Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no no spier.dol calkiem sprawe.

nie dosc ze jakies navi biega ktore bez ochronki dostaje po 1k z talizmana, na dodatek 126 ninja z full eq mu walnal 200 z chmury to jeszcze rosy na magie.

mam na inne klasy po 60% dlaczego do chu.ja maja oni miec na mnie po 85%? (15 magia , helm, branza, 25% stalka lepsza, woda 10% ) no i teraz chcesz rose 20%.

Pomysl troche, bo niedlugo wgl nie bedzie magicznych klas, lub ludzi na serwerze.

50ccab5d1d8b0.png

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Vroy

Zgadzam się z Tobą w 100%..

@Querto

Mowiles ze kazda postac jest rowna ale to hyja prawda.Zeby bic w bma 105lvl po 2k ze skili to jest jakas paranoja... i nie piszcie mi ze nie umiem grac/bonowac eq,,,jak Ty teraz chcesz dodać rosy na magię ? Teraz smok to już w ogóle bd. leszcz.Zmniejsz dmg skili u BM'a

805491408806070489277.png

Opublikowano

Moim zdanie BM to lekkie przegiencie, ale stanac osmioma profkami potestowac dmg, porownac ,poprawic i bd majonez ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

BM... ma tak słąbe dmg że go każdy jedzie, mam max hp max absy lvl +125 a po 2 skilach bodego zostaje mi ok 10 k.

Przy max ludziach, na krycie bm z kd+6 itp 6/7 bon int wale 8 k max.

Opublikowano

Mi tak samo client 10kb/s z internet do 50 mb >.<

Sciągam ponad półtorej godziny i jest 13% ;o...

Good luck...

@Edit

Jednak jest mirror 2 i tam można pobrać z depositfile, przynajmniej daje te 150kb/s...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...