Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Ileż można czekać całej wieczności nie mamy ; P : >

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta tylko w co nie mam nic innego na kompie oprócz silka : P

Opublikowano

http://www.hetzner.de/

Stare ip juz nie dziala, takze prace ida w przod. Co do czasu za ile bedzie dzialac nowe nie wiemy ale mozliwe ze to bedzie kwestia godziny moze 2.

Opublikowano

@up

No to dobre wieści przynosisz : P

Opublikowano

Nvm, nawet jezeli ip zostanie zmienione server dzisiaj nie bedzie online, powodem jest to ze hyperfiltler nie dziala w weekendy. Wiec server juz na bank nie zostanie odpalony dzisiaj.

Jesli ip nie zostanie zmienione w ciagu 4h server zostanie zmieniony przez co server bedzie online dopiero we wtorek.

@edit

nowe ip juz zostalo 'dostarczone'. :)

Opublikowano

Dzisiaj nie, powodem jest to ze hyperfiltler nie pracuje w weekend. A wszystko juz jest przygotowane, wiec jutro jak wrociecie ze szkoly/pracy server powinien byc juz online ;>

Opublikowano

tyle ze nie wszyscy chodza do sql inni maja prace, inne plany a wy ze tak powiem odjebaliscie maniane bo powinniscie byc pewni ze bd ataki ddos na serwer, byl weekend ludzie chcieli pograc, ponolajfic bo byl na to czas, a teraz poniedzialek praca,nauka,rodzina,znajomi, doprowadziliscie do czegos, czego prawa bytu nie powinno byc

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

nie powinno byc, a Ty mialbys wyciagnac z dupy na start servera gdzie nie jest pewne ile bedziesz mial graczy 500 $ na miesiac za ochrone przed ddosem? Nie wiesz jakie to koszta wiec nic nie mow, pozatym napisalem ze szkola/praca. A to juz nie nasza wina ze firma od zabezpieczenia nie pracuje w niedziele ;>

Opublikowano

tak to juz bywa, jezeli wchodzisz na rynek z nowa firma, musisz sie pogodzic z tym ze nie wiadomo czy firma sie utrzyma czy tez upadnie po miesiacu, jezeli chcesz cos miec musisz w to zainwestowac z ryzykiem ze moze sie nie udac czyli 50/50 albo sie uda albo nie, wy niestety zrobiliscie dobry start lecz nie wlozyliscie w to nic od siebie(mowa o any ddos) po czym firma ma zastuj i przez ten zastuj nie moze na siebie zarabiac i traci klientow, w tym przypadku graczy, wcale sie nie zdziwie jak jutro bd 70-80 graczy online ze 160 przez to ze nie zainwestowaliscie w firme, przez te 2-3 dni zastoju polowa klientow sprawdzila juz pewnie z 10 innych firm i napewno ktoras zagwarantowala im godne warunki.

Mogliscie zaqczekac z otwrciem, uzbierac kasy, zrzucic sie po pare stowek, zrobic jaks dotacje przed otwarciem na antyddos i dla wplacajacych jakies upominki na start serwera, wystarczylo troche wlasnego wkladu i cierpliwosci. Ze tak powiem Prawiem wam sie udalo zrobic fajny serw.

@Edit

sorka ze nawiazuje priva do firmy ale nie moglem tego inaczej wytlumaczyc

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Uwierz mi, ze to trzeba oplacac wszystko. Wraz naprawa jakiegos problemu, ktorego nie moga naprawic tez trzeba komus za to dac $. :>

500$ uzbierac? Glownie placi osoba ktora ten server utowrzyla, a mieszka on w litwie. Co do startu to przynioslo to juz duze zyski w miare z dotacji przez pierwsze godziny. a temat na epvp ciagnie sie dalej (wiekszosc spam) ale temat ma te 40k+ wyswietlen. Wiec ludzi bedzie wiecej i wiecej. Ogolem to server moglbyc odpalony od soboty juz, ale to nie mialoby sensu skoro dzialalby 1h i potem ddos. Wiekszosc ludzi by wtedy zrezygnowala. A tak to jest jasne info ze instalowany jest ddos i server bedzie stabilny 24/7. Wiec to juz wasza decyzja czy poczekacie czy sobie znajdziecie inny server^^

Rekrut
Opublikowano

Nie macie cierpliwości? Jak nie pracują w weekendy to po co mamy otworzyć server żeby po 1 godzinie padł. Myślcie zanim napiszecie proszę.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Zobaczymy, Tak jak kolega powiedział , nie którzy mają weekend wolny a na tygodniu pracują. Albo w weekend Szkołe.

no nie wiem czy będzie tak więcej ludzi. Z tego co widzę to sporo osób już zrezygnowało z servera , nie powiem skąd wiem bo nie będę reklamował.

Ja osobiście poczekam , no bo nie ma żadnego nowego servera. Ale jutro jak nie będzie odpalony server , i nie będzie działał jak trzeba no to chyba zrezygnuję.

#DOWN

Nie chodzi mi tu o Polskich graczy. bo to zagraniczne Forum

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Polscy gracze malo mnie osobiscie interesuja bo i tak wiekszosc nie gra na 1 servie nawet 2 tygodnie..

@edit

pozatym, server mial 200 graczy w 4h..gdzie niektore servery nie maja tyle po 3 tygodniach. Wiec tak czy siak wszystko sie zwroci;p

Opublikowano

Jak narazie to jedyny server z takim pomysłem/takim capem. Więc myślę, że będą chętni żeby zagrać czy to dziś czy jutro czy za tydzień..

deneuve22.png

Opublikowano

tyle ze nie wszyscy chodza do sql inni maja prace, inne plany a wy ze tak powiem odjebaliscie maniane bo powinniscie byc pewni ze bd ataki ddos na serwer, byl weekend ludzie chcieli pograc, ponolajfic bo byl na to czas, a teraz poniedzialek praca,nauka,rodzina,znajomi, doprowadziliscie do czegos, czego prawa bytu nie powinno byc

typowe płaczki z wolnym weekendem, spragnione gry ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Przeraża mnie to, że niektórzy nie mają życia poza silkroadem, to wręcz straszne. Poza tym fascynujecie się serwerem, który tak właściwie nie ma w sobie nic ciekawego, przynajmniej dla mnie. Wyraziłem swoją opinię, jeśli macie zamiar sypać ripostami, to spokój i tak ich nie przeczytam. Nie mam czasu na zera.

Opublikowano

hhh, dlatego nie wchodze na mpc bo sa tu takie wywyzszajace sie polaczki jak Ty ^^. bez hejtow pls :s

nic nie ma, tylko ze to taki 1 server i jest to ciekawe, tymbardziej ze musisz sie napracowac na to zeby cos miec. a raty sa praktycznie lekko wieksze niz na isro, wiec 30 lv nie wbijesz w te 4h :>

a i zerem nie jestem, bo jestem nizej panie raperze z wyszej ligi.

Opublikowano

Przeraża mnie to, że niektórzy nie mają życia poza silkroadem, to wręcz straszne. Poza tym fascynujecie się serwerem, który tak właściwie nie ma w sobie nic ciekawego, przynajmniej dla mnie. Wyraziłem swoją opinię, jeśli macie zamiar sypać ripostami, to spokój i tak ich nie przeczytam. Nie mam czasu na zera.

Mnie zaś przerażają tacy ludzie jak ty. Dlatego że wypowiadają się o czyimś życiu nie mająć o nim najmniejszego pojęcia i taka jest prawda. Swoim postem pokazałeś kto jest zerem

P.S

Rap to gówno moim zdaniem : >

Opublikowano

typowe płaczki z wolnym weekendem, spragnione gry ;)

ja w przeciwienstwie do ciebie mam co robic w zyciu realnym a nie tylko granie, caly tydzien mnie praktycznie nie ma w domu, czasami 2x w tyg jestem i w weekendy. Mam co robic calymi dniami dziewczyna, znajomi itp itd, a nie tylko klikanie 1234 cale zycie myslac ze to jest prawdziwe zycie, oczywiscie jesli to mial byc ofens w moja strone.

@Edit

DonKichot ma racje, zajmicie sie zyciem.

@xcoom2

ile ty masz lat? sadze ze jeszcze szkoly nie skonczyles, tak jak wszyscy admini tego serwara pewnie bo jesli twierdzicie ze 500$ na cos co ma zabezpieczyc cos przed upadnieciem to dla was sporo, i nie kupiliscie tego w ciemno a to marne 1,5k zl to ja juz sie nei wypowiadam.

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@up

Już się tak nie chwal że masz dziewczyne : D my też mamy co robić Całymi dniami

Cięzka praca od świtu do zmierzchu to dla pracodawcy zamało ; P

@Edit

Tak piszecie zajmijcie się życiem. Wiec pytam się ja was co wy tutaj robicie ? :D

Opublikowano

ja w przeciwienstwie do ciebie mam co robic w zyciu realnym a nie tylko granie, caly tydzien mnie praktycznie nie ma w domu, czasami 2x w tyg jestem i w weekendy. Mam co robic calymi dniami dziewczyna, znajomi itp itd, a nie tylko klikanie 1234 cale zycie myslac ze to jest prawdziwe zycie, oczywiscie jesli to mial byc ofens w moja strone.

@Edit

DonKichot ma racje, zajmicie sie zyciem.

@xcoom2

ile ty masz lat? sadze ze jeszcze szkoly nie skonczyles, tak jak wszyscy admini tego serwara pewnie bo jesli twierdzicie ze 500$ na cos co ma zabezpieczyc cos przed upadnieciem to dla was sporo, i nie kupiliscie tego w ciemno a to marne 1,5k zl to ja juz sie nei wypowiadam.

kurwa nie. Tyle pieniedzy masz zeby zaryzykowac na silka? To zrob sam server z 150+ graczami w pierwszych godzinach i zobaczymy czy dalej tak twierdzic bedziesz. Dziekuje. Nikt z nas nie bedzie ryzykowac 500$ na ochrone przed startem serwera skoro NIE JEST PEWNE ZE ODNIESIE ON SUCKES. Po drugie, sam zapewne gowno wiesz jak to wszystko wyglada wiec tez nie mow. Tak tak, zapomnialem ze jestem na mpc i tutaj glownie to jaki jestes doswiadczony zalezy od wieku :s. Pozatym marne 1,5k ? przy polskich zarobkach to ciekawe czy to jest takie marne. A to ze Ty moze zyjesz na pieniadzach od rodzicow to juz nie nasz problem. btw, mam 17 lat. Na tym popieprzonych forum bylem od 2008 takze wiem jak tutaj to wygladalo i nic sie nie zmienilo^^ zachowanie dalej wszyscy, nawet nowi uzytkownicy maja takie same zachowanie jak do innych. A co do zycia, to jest moje. Zajmuje sie swoim zyciem a to ze siedze akurat w niedziele w domu to odrazu nie mam znajomych,dziewczyny, zycia :> pozdrawiam.

czekam na report za przeklinanie.;*

pozatym, nie dosc ze dalem info o tym to jeszcze mi dupe jedziesz ze nie ma kasy na to. Polska, tutaj granic nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...