Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ostatnia szansa.Mam nadzieję że się ogarniecie i dodacie te rzeczy/mapy z prezki ..

@Querto

Byłaby możliwość usunięcia kd 80% i zostawić tyle te 35% ?

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Po prezentacji mogę wywnioskować:

1. Serwer Bardzo Ciekawy, bardzo rozbudowany.
2. Ciekawy system ulepszeń Broni/Zbroi/Biżuterii.
3. Grafika w prezentacji wyśmienita.
4. Dużo nowych lokacji.
5. Ciekawa Fabuła.

Jednym słowem: Zajebistość.

19013776704a8d593c0b899.png

Opublikowano

Dzięki, ale odchodzę z serwera. To co wyprawia administracja to jest nie do pojęcia. Wyłączane chanele - brak zabezpieczeń; wyłączanie serwera - rzadko informują; wywalone na graczy - czekaliśmy na TS3 ok. 1h na administrację - nic; nie działa wymiar władców - zabiera kase, a nie przenosi; metin morderstwa - wychodzę potwory z mapy 100 lvl; exp na zombie - za mały na 100 lvl (0.03 za moba).

Serwera nie polecam, nie grajcie - nie warto!

ZANIM POBIERZESZ TO PRZECZYTAJ TO CO NAPISAŁEM.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja mam ciagle "Logowanie na Itanos.pl..." i sie nie rusza -,-

@ thenipat222

Mam to samo ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dzięki, ale odchodzę z serwera. To co wyprawia administracja to jest nie do pojęcia. Wyłączane chanele - brak zabezpieczeń; wyłączanie serwera - rzadko informują; wywalone na graczy - czekaliśmy na TS3 ok. 1h na administrację - nic; nie działa wymiar władców - zabiera kase, a nie przenosi; metin morderstwa - wychodzę potwory z mapy 100 lvl; exp na zombie - za mały na 100 lvl (0.03 za moba).

Serwera nie polecam, nie grajcie - nie warto!

ZANIM POBIERZESZ TO PRZECZYTAJ TO CO NAPISAŁEM.

Dokładnie, ten serwer to jakiś kiepski żart na halloween ^.^

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Admini to jakaś kupa gówna. W m1 stał sklepik, gdzie było : 7 naszyjników z nieb. łez (każdy bon 3khp, 4x15), branzy z nieb. łez (3khp, ludzie, magia itd..), buty 3khp, 4x15 kolce itd... Bonnus switcher jest w ogóle nie zabezpieczony, sam na nim robie eq do czasu ''zabezpieczenia'' hahaha.

4410678874.png

Opublikowano

zdupcony server kazdy jedzie na hackach, doslownie kazdy, expiac w m2 widac ludzi ktorzy wlaczyli boty ktore majac 10 lvl maja wlasne gildie, bija moby, automATYCZNIE IM SIE EXP WPLACA wabiac moby i zarabiaja kase, przez noc kazdy zarobi takim sposobem 4/6kkk, do dupy z taka gre, nie polecam

Opublikowano

Moim zdaniem to lepiej jak byście zwiększyli drop kasy bo tak szybko leci kasa że ho ho.

Ps.Serwer w miarę ale podchodzi pod hard niż easy/medium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...