Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co prawda to prawda w m1 łaziło sporo bossów które całe królestwo po zalogowaniu tłukło

Dodam jeszcze że nie tylko 4Nicku grał na wh większość graczy nawalała na wh.

Właściwie nie ma o czym pisać na Ts3 na pokoju "Czekam na GM,, siedziałem z 10h wszyscy admini na zblokowanym kanale sobie gadali i nawet poke client mieli zblokowane

Moim zdaniem Administracja serwa to Niedojeby jakieś

Dowod http://www.youtube.com/watch?v=55lJIAFCVRY&feature=plcp

Opublikowano

server zalosny, dlaczego ? expiac o 100 lvl zalozmy ze zarobimy 1kkk wydropimy 1 przepuche na mape zombie

po czym ulepszamy eq zostaje nam 0 wchozimy na mape zombie , wbijemy 2-3 lvl mamy 2kkk ulepszamy eq zostaje nam 0 i nie mamy przepuchy na mape 100 wiec kasy ani lvl nie wbijemy trza od nowa robic postac i robic to samo, za nudno

Opublikowano

Nie zagram. Dlaczego. ? Nie lubie jak Adm robi w chuja ludzi i podkręca o x2/3 licznik.

sygnatura1w.png

Opublikowano

[quote name=Adi ;)' timestamp='1352389401' post='5570031]

Dokładnie olewka na graczy na forum też zero a dzieci na hackach biegają a oni nie banują ;(

tak tak, administracja ignoruje graczytylko typu "OMFG RZAL ZJEBANY SERW LOL XAXA HAHHA BUG BUG BUG <ALE ZADNEGO NIE PODAM> " a wy placzecie, ze ona ich ignoruje, rozumiem...nie, chwila..nierozumiem

Opublikowano

tak tak, administracja ignoruje graczytylko typu "OMFG RZAL ZJEBANY SERW LOL XAXA HAHHA BUG BUG BUG <ALE ZADNEGO NIE PODAM> " a wy placzecie, ze ona ich ignoruje, rozumiem...nie, chwila..nierozumiem

I to jest post godny uwagi dosłownie masz limit "Like" za to. A wiec tak rozpisze sie troszeczkę Na serwierze gra przeszło 950 osób teraz. Spam na gg jest niemożliwy i straszny. komu moge to odpisze. Uwierzcie mi ze Teamowi nie jest lekko w takich sytuacjach. Wczoraj przenieśliśmy serwer na nową maszynę Udało sie i wszystko sprawnie chodzi. No to kurcze skoro przenosimy serwa to nie zajmę sie na ten czas graczami którzy ciągle spamuja " daj wiecej expa m daj wiecej Yang " , odpowiem na 2 wasze pytanie dlaczego ignoruje połowe użytkowników MPC FORUM o tusz każdy za przeproszeniem ma niewyparzony jezyk ale mało rozsądnych słów z niego pada. Ciągle tylko żle żle żle , a my ciągle przeciez pracujemy nad tym aby grało sie wam lepiej. Postawianie serwera to jest jedna sprawa druga natomiast to taka ze trzeba go utrzymać i zrobić wszystko zęby nie padał co uwierzcie nie jest łatwie , wystarczy mały błąd i klapa:(. Przepraszam was wszystkich za te przerwy co były i mam nadzieje ze ten post zmieni nieco pogląd innych na nasz serwer. Chciałbym dodac ze wszystko co obiecywaliśmy to słowo zostało dotrzymane ZAWSZE . Wybaczcie jeszce raz ale nie da sie we 4 ogarnąc wszystkiego i 970 ludzi... Aaa własnie od dziś rano poleciała masa banów za hacki " Koniec od dziś jesteśmy czujni kazy dowód BAN". Pozdrawiam ProBoszcz EllaneoS Orlando SelaVi

Opublikowano

tak, tak jakbyś co 2 godziny schodził na kanał "skontaktuj sie z gm/ha" to by cie to nie zabiło...

Na serwierze gra przeszło 950 osób teraz.
Prosze cie... po aktywnosci tematu moge stwierdzic ze nie masz na serwer nawet 500 osob.

sygnatura.png

Opublikowano

Czemu p.a.e nie działa w v2??

50442140989713903247.png

Opublikowano

ProBoszcz odpowiesz na moje pytanie ??

50442140989713903247.png

Opublikowano

A CorneO sobie swobodnie biega po m1 i szuka przepustek na zoombie :~)

Ogolnie serwer jest w miare,lecz smok ma zanizone skile +na serwie gra max 600 osob.

@do graczy

Na serwerze na dzien dzisiejszy nie ma sensu grac innymi postaciami niz sura Bm,Querto mowiles ze kazda postac jest rowna ale to hyja prawda.Zeby bic w bma 105lvl po 2k ze skili to jest jakas paranoja... i nie piszcie mi ze nie umiem grac/bonowac eq

805491408806070489277.png

Opublikowano

Mi p.a.e nie działa ja na niego klikam to nic się nie dzieje dalej mi exp leci nawet nie wyskakuje komunikat że p.a.e jest włączony ... wcześniej mi działał ale teraz niechce ;/

@edit

Jednak działa ale tylko w m2/m1 ...

50442140989713903247.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...