Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tsa jak by nie zjebali tego patchera wczoraj to by sie grało pro a tak 1/4 wiary zagrać nie moze bo jakieś logi wyskakuja z niezrozumialymi komunikatami... Sorka ale mnie juz nie zobaczycie.

Ide pyknąć w Dragon Ball Online

to nie ich wina ze ddosy byly. teraz all dziala. jakby dzialalo na starcie bylo by 1k osob+ . zobaczymy jak bd dzis wieczorem . elo

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie ich wina ze ddosy byly. teraz all dziala. jakby dzialalo na starcie bylo by 1k osob+ . zobaczymy jak bd dzis wieczorem . elo

Ale kolego kurcze ja nie moge do tej pory nic odpalic a mam klenta + patchera i nic jakis error mi wyskakuje

Opublikowano

Zrobicie mi obejście i.. działające wh dla szamana? Na index, aby nie odpychało moobów z konia.

Dzięki. ;s

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

nie widze zadnych zdjec pisze tylko dolaczona grafika czekam 30 minut i nadal to samo nie wiem oco chodzi...

źle dołączyli grafikę sprawdzałem na 3 rożnych przeglądarkach, dlatego tez ściągam klienta żeby zobaczyć co jest w grze.

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Serwer off. juz padl?

Woczraj wieczorem po wilu godzinnych probach odpalenia serwera moge stwierdzic ze serwer do dupy, duzo bugów i dziwnym trafem ZNIKLO MI EQ?

• Serwer działa.
  • Naucz się ortografii.
  • Nikomu eq nie zniknęło tylko Tobie.
  • Serwer działa jak na leży tak samo klient i patcher.
  • Niema bugów.

pre_1352586887__mess10i.png

Legenda
Opublikowano

Z chęcią zagram. Dawno żaden serwer nie przykuł tak mojej uwagi. Zapraszam do Chunjo mój nick: RumuN

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Miodzi serwerrek 4fun takiego wlasnie dawno nie bylo - same medium gdzie od pewnego lvla nie da sdie expic bez isa....

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Macie strasznie niestabilną stronę, co chwila resetuje mi z nią połączenie. Po kilku minutach prób udało mi się dotrzeć do rejestracji, ale nie widzę kodu captcha (Coś takiego). Naprawcie to jak najszybciej, bo bez tego raczej się nie zarejestruję. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zr

CTRL + Q to Enable/Disable FBPhotoZoom

Zróbcie zeby mozna bylo sprzedawac potki omg -,0 caly magazyn zajebany mam

Przeciągnij na uriela .

Opublikowano

mogłby mi ktos pomóc... zbugowała mi sie postac po wejsciu do kasyna.... wpisuje login hasło... pokazuje sie wybieranie postaci... wybieram.... ładuje sie troszeczke i wywala mnie całkowicie z gry...

prosze o pomoc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...