Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmmmmmmmmmmmm też jest tam mój e-mail .... więc proboszcz nie leć w ch...

Co do serwa pograłem ,wydawał się hit listopada a tu klapa na całej lini:)))

Opublikowano

WYMIENIE POSTAC JAK I EQ NA TYM SERVERZE ZA EQ NA PL BADZ JAKIMS INNYM PRIVIE MOJE EQ MIN 2 BRONIE NA 127 ZBROJA ALL PRZEROBIONE 6/7 ALL 5int i pz

xbjr.png

Opublikowano

pojebany serwer totalne dno wydawajcie kase na is jebany gimby a za 2 dni znowu ma być podobno po 2 mln :*

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

Nie polecam, dlaczego ? :

- Eq z Navi....

- Administrator Proboszcz gra na postaci w grze IBox, rozdaje swojej gildii eq z navi na wojny itd...

- W IS cały czas podwyżki

- Kilka dni temu gdy serwer był OFF ( ledwo po włamaniu ) każdy miał buga i posiadał na koncie 2,1 - 2,2 mln sm, można było kupić dosłownie na 10 kont całe eq minotaura , 6/7 bony , przepustki itp

- Bug na bugu, w is jest przepustka na berana, która w ogole nie działa, inne bossy to praktycznie wyobraźnia, ponieważ w grze nie istnieją

- Proboszcza na tsie nie ma w ogóle

- Innym znikają eq, innym znikają sm...

Szkoda kurwa gadać, Wielkie NIE POLECAM

Opublikowano

Prezentacja, bardzo mi się spodobała.

W sensie prezentacji - 10/10. Jeżeli, chodzi o server 9/10!

Moim zdaniem, serwer trochę przypomina PandoraMt2..

Client, pobierany. Zagram !

Opublikowano

serwer dno 2 zabezpieczeń strona dziurawa jak durszlak a ProBoszcz jest przyjebany jak papa do dachu pozdrawiam grających :*

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

Dajcie dzis bonus expa

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Wszystko fajnie ale powinni zwiększyć expa bo w takim tempie jak teraz nikt nawet 200lvl w tym roku nie wbije a chyba nie o to Wam chodzi bo jasno było napisane ze ten serw to easy , przynajmniej o te 50% powinien być zwiększony aby nie za szybko że w 3 dni max lvl tylko tak w tydzień/dwa ciągłego expa był ten 250lvl . I trochę brakuje mi fabuły w tej grze jest tylko wbijanie lvl i robienie eq na wyższy lvl , pomyślcie o jakiś misjach typu biologa ale przedmioty do biologa będą dropić na nowych mapkach które może zrobicie i za to jakieś ciekawe nagrody typu bon na ludzi na stałe żeby każdy wiedział , że się opłaca je robić . Zróbcie też jakiegoś Zielarza co wytwarza jakieś ciekawe miksty i wiele można tak dodawać , ale żebyście mogli tak kombinować to zróbcie więcej ulepszaczy żeby gra była ciekawa i żeby być królem PvP trzeba będzie się trochę narobić tego wszystkiego . Bo jak na razie strasznie nudna gra lvl się trudno wbija z takimi ratami a eq banalnie łatwo , macie mało ulepszaczy i brak misji włączcie swoją kreatywność i dodajcie coś ciekawego . Możecie się wzorować np. na serwerze GladoR .

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...