Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam pliki odpowiadające za mapke i moby. Bo moja kochana siostra wylonczyla sciąganie, a client sciągalem 6h

Pierdol, pierdol. wszyscy wiemy że chcesz te pliki bo na kamer modzie nie widać nowych moobów i mapek. pliki : npc, npc2, monster, monster2 z folderu pack.

@prosze

http://metin2mod.tk/mapy.html

@down

niestety jesteś debilem i dzieciakiem jak to napisałeś, bo nie wkręcisz mi że akurat nie pobrało ci plików odpowiedzialnych za mooby i mapki a wszystko inne pobrało : * + pisze się wyłączyła a nie "wyłonczyła".

Opublikowano

Szukam pliki odpowiadające za mapke i moby. Bo moja kochana siostra wylonczyla sciąganie, a client sciągalem 6h

Ponawiam i proszę;>

@UP

Ty jesteś zjebany czy tylko takiego udajesz?. Wyraźnie napisałem, że coś ci nie pasuje to twój problem, nie musisz zaraz robić ze mnie hackera i dzieciaka.

Opublikowano

Pierdol, pierdol. wszyscy wiemy że chcesz te pliki bo na kamer modzie nie widać nowych moobów i mapek. pliki : npc, npc2, monster, monster2 z folderu pack.

@prosze

http://metin2mod.tk/mapy.html

@down

niestety jesteś debilem i dzieciakiem jak to napisałeś, bo nie wkręcisz mi że akurat nie pobrało ci plików odpowiedzialnych za mooby i mapki a wszystko inne pobrało : * + pisze się wyłączyła a nie "wyłonczyła".

Sciągałem przez IDM, otworzylem plik chcialem wypakowac wyskoczylo ze archiwum uszkodzone -,-. Dziękuje,koniec w tym temacie.

Opublikowano

Czy można prosić o inny server do pobrania clienta? Jakiś rapid, multi, hotfile czy coś?

Link:1

502 Bad Gateway

We are sorry, but HellShare is unavailable in Thailand

Link:2 No niby porbiera ale po 5kb/s i jeszcze od czasu do czasu się zawiesza i trzeba zacząć od nowa pobieranie.

:)
Opublikowano

Drogie team czemu obiecujecie a potem z tej obietnicy nici !!!! miała byc poprawona mapka wczoraj na 140 i zwiekszony exp na mapie 120!!!! i nic z tych rzeczy nie zostało poprawione,

Opublikowano

Navi rozje... na prawo i lewo, rozumiem, ze chcecie zarobic, ale nie w taki sposob. Logika !

Masz screens tego navi?? Jak tak to wstaw je tutaj..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...