Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w przeciwienstwie do ciebie mam co robic w zyciu realnym a nie tylko granie, caly tydzien mnie praktycznie nie ma w domu, czasami 2x w tyg jestem i w weekendy. Mam co robic calymi dniami dziewczyna, znajomi itp itd, a nie tylko klikanie 1234 cale zycie myslac ze to jest prawdziwe zycie, oczywiscie jesli to mial byc ofens w moja strone.

no widać właśnie jak masz co robić... mazgaisz się o głupi serwer, jak to jest Twoje zajęcie to możesz iść jutro za mnie do roboty na 5:30. Może się czegoś nauczysz....

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

lub za mnie też na 5:30 Kierunek Katowice ; p

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Rekrut
Opublikowano

kurwa nie. Tyle pieniedzy masz zeby zaryzykowac na silka? To zrob sam server z 150+ graczami w pierwszych godzinach i zobaczymy czy dalej tak twierdzic bedziesz. Dziekuje. Nikt z nas nie bedzie ryzykowac 500$ na ochrone przed startem serwera skoro NIE JEST PEWNE ZE ODNIESIE ON SUCKES. Po drugie, sam zapewne gowno wiesz jak to wszystko wyglada wiec tez nie mow. Tak tak, zapomnialem ze jestem na mpc i tutaj glownie to jaki jestes doswiadczony zalezy od wieku :s. Pozatym marne 1,5k ? przy polskich zarobkach to ciekawe czy to jest takie marne. A to ze Ty moze zyjesz na pieniadzach od rodzicow to juz nie nasz problem. btw, mam 17 lat. Na tym popieprzonych forum bylem od 2008 takze wiem jak tutaj to wygladalo i nic sie nie zmienilo^^ zachowanie dalej wszyscy, nawet nowi uzytkownicy maja takie same zachowanie jak do innych. A co do zycia, to jest moje. Zajmuje sie swoim zyciem a to ze siedze akurat w niedziele w domu to odrazu nie mam znajomych,dziewczyny, zycia :> pozdrawiam.

czekam na report za przeklinanie.;*

pozatym, nie dosc ze dalem info o tym to jeszcze mi dupe jedziesz ze nie ma kasy na to. Polska, tutaj granic nie ma.

Daj spokój, będziesz się wysilać na polaczków którzy tylko siedzą przed kompem. Co do pana, który napisał że ponad 500$ to jest nic to panie załóż server zdobądź 200 graczy i inwestuj w server nie wiedząc co się stanie z nim.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Glorius nierobie Ty :D obstawisz mi jutro kupon! :D

Co do serva: ktoś tam hejcił że serv się niczym nie wyróżnia no spoko ale 115 stron na epvp nie zrobila jedna osoba ;D

Co do hejtu na kase: kolo ogarnij klimat i jeżeli Ty według siebie dobrze mówisz to weż to 1.5k zł i wyjeb na ziemie/daj bezdomnemu/podetrzyj się nim i zamilcz.

Co do hejtu na wiek: nie jeden młodszy by Cię zagiął zdaniem a Twoje wypowiedzi idealnie odzwierciedlają to że po prostu wiek geniusza z Ciebie nie zrobi

Co do hejtu na zajęcie: wchodzisz w temat tylko po to by się zbłaźnić? skoro masz coś do roboty to ja nie wiem na co wszedłeś w ten temat i zmarnowałeś swój cenny czas na myślenie jak zrobić najdurniejsze komentarze w tym temacie, nikogo nie obchodzi to co robisz ze swoim życiem więc się nie spowiadaj i nie rozliczaj z tego innych....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Ja nierobie? Chamie ty napisz mi jeszcze raz tylko abym wam postawił po dziwce :D

Opublikowano

Jeden post i fala riposty.

Dlaczego jesteście zerami? Nie potraficie przyjąć z godnością krytyki, zaraz próbujecie odpowiedzieć, choć i tak nie widzę sensu ku temu. Serwer może być wspaniały, ale mnie on nie pasuje, wyraziłem swoją opinię, a te wszystkie niedojrzałe osobniki muszą mnie krytykować. Mój post nie był atakiem, ani na was, ani na serwer, ale jesteście takimi idiotami, że nie potraficie czytać i interpretować. Miałem nie wchodzić, ale nie mogłem się powstrzymać, bo nic mnie tak nie intryguje, jak ludzka głupota.

Opublikowano

@up

Hipokryzja się szerzy :( Jakież to marne....

Rekrut
Opublikowano

Jeden post i fala riposty.

Dlaczego jesteście zerami? Nie potraficie przyjąć z godnością krytyki, zaraz próbujecie odpowiedzieć, choć i tak nie widzę sensu ku temu. Serwer może być wspaniały, ale mnie on nie pasuje, wyraziłem swoją opinię, a te wszystkie niedojrzałe osobniki muszą mnie krytykować. Mój post nie był atakiem, ani na was, ani na serwer, ale jesteście takimi idiotami, że nie potraficie czytać i interpretować. Miałem nie wchodzić, ale nie mogłem się powstrzymać, bo nic mnie tak nie intryguje, jak ludzka głupota.

Może nie wyrażaj się źle o każdym? To jest forum, twoja opinia pozostanie twoją i koniec. Nie musisz hejtować kogoś kto nie ma do tego pretensji...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@2up niestey...

@3up nie wiem gdzie tam była jakaś krytyka do przyjmowania ale spoko :D widać, że oceniać nie umiesz :) napisałbym, że jesteś debilem i i tak byś odpisał karmiąc trolla właśnie takimi postami :) łatwo przewidywać ludzi :D Idioci? hmm, niestety jesteś na czele:)

@up On i tak tego nie pojmie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może nie wyrażaj się źle o każdym? To jest forum, twoja opinia pozostanie twoją i koniec. Nie musisz hejtować kogoś kto nie ma do tego pretensji...

Nie mówię o każdym, tylko o tych bezmózgach, którzy musieli odpowiedzieć na mój post. Glorius czy jak ci tam, ja hipokrytą? To nie ty tak się jarałeś pierwszym serwerem rofdzia, a teraz ganiasz za nim i próbujesz go ośmieszyć, przy tym ośmieszająć siebie? Kpie z was bo jesteście marginesami i tak, czuję się lepszy od was.

Opublikowano

@xcoom2

owszem 1,5k na polskie zarobki to duzo ale dla 1 osoby a was tam ilu robilo przy tym serwie? 4?5?6? pare stowek to chyba nie duzo nie? btw w tym zycia pewne sa tylko smierc i podatki wiec nie mow tutaj o pewnosci czy cos odniesie sukces.

@Glorius

co robie w niedziele w domu? odpoczywam

@Rydvan

z checia bym poszedl do roboty za ciebie, ale mam swoja

@Legendary

ja nie mowie o 1,5k dla 1 osoby tylko o kilku ktorzy robili ten serwer...

I nie hejce serwera, tylko ludzi ktorzy liczyli tylko na zarobki na tym serwerze nie wydajac na niego ani 1$(nie mowie o wykupieniu serwera)

b421ea0bef5eb630m.png

Rekrut
Opublikowano

@xcoom2

owszem 1,5k na polskie zarobki to duzo ale dla 1 osoby a was tam ilu robilo przy tym serwie? 4?5?6? pare stowek to chyba nie duzo nie? btw w tym zycia pewne sa tylko smierc i podatki wiec nie mow tutaj o pewnosci czy cos odniesie sukces.

@Glorius

@Rydvan

@Legendary

I nie hejce serwera, tylko ludzi ktorzy liczyli tylko na zarobki na tym serwerze nie wydajac na niego ani 1$(nie mowie o wykupieniu serwera)

Ale wpierw pomyśl zanim coś powiesz. Nic nie wiesz kto kupował dedyka i antiddosa więc po co komentujesz? Ja rozumiem, że to twoja opinia itd. ale nie musisz dawać fałszywej opinii >.<

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@3up

Teraz to jebłeś jak tupolew o brzozę Poważnie :) Nigdy nie jarałem się jego serwerem może przedstawisz jakieś argumenty na twą teze? :)

Czuć to ty się możesz lepszy. Ale czy jesteś lepszy to szczerzę w to wątpie

A teraz dam ci fajny cytat

"Widzisz drzazgę w oku bliźniego A belki we własnym zobaczyć nie umiesz"

Wyrzutku

Opublikowano

Glorius nie próbuj być inteligentny, bo Ci to po prostu nie wychodzi. Legendarny Sin, który "niszczy wszystkich w silkroad" swoją wypowiedzią ukazałeś jaki to Ty elokwentny jesteś. A na koniec "fajny" cytat "gimbus w końcu wyjdzie z gimnazjum, lecz gimnazjum nigdy nie wyjdzie z gimbusa". So, pozostało wam sznurek i do lasu. Kończę tę polemikę, bo zmarnowaliście mój cenny czas, a tego wam nie daruję.

Po Twoich postach widać, że inteligencją nie grzeszysz, co za tym idzie - ortografia, tutaj to już tragedia. Zanim coś napiszesz to ułóż zdanie, które będzie poprawne, choć na pierwsza klasę gimnazjum. Gimby,gimby, już lecę szukać dowodów na temat Ciebie i rofdzia. (To taka ironia, bo tak naprawdę nie pójdę i zlewam na Ciebie) - nie wiem, czy zrozumiesz. Żegnam się, miłej edukacji.

Opublikowano

@up

Osobo inteligentna wiesz że namowa do Samobójstwa w tym kraju jest karalna ? :D

Nie wiem co chcesz udowodnić ale poprostu ci to nie wychodzi

Ty też strasznie próbujesz być inteligentny i też ci to nie wychodzi

tak jak pisałem abyś przedstawił jakieś argumenty na temat rafdzia Dalej ich nie widzę ;>

Rekrut
Opublikowano

Glorius nie próbuj być inteligentny, bo Ci to po prostu nie wychodzi. Legendarny Sin, który "niszczy wszystkich w silkroad" swoją wypowiedzią ukazałeś jaki to Ty elokwentny jesteś. A na koniec "fajny" cytat "gimbus w końcu wyjdzie z gimnazjum, lecz gimnazjum nigdy nie wyjdzie z gimbusa". So, pozostało wam sznurek i do lasu. Kończę tę polemikę, bo zmarnowaliście mój cenny czas, a tego wam nie daruję.

To marnuj swój "cenny czas" na mpc 24/7 dalej...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@xcoom2

@Glorius

@Rydvan

@Legendary

Robia 4 osoby, z czego to nie jest stala ekipa. LastThief za pomoc chce kase, wiadomo. :> bo w teamie servera on nie jest.

Lgd sam wyplaca sie za calosc, ddos byl fartem i tak ze zostal zamowiony tak szybko poniewaz jakis typ mu pozyczyl 500$ z nikad, bo kasy juz na to nie mial. A kasa ktora wplynela przez piatek nie wystarczyla na zaplate calosci. xD

Opublikowano

@DonKichot inteligent wywyższający się, tak mam rozumieć przesłanie twoich marnie prowokujących postów? Wyzywasz od gimbusów a ja prędzej polemizowałbym nad tym czy ty czasami nim nie jesteś... Pisząc jeden wyraz po angielsku i kończąc zdanie w języku polskim nie zabłyśniesz... w dodatku to okropnie wygląda. To zdanie ze sznurem mnie rozbawiło, po prostu komiczne :D przynajmniej mówi nam wszystko o tobie, błaźnij się dalej :) co do twojego straconego czasu: twój wybór czy nam odpisujesz czy nie i tak zlewam na twoje zdanie, idź "dzieciaku" na świeże powietrze a nie zamulasz przed kompem 24/7 bo od tego Ci się totalnie w głowie poprzewracało...

@up no to ładnie ale ważne że już jutro wszystko będzie ok :) a wiesz może coś o tym czy ekipa naprawiła nazwy skilli/miast/unique i czy w consta dalej będzie konsola z błędem wyskakiwać ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po Twoich postach widać, że inteligencją nie grzeszysz, co za tym idzie - ortografia, tutaj to już tragedia. Zanim coś napiszesz to ułóż zdanie, które będzie poprawne, choć na pierwsza klasę gimnazjum. Gimby,gimby, już lecę szukać dowodów na temat Ciebie i rofdzia. (To taka ironia, bo tak naprawdę nie pójdę i zlewam na Ciebie) - nie wiem, czy zrozumiesz. Żegnam się, miłej edukacji.

No i dojebał się do mojej ortografi. A zdań poprawnie układał nie będę gdyż nie lubie. Uwielbiam pisać bezsensu jak rasowy troll...

Piszesz o tych gimbach i gimbach Tak jakbyś sam nim był Ciekawy jestem ile tak naprawdę masz lat. I skąd jesteś. Ale pewnie nie napiszesz bo ty jesteś "inteligentny" i się boisz ;>

Opublikowano

@DonKichot inteligent wywyższający się, tak mam rozumieć przesłanie twoich marnie prowokujących postów? Wyzywasz od gimbusów a ja prędzej polemizowałbym nad tym czy ty czasami nim nie jesteś... Pisząc jeden wyraz po angielsku i kończąc zdanie w języku polskim nie zabłyśniesz... w dodatku to okropnie wygląda. To zdanie ze sznurem mnie rozbawiło, po prostu komiczne :D przynajmniej mówi nam wszystko o tobie, błaźnij się dalej :) co do twojego straconego czasu: twój wybór czy nam odpisujesz czy nie i tak zlewam na twoje zdanie, idź "dzieciaku" na świeże powietrze a nie zamulasz przed kompem 24/7 bo od tego Ci się totalnie w głowie poprzewracało...

@up no to ładnie ale ważne że już jutro wszystko będzie ok :) a wiesz może coś o tym czy ekipa naprawiła nazwy skilli/miast/unique i czy w consta dalej będzie konsola z błędem wyskakiwać ?

wszystko wejdzie wraz z updatem, a co do nazw miast i skilli to wszystko jest okej :O

a jak masz puste okienko lub '0' to musisz wejsc w config do mbota i zmienic lang z 0 na 9 (jest to odrazu jak odpalisz na samej gorze)

blad z konsola jest od mbota, nie od nas :P przez to ze w const i sama sa npc z jg itd, bot przez to sie pieprzy i nie mozna robic loopa :P

Opublikowano

działa Server?

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Temat na epvp* zostanie odblokowany jak tylko zostanie ogłoszona dokładna data ponownego otwarcia. Otwarcie przedłuża się nie z naszej winy także nie flamujcie.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Dzisiaj serv powinien być od 18 włączony(może wcześniej)

Najnowsze info z epvp(jak ktoś nie zagląda):

Originally Posted by SunEmpire

The server gonna open today after noon probably at 18:00 or even before

At the moment we have new ip, gonna set up the ddos protection on the new ip, Editing client, editing website, upload the client thats it!! few hours and it will up again

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...