Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz sie biora za wprowadzenie 40 cap. :P co do trade sie zgodze, podzielilbym sie z wami ile zrobilem w 1 dzien ale mnie zgnebicie.

Jezeli macie wszelkie dowody na to, ze ktos leci na multicharach w postaci sreena jak to pisze prosilbym o wyslanie tego do mnie gdzie to przekaze adminowi i zostanie ta osoba zbanowana, bez roznicy czy donator czy nie. :> takze dzieki xD

Opublikowano

Jak dla mnie ogólnie ten pomysł z som broniami w sklepach jest głupi ... Ludzie nagrywają sobie skrypta i jeżdżą pięcioma postaciami. Jaki w tym sens ? już lepiej by było jak dało by zdobyć tego soma tylko za ctf,a albo wydropić

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

cap 30,40,50,60,70 co za znaczenie? pvp nie jest zbalansowane polowa postaci nie ma skilli do pvp wiec jak tu sie bic?

cap 30 wizz ownuje wszystkich, cap 40 rogue bd bo bd mial pricka na 40lvl, 50? znow wizz, ew nuker badz dobry rogue, 60? wizz bo meteor i znow bd mial all na hita, 70? wizz, nuker,rogue, dopeiro na 80 sie wyrowna pvp jak wszystkie postacie bd mialy juz skille na odpowiednim poziomie jak i attakujace jak i na defa, wtedy bd mozna omwic o pvp. bo teraz co sie dzieje to jest porazka.

sam gralem w dniu fw jeden dzien, wiecej juz nie wbijam na serwer. trader big rate, thief x1? co to za balans? jak caly serwer zapierdziela karawany zeby miec somy i nikt nie robi thiefa bo nie ma po co. serwer zaliczyl mega wtope i juz 50 osob online max 50 bo reszta to MC

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

40 cap ma być dodane jak 80% servera będzie latała w full Som. Tak napisał GM.

co do zwiększenia Capu , wogóle bezsens... to po chuj jeździć karawanami i zarabiać na full som skoro i tak zaraz będzie trzeba zmieniać Set..

Marnowanie czasu.... powinni zrobić tak jak z CTF Somy za Coiny z CTF wtedy byłby sens.. a tak to do dupy wszystko.

Server umiera , nawet na epvp piszą ludzie że jest nuda i odchodzą z servera.

Powinni coś zmienić bo to naprawdę nie ma sensu.. a co mi po tym że dam screena... jak ludzie mają po 5 charów puszczonych na Scripcie w różnych odstępach. Więc ich nie wyłapiesz. Skąd wiem? mam swoje źródła , zresztą nie jest trudno zauważyć.

Więc tak jak mówiłem , najlepszym rozwiązaniem jest dodanie SOM itemów, weaponów do CTF... i wtedy ma to jakiś sens.

i zmniejszenie Job rate...

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Ja tam zawsze i wszędzie będę za tym by somy leciały z mobów, dać rate x2 i niech dropią bądź nawet ten 1 =P by ludzie się męczyli, Alchemia? Tutaj jest w ogóle zapomniana... Alchemia w tej grze jest czymś wyjątkowym, raz wychodzisz z miasta wkurwiony a raz szczęśliwy=] co czyni tym pięknym w tej grze=] Potwory? Dropy? W ogóle jaki jest sens siedzenia na mobach na 30 lvl'u ? Żaden... Nawet broń na 29 lvl mi ani razu nie dropła o ile jest takowa w ogóle możliwość Oo... Dać coś z czymś zdobycie danego itemu będzie wyzwaniem i żeby ludziom kopara opadała bo on zdobył a ja nie... a nie 2-3 dni servera 90% w somach z 10bilionach za trady. Już nie wspomnę o PVP, Króluje Blader! Jest nie do zabicia.... Z kolegą bez berka nie mogliśmy położyć 2v1, żenujące...

Opublikowano

Players: 50 of maximum 500 are currently online!

z tego połowa to boty i 2gie konta. Tyle na temat.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Players: 50 of maximum 500 are currently online!

z tego połowa to boty i 2gie konta. Tyle na temat.

Jest już noc, dużo osób śpi lub jest w pracy. Jak narazie wiadomo mi tylko, iż będzie cap 40 i masa nowości także ja wracam dopiero jak będzie 40 cap. Niestety LgD nawalił, ale dam mu potem szansę to może wróci paru graczy z powrotem.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

dacie może jakis link do cracka do mbota pod ten server?

Proszę
http://www.mpcforum.pl/topic/563332-tutdarmowy-mbot-vsro-vsro-112b/ 

Tutaj wszystko znajdziesz tylko trochę poczytać :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nowe rzeczy wprowadzone:

-Brak x-large potow do peta

-1 Silk/1h tylko dla 30 lv.

-Usuniete zostaly adv elixiry.

-Wylaczone scrolle tak jak pisalem.

Opublikowano

co mi po 1 silku ? ^^ przecież nie będę zostawiał kompa na 24/7 żeby tydzień chodził na głupiego Avatara ^^

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...