Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zbyt polecam ;d bugów bylo i zapewne jeszcze bedzie ;x jak wtedy dali SM w is 2 mln ludzie all nakupowali to nawet nie cofneli tego ... dla graczy którzy jada na botach i znaja adminów nawet bana nie ma ...

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest SUABY -,- Lvl leci zajebiście szybko lecz za mało kasy.. Wgl. na małym lv (50-75) nie zarobisz..

Nie polecam chyba,że zwiększą drop kasy będzie większy a ceny spadną..

Gdyby tak to oczywiście będe grał. :>

96651533218717466263.gif

Opublikowano

Info od ElleanoeS'a:

Raty zwiększonę o:

100% expa i 100% yang na 6h

Opublikowano

nie polecam ze względu na eq z lewego SM [ był włam i każdy miał 2 mln sm+ i mógł kupować co chce i ile chce PS: nie było cofki także nowi gracze już tego nie zdobędą ] pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na kilka rzeczy, ProBoszcz rozdaje eq z navi swoim kolegom, ma swoją prywatną postać, na serwerze bug za bugiem, administracja olewa graczy.

Znajdźcie inny serwer bo i tak kiedyś wam padnie.

A co do licznika to dziwne że ciągle wskazuje 600+ online, nawet o 4:00 ;]

Opublikowano

Widzę , że jestes bardzo zainteresowany serwerem skoro wstajesz i spelcjanie patrzysz o 4 nadranem ile jest osób..

A co licznika przecież pisali na forum , że nie działa prawidłowo ;]

Opublikowano

Nie Polecam Servera - Najgorszy server jakiego pobrałem.

"Miłość, która jest go­towa na­wet od­dać życie, nie zginie"

Opublikowano

Nie Polecam Servera - Najgorszy server jakiego pobrałem.

tak kazdy kurde pisze ze nie poleca a na serwie gra w cholere osób wiec przestancie pisac ze nie gracie macie ss tbhs.jpg

Opublikowano

Witam gralem troche i mam pytanie czemu % ulepszenia itemow na+7/8/9 jest tak maly skoro w prezce jest ze server easy?

w prezce tez jest napisane brak ulepszaczy na stalki i bronie 65 co jest nie prawdą gdy wybieram NPC Nowe Mapy nic sie nie dzieje loga co 5 sek z ch1 , ch4 caly czas off line. wracajac do ulepszen przedmiotow gdzie waszym zdaniem mam nabic 100kk na bron epicka czy tez 200kk na zbroje nie sprzedajac przy tym nic co wydropilem poniewaz mi sie to przyda pozniej? Ogolnie server bardzo mi sie podoba i mimo tych, moim skromnym zdaniem, jedynych minusow servera bede tu gral. Czekam na odp. z gory dziekuje

Pozdrawiam NieDaRady

Opublikowano

Witam gralem troche i mam pytanie czemu % ulepszenia itemow na+7/8/9 jest tak maly skoro w prezce jest ze server easy?

w prezce tez jest napisane brak ulepszaczy na stalki i bronie 65 co jest nie prawdą gdy wybieram NPC Nowe Mapy nic sie nie dzieje loga co 5 sek z ch1 , ch4 caly czas off line. wracajac do ulepszen przedmiotow gdzie waszym zdaniem mam nabic 100kk na bron epicka czy tez 200kk na zbroje nie sprzedajac przy tym nic co wydropilem poniewaz mi sie to przyda pozniej? Ogolnie server bardzo mi sie podoba i mimo tych, moim skromnym zdaniem, jedynych minusow servera bede tu gral. Czekam na odp. z gory dziekuje

Pozdrawiam NieDaRady

Myślę, że nabicie 100kk nie jest problemem. Na mapie zombi w 10 min można wydropić nawet 4 bryłki.

31116767612648286780.jpg

Opublikowano

Myślę, że nabicie 100kk nie jest problemem. Na mapie zombi w 10 min można wydropić nawet 4 bryłki.

rozumiem tylko jak moge sie tam dostac jezeli nie dziala mi npc Nowe Mapy czy po prostu mam kliknac na przepustke a jezeli tak to skad ona mi poleci?

pozdrawiam.

Opublikowano

serwer taki sobie .

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Bywalec
Opublikowano

Licznik ostro zawyżony.

Zbugowane itemy.

Brak aktualizacji.

Jednym słowem, serwer wkrótce padnie :<

Opublikowano

Licznik ostro zawyżony.

Zbugowane itemy.

Brak aktualizacji.

Jednym słowem, serwer wkrótce padnie :<

Licznik zawyżony ale ok chcą przyciągnać graczy ^^ brak aktualizacji ? niby mają nowy set wprowadzić po tym raczej nie można stwierdzić że serwer padnie więc twoje ostatnie zdanie to spam. Zbugowane itemy ? mógłbyś wytłumaczyć ?

PS:Gramy !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

w 10 minut 4 bryłki?. Gratulacje!... Widac że na serwie nie wbiłeś 100+. Bo exp tak jest kurwesko chujowy. Nawet jak na serwer easy... Z spota 0.54%?. To jest EASY?. Oczywiście bez PD. Grałem tu, sura 143lv truta 54śr, full wojenne z 6/7... Serwer nudny, admin olewa serwa w chuj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...