Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Jak dostać się na mapke zombi???

Przepustka dropi w av2 z moobów, potem jak masz 100lv to idziesz do npc w m1 npc się nazywa Nowe Mapy chyba ;p

Opublikowano

Przepustka dropi w av2 z moobów, potem jak masz 100lv to idziesz do npc w m1 npc się nazywa Nowe Mapy chyba ;p

Ta przepustka cos nie dropi albo dropi bardzo bardzo slabo.

Wbilem 100 lvl i jeszcze posiedzialem 30min w av2 i zadnej przepustki i nie ma dalej co robic mam isc i siedziec w av2 kilka h az mi przepustka dropnie ??

Zeby jeszcze na 100 lvlu tam exp lecial a juz prawie nic nie leci :/

Ps. Moze na zinach mi szybciej wyleci ?? Bo expilem na 900 900

EthanaEU2.png

Opublikowano

Jest jeden mankament mianowicie bijąc ripa masz dosłowni 10 sek na podniesienie dropu a idąc w pt możesz zebrać tylko swój drop i dzięki temu zebrałem tylko niebieskie perły HA zmień to siedziałem na TS z 10 min ale żaden z HA / GA nie wbija..

Opublikowano

Ogólnie rzecz ujmując, mogliście zostawić te moby na ognistej ziemi.. przynajmniej tam były większe spoty od tego shitu:

itan.png

Na wężowym polu zrobił się straszny tłok, coraz więcej ludzi ma 100lvl... nawet takiego małego spota znaleźć nie można.

Ludzie biją metki w 50-ciu, później kradną drop. Z serwera easy zrobił się medium/hard. Co z tego, że na 100lvl

leci mi z takiego małego spota 0.30 skoro i tak na 110 exp bd leciał jak krew z nosa.. następna mapa jest pewnie od 127lvl'a dlatego ja z tego miejsca podziękuję za serwer. Nie szukam czegoś gdzie lvl bd się wbijało 1 dzień.

Opublikowano

Witam - miałem też od siebie napisać coś więcej ale widzę ze już macie tyle krytyki ze pozwolę sobie napisać. Dałeś nowa prezentacje na mpc, gdzie pokazana jest mapa v 3 -- to gdzie ona jest w grze, a reszta masz powyżej poczytaj sobie panie Proboszcz.

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Ej te przepustki do mapki zombie wpadają odrazu do eq czy trzeba podnosić?

Podnosić trzeba.

- Usuńcie kd 80% bo to przesada jest.. w isie są nawet 45% a nie 80.

- Ogarnijcie tą mapke zombie, nic expa nie leci chyba że na pdku z isa i z lasu i zwiększcie spoty.

Opublikowano

DOKLADNIE APELUJE O ZWIEKSZENIE MOBKOW NA MAPIE OD 100 PONIEWAZ OBECNA ICH ILOSC JEST NIEDOPUSZCZALNA DO DALSZEGO ROZWOJU SERVA ORAZ WBICIA SATYSFAKCJONUJACEGO LVLA POPRZEZ GRAACZA BEZ INGERENCJI W IS

Opublikowano

Polecieliście teraz w kartofla pisząc na stronie takie kłamstwa jak to, że serwer będzie czynny już cały czas, bez przerwy. I co? Serwer znów nie działa. Co tym razem? ... PS administracja ma wywalone na graczy.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

co chwila off cofki i sciema na glownej stronie ze wszystko ok nie polecam do czasu az sie ogarna i przestana klamac do tego zero info wyjasnien i o przeprosinach nawet nie wspomne

Opublikowano

Po trzech dniach grania na tym serwerze każdemu odmawiam zawitania tutaj.Ten serwer to jest jakaś porażka,ciągłe cofki,znikające eq,nieogarnięta administracja(z całej sympatii do czarnej),na stronie głównej piszą jakieś bzdury że wszystko oke,mapa od 90lvl to wszystko jest kłamstwem. Jednym słowem DNO .

NIE POLECAM !

@down

To było moje zdanie,więc ogarnij się.. Chcesz grać to graj.

@edit

Dobra ostatnia szansa.Mam nadzieję że się ogarniecie i dodacie te rzeczy/mapy z prezki ..

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ogolem mowiac: Ciagle server off, ciagle sa cofki serva. Nie sluchaja propozycji graczy, mapa na 100 lvl to najwieksze gowno jakie widzialem, malo mobow nie ma gdzie expic. Definitywnie jezeli tego nie zmienia to serva nie polecam..

Opublikowano

Odnosnie mapy 100 będzie zwiekszony resp mobów .

O której? 3 nad ranem? <facepalm>

Szkaty blasku miały być za 200kk, a nie 400kk ._.

Opublikowano

Serwer mi osobiscie sie nie podoba, wszedzie pelno hackerow, bug na bugu, a administracja ledwo pewnie odpiero ataki ddosu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...