Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

z dniem dzisiejszym zostalo dodane;

*Mapa zombie v2

*Ww

*Powiększony resp na zombie v1

*Ustabilizowanie serwera

*Fryzurki Premium

*Dodana no NPC Market : " Instr.Jazdy Konnej( Skile Konia)

*Działa juz quest z marmurem

*Expowiska jak i expa na Zombi od 100 lv zostały zwiększone!!

SERWER ON-LINE

Dziś (pon.) w nocy mamy dodać p. AntyExpa

`Team Itanos.pl

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Rozumiem wszystkich graczy którzy nas przekreślili po 2 dniu, ale uwierzcie robilismy co w naszej mocy aby to wszystko sprawnie działało:) Akytualnie juz nic nie powinno wywalać z gry, logowanie nie pada. Niebawem dodamy max Lv 180 nowe zbroje moby itp:). Pozdrawaim

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Niebawem dodamy

* Max Lv 150

* Nowe Bronie i Zbroje

* Nowa Biżuteria

* Nowe Sety

* System Petów

* Nowe Expowiska

Aktualnie serwer jest ustabilizowany ON-LINE

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Mam pytanie. Co to kur#a jest ? max, przy nie obciążonym niczym necie 10mb/s. DOBRY HOSTING, na drugim leci 65kb/s. Weźcie to ogarnijcie.

85,0 kB/s - 29,1 MB z 1,1 GB, 3 god

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Wszystko fajnie, ale dajcie client na inny hosting, bo dwa dni temu pobrałem z pred. 800kb/s, rozmyśliłem się i usunąłem, a teraz wam spadłą prędkość do 65 kb/s żenua.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

nie zgodziłbym się z up, wczoraj od 95 do 99lvl w av2 dropłem dwie przepustki więc to chyba nie jest aż tak źle, jakby kazdy dropil tych przepustek duzo to tez by było zle kazdy by expil na zoombie i by byl tłok

Opublikowano

Ogólnie dropią tylko w av1 i av2, przepustki nie lecą aż tak, źle ale razem z dzisiejsza przerwą techniczną poprawinmy drop przepustek.

Opublikowano

Może jakiś bonus rate expa ? Bo z 100 na 101 25min się wbija :/ A topka wbijala 127 na bonusie

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Serwer nawet dobry fajnie sie gra lecz admin nie interesuje sie tym co sie dzieje na serwie duzo osób uzywa hacków

powini otworzyc rekrutacjie na GM zeby eventy z 2-3 razy w tygodniu robic i zajac sie banowaniem osób grajacych na hackach itp to serwer by sie ozywił i mozliwe ze zagrało by wiecej niz 1k osób

+ jest za to że są tak czesto są nowosci dodawane

chyba narazie tyle

Opublikowano

Nie polecam servera BedeBralCie ma eq z navi wyjasniam juz : > ma miecz na 115 +9 z kd sury 35% i przy full absach z roska itd on mi bije po 8k ze sfery z ochronka a ja mu bije 2.6k z sfery full lud kd 80% sura >,<

Opublikowano

Nie polecam servera BedeBralCie ma eq z navi wyjasniam juz : > ma miecz na 115 +9 z kd sury 35% i przy full absach z roska itd on mi bije po 8k ze sfery z ochronka a ja mu bije 2.6k z sfery full lud kd 80% sura >,<

Nie możliwe on zapewne ma 6/7 czyli int w każdym itemku ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...