Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Silki np. na trans peta, którym zarobisz na avatar kupując goldem.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

opłaca sie grac?

Oczywiście, niedługo wychodzi cap 40 to można zbierać golda na niego :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Air napisz do mnie w grze na Rogue_Fun albo BestialFury_ :)

DeStrucion Guild 3 24/25 Rekrutujemy, za niedługo 4lvl guild także miejsca będą ;) Mamy unie z ftw, ale bedziemy mieli zamiar sami walczyc o ftw tylko ludzi nam trzeba ;) pm w grze ;)

Rekrut
Opublikowano

Witam.

Mogłby kto powiedzieć jaka ver. mbota dziala na tym serv?

Każda zrobiona pod pliki vSRO. Darmowa jest tylko v.1.1.2 która jest scrackowana(dl znajdziesz w dziale Boty)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

[16:16:22] (Global) [GM]Exelja: Hello

[16:17:00] (Global) [GM]Exelja: As you know this server is dead so it will be closed tomorrow.

[16:18:31] (Global) [GM]Exelja: And cap 40 will not come since Silverlight left our team.

RIP Xelhua :D

Opublikowano

Hahahahahahhahahahahahahhaha. Idioci z nich, przecież to było wiadome :D. Pisałem z nimi na ten temat, to se w kija polecieli : D

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Rekrut
Opublikowano

"

[16:16:22] (Global) [GM]Exelja: Hello

[16:17:00] (Global) [GM]Exelja: As you know this server is dead so it will be closed tomorrow.

[16:18:31] (Global) [GM]Exelja: And cap 40 will not come since Silverlight left our team. "

Hahahahahahhahahahahahahhaha. Idioci z nich, przecież to było wiadome :D. Pisałem z nimi na ten temat, to se w kija polecieli : D

W chuja lecisz panie? "Idioci z nich" niby dlaczego? Cóż takiego ludzie zarządzający serverem źle zrobili? Nie będę tłumaczył co się dokładnie stało, ponieważ szkoda sił na tłumaczenie tego niektórym tłumokom którzy tu przesiadują. Normalni gracze powinni zrozumieć co się stało. Było fajnie ale się skończyło, mam nadzieję iż ktoś pójdzie w ślady Mariusa...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Dobrze że już dawno zmieniłem sever =], stało co się stało, sądzę że temat można już zamknąc by nie było większego spamu ^^

Rekrut
Opublikowano

Może kiedyś będzie dalsza próba reaktywacji servera, ale temat do zamknięcia panie moderatorze proszę.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...