłumaczyć? Normalnie się odbywa, poprostu maksymalny gear jaki możesz zdobyć to SOM 4d(wymaxowane są tylko niebieskie blue bez 100% white'ów). Idziesz i się bijesz z kim chcesz ,takie ciężkie? Zdobywasz SoM gear, acc, weapon i idziesz się bić...

"font i kolory? ta." Ależ co ty możesz wiedzieć? Po kiego miałbym kopiować jakąś waszą śmieszną reklamę kiedy miałem już moją? -_-

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@UP

Próba odbicia że to nie nasza reklama. Wkurza mnie tylko to że próbujesz ze mnie zrobić idiote. Te same błędy nawet widać.

Ale jak na 30 lvl będzie odbywać się pvp. Bo wg. mnie troche śmiesznie to bd wygladac;p

Zamierzacie zwiększyć ilość potrzebnego expa na dany level?, Jak z mapą? Do dowhang tylko otwarte czy może jakieś inne pomysły?

PS. szybkie poprawianie listy newsów żeby nie wyjść na .... ehh

TIOiE.jpg

Opublikowano

Cap30 PvP ? Gratuluję pomysłu.

PvP zaczyna się od hmm 60Lv jak nie później.

EXP Rate x2 ? Haha spadłem z krzesła.

Co do "reklamy" kopiuj wklej i pozmieniaj niektóre rzeczy z Life.Network.

Żeby kopiować takie rzeczy (które i tak zrobione na odwal się przez Delmę w 5min xD) - no comment.

Zero profesjonalizmu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Rekrut
Opublikowano

@UP

Próba odbicia że to nie nasza reklama. Wkurza mnie tylko to że próbujesz ze mnie zrobić problemy. Te same błędy nawet widać.

Ale jak na 30 lvl będzie odbywać się pvp. Bo wg. mnie troche śmiesznie to bd wygladac;p

PS. szybkie poprawianie listy newsów żeby nie wyjść na .... ehh

Żeby nie wyjść na kogo? Nic nie poprawiałem, ależ wielki hejcik wie lepiej...

Cap30 PvP ? Gratuluję pomysłu.

PvP zaczyna się od hmm 60Lv jak nie później.

EXP Rate x2 ? Haha spadłem z krzesła.

Co do "reklamy" kopiuj wklej i pozmieniaj niektóre rzeczy z Life.Network.

Żeby kopiować takie rzeczy (które i tak zrobione na odwal się przez Delmę w 5min xD) - no comment.

Zero profesjonalizmu.

Gosh... Teraz nazbiera się masa takich retardów jak Wy co nie mają o niczym pojęcia. Pohejtowaliście sobie panowie to po kiego tutaj siedzicie? Powiedzieliśta swoje to idźcie pracować nad waszym projektem. Nie wiem co wam odbiło, żeby wchodzić tutaj i pisać o jakiś bzdurach próbująć mnie wkręcić w kopiowanie waszej śmiesznej reklamy...

Btw. Nie grałeś na naszym serwie to nie komentuj PvP, którego nawet nie widziałeś...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@2UP

Nie ładnie hejterze teraz będzie że sie boimy konkurencji i tyle. :(

Ogólnie powodzenia. Następnym razem no-offense odbieraj air wszystko.

@UP

DAFUQ i just readed?

Stackowanie itemów( = 5 sekund temu ten sam błąd co u nas był czyli Stockowanie itemów(

Nowe Eventy (Prawdopodobnie jakiś korzystny event już na święta!) - To samo!.

Jescze zakończenie dodałeś takie jak my hahah

Naprawdę ty myślisz że ludzie sa tak głupi żeby tego nie zauważyć? Ogólnie budowa . WSZYSTKO OD NAS i ty myślisz że hejtujemy.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jak widzę projekt może nawet być ciekawy. Tylko wiesz co? Na global'u wbicie 30lv to jest max 10h zależy kto jak gra, ale max 10 godzin. Tam jest x1 (Sro).. To trochę wytłumacz mi politykę tego serwera? Nie, hejtuję go bo nie mam nawet takiego zamiaru, tylko się pytam o cel - max lv to będzie szczerze nawet mniej niż godzina (nie oszukujmy się). Zrobienie seta + all ogarnięcie 3dni dajmy. I co dalej? Na 30lv mamy 2 Uniq, chyba że dodacie jakieś nowe.. A więc zabicie unikata będzie zerowe dlaczego? Przyjmijmy że na serwerze będzie grało dajmy niech 100 osb +. 2 Uniq odstęp między nimi 2-3h więc na każdym Uniq respawn będzie po 20osób +. Ok rozumiem dąłenie do rywalizacji.

Projekt ciekawy, może nawet zagram - tylko boję się że po tygodniu - 2tyg wam to wszystko uschnie, więc będziecie musieli wymyślić nowy serwer. Rozumiem jakbyście zaczeli od cap 50-60 to jeszcze jest jakieś wyjście. Ale zaczęcie od cap'a 30 - trudno będzie. Chyba że raty pójdą starsznie w dół to może zachęci więcej graczy na dłuższą metę.

W teraźniejszych czasach to Cap + raty decydują o popularności.

Rekrut
Opublikowano

@2UP

Nie ładnie hejterze teraz będzie że sie boimy konkurencji i tyle. :(

Ogólnie powodzenia. Następnym razem no-offense odbieraj air wszystko.

@UP

DAFUQ i just readed?

Stackowanie itemów( = 5 sekund temu ten sam błąd co u nas był czyli Stockowanie itemów(

Nowe Eventy (Prawdopodobnie jakiś korzystny event już na święta!) - To samo!.

Jescze zakończenie dodałeś takie jak my hahah

Naprawdę ty myślisz że ludzie sa tak głupi żeby tego nie zauważyć? Ogólnie budowa . WSZYSTKO OD NAS i ty myślisz że hejtujemy.

Próbuję odbierać to jako no offense lecz jak ktoś głupoty wygaduje to sorry ale aż nie można się powstrzymać. Orly? Żebym jeszcze wgl. napisał gdzieś "stockowanie"."DAFUQ i just readed?" Menz ples spek ingrish normal oqe becus me no spyk yu lanquaqe... Budowa posta, nie no gościu rozjebałeś mnie teraz^.^. Reklamę pisałem sam a ty mi tu wytykasz jakieś błedy i podobne słowa zawarte w twoim temacie, w którym od czasu do czasu wchodziłem tylko żeby się pośmiać z tych waszych wyzwisk tam.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@2UP

Oj kolego mogłem walnąć screenshota poczekam na sh4ke może ma wgląd jak wyglądał post przed edycją :).

Menz ples spek ingrish normal oqe becus me no spyk yu lanquaqe. - Nie próbuj nawet gadać bo aka turq.Bo niemasz o tym zielonego pojęcia.

Wejdź w swój pośmiej się z siebie bo zaliczasz gorsze faile z zmienianiem czyichś rzeczy równie dobrze jak Toph

@KenWood

Też tak myśle;p Próbwałem im to powoli przekazać ale ...

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

Jak widzę projekt może nawet być ciekawy. Tylko wiesz co? Na global'u wbicie 30lv to jest max 10h zależy kto jak gra, ale max 10 godzin. Tam jest x1 (Sro).. To trochę wytłumacz mi politykę tego serwera? Nie, hejtuję go bo nie mam nawet takiego zamiaru, tylko się pytam o cel - max lv to będzie szczerze nawet mniej niż godzina (nie oszukujmy się). Zrobienie seta + all ogarnięcie 3dni dajmy. I co dalej? Na 30lv mamy 2 Uniq, chyba że dodacie jakieś nowe.. A więc zabicie unikata będzie zerowe dlaczego? Przyjmijmy że na serwerze będzie grało dajmy niech 100 osb +. 2 Uniq odstęp między nimi 2-3h więc na każdym Uniq respawn będzie po 20osób +. Ok rozumiem dąłenie do rywalizacji.

Projekt ciekawy, może nawet zagram - tylko boję się że po tygodniu - 2tyg wam to wszystko uschnie, więc będziecie musieli wymyślić nowy serwer. Rozumiem jakbyście zaczeli od cap 50-60 to jeszcze jest jakieś wyjście. Ale zaczęcie od cap'a 30 - trudno będzie. Chyba że raty pójdą starsznie w dół to może zachęci więcej graczy na dłuższą metę.

W teraźniejszych czasach to Cap + raty decydują o popularności.

Rozumiem, ale to są nadal testy itd. Wszystko próbujemy dopracować lecz nie możemy siedzieć wieki przed komputerami. Były już propozycje nt. zmiany rate, ale raczej zostaniemy przy naszych ratach lub zmienimy je na te z iSRO z powodu późniejszej zmiany capu, który planujemy rozwinąć max do 70-80. Unique będzie dużo nowych, ale tu nie chodzi o chodzenie 24/7 unique a Job wary, które będą zawsze przyjemne(przynajmniej próbujemy iść w tym kierunku). Co do końcowego rezulatu to się okaże w końcu próbujemy jeszcze kończyć server.

@EDIT: Rofdzio, proszę Cię takie głupoty wygadujesz. "Menz ples spek ingrish normal oqe becus me no spyk yu lanquaqe" - to miała być odpowiedź na twoją piękną składnię zdania w języku angielskim. "Nie próbuj nawet gadać bo aka turq.Bo niemasz o tym zielonego pojęcia." ...gadać bo aka turq. Bo... widzę, że z polskim też problemy masz. Ale nieważne zakończmy tą żałosną dyskusję, ponieważ nawet nie mam ochoty na to.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@UP

Oj kolego mogłem walnąć screenshota poczekam na sh4ke może ma wgląd jak wyglądał post przed edycją :).

Menz ples spek ingrish normal oqe becus me no spyk yu lanquaqe. - Nie próbuj nawet gadać bo aka turq.Bo niemasz o tym zielonego pojęcia.

Wejdź w swój pośmiej się z siebie bo zaliczasz gorsze faile z zmienianiem czyichś rzeczy równie dobrze jak Toph

@KenWood

Też tak myśle;p Próbwałem im to powoli przekazać ale ...

yy do mnie mówisz?.?

bo nie wiem cyz ja cos zrobilem czy co :D

Opublikowano
Sox Rate: Tylko SoS
Normalnie się odbywa, poprostu maksymalny gear jaki możesz zdobyć to SOM 4d(wymaxowane są tylko niebieskie blue bez 100% white'ów). Idziesz i się bijesz z kim chcesz ,takie ciężkie? Zdobywasz SoM gear, acc, weapon i idziesz się bić...

To w końcu SoS czy SoM? I pytanie jeszcze, jakie będą miasta? Jangan, Donwhang, Const i Samarkand? Czy jeszcze Hotan, lecz wyłączone mobki?

Ogólnie gratuluję pomysłu i nowości, na pewno zagram. :)

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Rekrut
Opublikowano

@2UP

Ostatnia prośba. Czyli nie wzorowałeś się ani nie skopiowałeś nic z mojej reklamy tak?

Prośba na temat? Odpowiadam Ci po raz ostatni... po kiego wała miałbym kopiować Waszą reklamę kiedy miałem gotową po angielsku zrobioną przez Exelję, po prostu ją przetłumaczyłem na polski.

To w końcu SoS czy SoM? I pytanie jeszcze, jakie będą miasta? Jangan, Donwhang, Const i Samarkand? Czy jeszcze Hotan, lecz wyłączone mobki?

Ogólnie gratuluję pomysłu i nowości, na pewno zagram. :)

SoS dropi z mobów, lecz SoM'y można dostać w NPC za odpowiednią ilość golda otrzymywanego za trady. Btw. Dziękuję Ci bardzo za przypomnienie nt. miast. A więc : Są miasta Const i Samarkand z dodatkiem grind MPCforum'ów(1-24 = JG Cave(B1) lub zmiana na DW cave(do F2), (24-30 = Cały MPCforum w Alex gdzie normalnie mobki są 106+)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...