Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, anty exp w ogole nie dziala przez co ninją jest masakrycznie cięzko uzbierac kase, bo z expa w av2 nie starcza...

Już nie mowiąc o expie na mapie 100 / 120, a co dopiero 140 - porażka totalna...

Opublikowano

Ale i tak nie jest źle bo przynajmiej jak każdy ma navi to jest ciekawie no kit że jest się na jednego skilla ale i tak fajnie się gra ale nie polecam

Opublikowano

Masa bugow, nie potrafia konia naprawic to wrzucaja mounta. Petow nigdy nie naprawia, zbugowany IS kazdy sobie bral co chcial. Drophacki wszedzie i wh, wielkie nieporozumienie. Nie polecam

Opublikowano

Nie rozumiem po chuj teraz wychodzi tyle tych serwerów skoro i tak połowa pada po 2tygodniach max bo administracja bieże się za coś czego n9ie umie

sygnavp.jpg

W dupie mam balantie (i tak padnie w ciągu tygodnia o ile wystartuje)

Opublikowano

Dlaczego wyłączyliście raty , przecież to bezsens daliście je na noc dla nolifów nie wszyscy są tak zaangażowani w ta gre jak inni i wolą się wyspać niż grać po nocach dajcie je tak do 16 aby każdy normalny skorzystał .

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Zagram bo server jest pod is, mam bogata rodzine wiec bede mogl w chuuj wydawac na ulepszacze. Lubie servery pod is bo mam 14 lat i nic nigdy nie osiagam w metinie bez isu. On daje mi nadzieje na przyszlosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...