Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Jeszcze nie wiemy kiedy wprowadzony będzie wyższy cap ale prawdopodobnie będzie 40, potem za miesiąc 50 itd. aż to 70. DonKichocie, pohejtowałeś sobie ten server to po co siedzisz w tym temacie? Prowokujesz każdego a potem się dziwisz czemu cię wyzywają..."

"Pohejtowałeś sobie ten server", napisałem tylko, że mi ten serwer nie odpowiada(za mały cap), a zmiażdżyłem tylko niektóre marginesy, więc czytaj ze zrozumieniem. Kim jesteś względem serwera, że piszesz "nie wiemy"? Nie płaczę, że mnie wyzywają, bo robią to w taki sposób, jak dzieci na podwórku. Więc czekam na ten 70 cap, ostatnie pytanie - jest możliwość kupna pemki w grze?

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

"Jeszcze nie wiemy kiedy wprowadzony będzie wyższy cap ale prawdopodobnie będzie 40, potem za miesiąc 50 itd. aż to 70. DonKichocie, pohejtowałeś sobie ten server to po co siedzisz w tym temacie? Prowokujesz każdego a potem się dziwisz czemu cię wyzywają..."

"Pohejtowałeś sobie ten server", napisałem tylko, że mi ten serwer nie odpowiada(za mały cap), a zmiażdżyłem tylko niektóre marginesy, więc czytaj ze zrozumieniem. Kim jesteś względem serwera, że piszesz "nie wiemy"? Nie płaczę, że mnie wyzywają, bo robią to w taki sposób, jak dzieci na podwórku. Więc czekam na ten 70 cap, ostatnie pytanie - jest możliwość kupna pemki w grze?

Tak jest możliwość kupna premki. Kim jestem to nie jest zbytnio twoja sprawa, gdyż zajmuje się tym prywatnie. Co do twojego hejtowania to wpierw coś piszesz, że za mały cap potem wchodzisz i znowu o tym gadasz. Chodzi mi o to, że jak powiedziałeś już swoje i czekasz na wyższy cap to nie karm trolli po prostu. Btw. na cap 70 poczekasz sobie może i z rok, nie chcemy wprowadzać nowego capu co chwila...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

TEAM SPEAK 3

-----------------------------------------------------

multi-ts.com.pl

KANAŁ 180

HASŁO Silk

Wbijać wszyscy z GUILD FRONTSITE i nie tylko ;) pozdrawiam :)

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

niebieski berek u so-ok tej 2 w consta przy teleporcie

Dziękuje. Byłem na ctf, miazga, wizy wszystko ściągały.

@up

Zapraszamy Cię Do Gildi.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

ile będzie trwała aktualna Inspekcja?/ 2h 30 min ??

@EDIT

Pfff :P włączyli już ^^

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Ta, oni, widziałeś ich ?. Oni same moony. To było przesada, Robili se 3x chary i se na karawance jechali . <ok>

@edit

A pozatym, oni to praktycznie same wizzy, 0 zabawy.

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

A ja uważam tak...

- Gm Źle zrobił z tymi Moonami Do kupienia u npc...

- GM źle zrobił że tak łatwo można mieć kase za karawane i aż tyle.

-w ogóle to jest jakieś chore.. z tego co widzę to na tym servie... gość robi sobie 10 kont wbija im z 20 lvl kupuje transpety ustawia je TRACE na maina i jedzie sobię.... I takim sposobem ma z jednego przejazdu Const-Sarmakand... 1b+ .... w 22 min. Co za tym idzie?

NA FW wygrała Guildia-unia, z większą ilość SOMÓW. Niestety taka jest smutna prawda. w 1 dzien możesz mieć minimum 3 chary Full set,acc,weapon SOM.

Moim zdaniem nie ma zabawy z takim gościem, ludzie którzy nie mają somów , sam widziałem jak gość zwykły nawalał gościa full som.. po 300-400 hity max.

ja mam 2 party Som i weapon som. i we mnie zwykły gość nawala hity po 300... a gość Full som nawala we mnie hity po 4-5k Wiz... padam na hita , Xbow z xtrreme ma mnie na hita bo wali po 3k... Nie wiem gdzie wy tu widzicie zbalansowane postacie

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@2up popieram mial byc balans wyszlo jak zawsze ale gm i tak jest przy swoim ze wszystko jest dobrze tylko my cos odpierniczamy dzis na trade chcialem dojsc do miasta ale jak skoro nawala mnie 2 kolesi full som a ja sam bez ani 1 partu soma nawet bron sos do tego zwykly trans pet

ctf jak pisalem kto 1 walnie ten wygrywa bo wizek ma nas na max 2 hity a str bez zoba (ch) mozna w niego nawalac a on i tak nas 1 pojedzie

kasa jest tak banalnie do zdobycia jesli sie ma trans peta ze to jest szok po co cena 600m za bron skoro ci co maja kase/silki kupuja 4 pety i jada 4 postaciami na raz a za 1 przejazd z 1 postaci maja 100m na czysto ...

moze nie ma lepszego servera ale takie sa realia ze silk to juz nie to co dawniej niewazne jaki cap i kto go zrobil server ten mial fajny pomysl z capem ale nie dopracowane pomysly zdobycia itemuw typu sox

Edge-1.png
Opublikowano

@UP

100kk ?

White Elephant z Item mail którego ludzi sellają na stallach za 30kk , jak nim pojedziesz na 30 lvl z Constanty-Sarmakand zarobisz około 120kk

słyszałem ploty że można z innego miasta jeździć (jest mniej thiefow i szybsza droga) i wychodzi do 150kk nawet. A najlepsze to jest to że GM grozi że ban , że Wipe golda będzie :D

A ludzie i tak sobię nic z tego nie robią , dzisiaj widziałem gościa co na TransPet White Elephant jechał a za nim na trace ponad 6 charów o takim samym nicku tylko cyfra się zmieniała xD...

Dzisiaj na FW była akcja że był przeciwnik , Blader Nie wiem czy Full som. w każdym bądź razie miał s/b som. wyszedł na nas , a nas było 5 osób. 2x wizz , 2x warrek i glavier. Niestety nie mielismy chyba tak dobrego seta jak on.. Włączył sobię Snowa , skilla z blade... i wszystkich nas rozjebał xD nie mieliśmy szans.

Co prawda praaaawie byśmy go złożyli ale w końcu zabił nas wszystkich. wizzy padły 1 , potem 2x warek i najdlozej z tym glavierem się bił.

bez sens... tak samo Wizzard. wali po 5k hita no to sorry... taki wizz Full som set int str + potki co daja HP więcej jak wlaczy to jest nie do zabicia. A widziałem jak goście używają Wigorów jeszcze :) to już całkiem jest nie do pomyślenia.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Jeżeli mieli by podwyższać cap, to mogli by chodziaż nie dawać już broni do NPC, i zaczeły bronie dropic, bo jak będzie ten niby podwyższony cap, i bronie w NPC, to jak wy se to wyobrażacie? wizki z moonem +5 + life i każdy deda, to nie będzie wtedy miało sensu. Prestige - oni bez przerwy karawany robią, nie mają umiaru.

@up

Byłem też na fortess war, i nic ciekawego, w Asura biłem zaledwie z sosa po 100 ... Ze skilli. A w takiego bladera z combo ciskałem po 50-70. Gdzie w tym logika?.

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Ustan w miescie i zobacz co sie dzieje wszyscy na sloniach w kolo cisna po pare charow , pewnie że nic sobie nie robią z tego bo co maja robić.

Opublikowano

Dokładnie, gracze niektórzy się już nudzą, bo to nawet pvp takie se jest. Wizki ściągają all , a glaviera full soma nie da się wgl zabić, byłem dziś thiefować, i nie mogłem nawet zabić glaviera, a byłem prawie full som, tylko buty i coś mi brakowało, I z takim setem, nadal go biłem po 100-200 >.<. A pozatym thief bardzo mało zarabia, praktycznie nic. w 1 dzień możesz wbić 20 lvl i już mieć połowe seta, a nawet full seta. -.- To tak pomyśl sobie cały server tak będzie mieć, to wtedy nie ma zabawy. Lepiej by było jakby usuneli te npc, i najlepiej żeby tylko sosy/moony/suny dropiły. Jak byłem thiefem, glavier mnie złożył jak chciał, ja go nawet nie zajechałem -.-. Jedynie co można robić to karawany i zabijać uniqi. A na fortecy wyobrażam sobie jak to będzie.

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Raty joba powinny być normalne, a nie pierdolenie w x1421412351235, bo to się mija z celem na takim serwie. Cap 30, z moba lecą grosze, a żeby coś kupić trzeba szastać grubymi milionami, które zarabiasz jednym przejściem karawaną. Bez jaj. Brak elków w dropie też jest chujowym pomysłem. No i SOMy w NPC to już kompletny bezsens, jeszcze na takich ratach joba, kurwa! Ogólnie miało być zajebiście, wyszło jak zawsze. Niestety.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

ale widzę że jest tylko 143 osoby , gdzie na początku jak server startował do 250 dochodziło . Godzina już jest taka że ludzi powinno być więcej.

z tych 143 osób na bank połowa to drugie chary.. Także moooże z 70 osób gra teraz na serverze :)....

Wniosek jest taki że server poprostu znudził graczy a ci powoli odchodzą na inny server, przestają grać.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...