Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra to znowu ja teraz z pytaniem o takim :

Jakie anime jest najbardziej podobne no Btooom chodzi mi o przetrwanie na wyspie i wogule oto co w tym anime było

Jeśli chodzi o motyw gry to może SAO.

graphic.pnggraphic.png

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakie anime jest najbardziej podobne no Btooom chodzi mi o przetrwanie na wyspie i wogule oto co w tym anime było

Deadman Wonderland,Mirai Nikki,SAO (zbytnio nie polecam)

Opublikowano

Poleciłym jeszcze another. Muszą rozwiązać zagadke, żeby przetrwać, ale nie bede spoilerował

Opublikowano

Cześć, czy warto zacząc oglądać Accel World? Słyszałem ze ma troche lepszych wątków niż SAO, zgodzicie się z tym?

Narazie co do tych anime growych to faworyzuje Log Horizon, lecz zaciekawił mnie ten Accel.

Jeszcze jest takie anime jak BTOOOM! - Też warto ?

Opublikowano

Cześć, czy warto zacząc oglądać Accel World? Słyszałem ze ma troche lepszych wątków niż SAO, zgodzicie się z tym?

Narazie co do tych anime growych to faworyzuje Log Horizon, lecz zaciekawił mnie ten Accel.

Ja nie wiem czemu każdy jara się anime z wątkiem gry...

Warto obejrzeć btoom, ponieważ:

dużo krwi i drastycznych scen,

trochę ecchi, ale tak mało, że to jest nawet +

zajebista kreska,

soundtracki też były fajne.

Oceniłem btoom na 8/10, byłoby 9 gdyby to była zamknięta historia.. W mandze dzieje się więcej, ale nie czytalem, bo jest po angielsku. 

Oglądałeś Mirai nikki? Jesli nei to ci też polecam. Jest ta twoja ukochana gra. O tron boga. Przegrana natomiast równa się śmierci

Opublikowano

Warto, tylko później będziesz zawiedziony końcem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja nie wiem czemu każdy jara się anime z wątkiem gry...

Warto obejrzeć btoom, ponieważ:

dużo krwi i drastycznych scen,

trochę ecchi, ale tak mało, że to jest nawet +

zajebista kreska,

soundtracki też były fajne.

Oceniłem btoom na 8/10, byłoby 9 gdyby to była zamknięta historia.. W mandze dzieje się więcej, ale nie czytalem, bo jest po angielsku. 

Oglądałeś Mirai nikki? Jesli nei to ci też polecam. Jest ta twoja ukochana gra. O tron boga. Przegrana natomiast równa się śmierci

Nie jaram sie, az tak motywem gry zeby ogladac to w kółko, poprostu przypadło mi do gustu po SAO i LH.

Obczaje tego BTOOMA i Mirai nikki.

Opublikowano

Nie jaram sie, az tak motywem gry zeby ogladac to w kółko, poprostu przypadło mi do gustu po SAO i LH.

Obczaje tego BTOOMA i Mirai nikki.

Jeszcze no game no life ci moge polecic. Nic specjalnego, ale nie jest też najgorsze. Taki o średniaczek. Jak skonczysz btooma i mirai nikki to dasz znac? Jestem ciekaw twoich ocen

Opublikowano

Dam dam, jestem na 3 odcinku Mirai nikki narazie.

Zapowiada się niezła akcja. Chociaż chciałbym widzieć tam więcej erotyki między Yukki i Yuno ;d

Opublikowano (edytowane)

Dam dam, jestem na 3 odcinku Mirai nikki narazie.

Zapowiada się niezła akcja. Chociaż chciałbym widzieć tam więcej erotyki między Yukki i Yuno ;d

erotyki tam nie będzie zboczuchu. To nie jest anime z grupy tych gównianych. 

@top

dobra, oglądam deadman wonderland. Może bedzie zajebiste, a może gówniane..

Edytowane przez Royal4
Opublikowano

Accel World poleciłbym tylko osobie, która uwielbia odgrzewane kotlety w formie 'siła przyjaźni zwalczy wszystko'. SAO jest lepsze. Log Horizon niestety lub stety jest dość lekkim anime, przynajmniej sezon 1. Btooom znowóż jest nieskończone, ale chyba warto rzucić okiem.

Opublikowano

Accel World poleciłbym tylko osobie, która uwielbia odgrzewane kotlety w formie 'siła przyjaźni zwalczy wszystko'. SAO jest lepsze. Log Horizon niestety lub stety jest dość lekkim anime, przynajmniej sezon 1. Btooom znowóż jest nieskończone, ale chyba warto rzucić okiem.

Hm, a co powiesz o Mirai Nikki ? Zaciekawiło Cie to?

Jestem juz po 3 odcinku, i to w sumie nie jest złe. Zastanawiam się nad rozpoczęciem Magi.

Opublikowano

Szukam anime:

O miłości, w której umiera partnerka, albo partner, a drugi próbuje się pogodzić ze śmiercią  swojej drugiej połówki.

Trochę dziwnie napisane, ale myślę, że zrozumiecie. ;p

Opublikowano (edytowane)

Hm, a co powiesz o Mirai Nikki ? Zaciekawiło Cie to?

Jestem juz po 3 odcinku, i to w sumie nie jest złe. Zastanawiam się nad rozpoczęciem Magi.

mirai nikki u selwerona ma 9/10. Oglądaj dalej. Magi zaraz ci Klaus będzie polecał, może i słusznie. Nie wiem, nie oglądałem, ale też planowałem. Poleca ktos?

@down

to dobrze, oglądaj do końca. Na prawdę warto. 10/10 u mnie

Edytowane przez Royal4
Opublikowano

mirai nikki u selwerona ma 9/10. Oglądaj dalej. Magi zaraz ci Klaus będzie polecał, może i słusznie. Nie wiem, nie oglądałem, ale też planowałem. Poleca ktos?

Klaus pisal, ze 1 sezon średniawy lecz 2 niesamowity.

Więc chyba się skuszę, narazie Miraia oglądam do końca .

Opublikowano (edytowane)

Szukam bardzo podobnego i równie motywującego anime do Hajime no Ippo.  <3 

Jeszcze lepiej by było, gdyby też było o boksie lub innej sztuce walki. 

Dawać wszystko co macie! :)

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi           - hmm ogólnie mnóstwo sztuk walki + jakieś tam techniki bardziej przypominają super moce ale mi się bardzo podobało :D

Slam Dunk - anime o koszykówce dla mnie niszczące kuroko no basket pod każdym względem . Wielu odrzuci kreska - rok produkcji 1993 .

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano

Szukam anime... No nie wiem... Jakieś super moce, magia, coś w ten desen, broń boże żadnego mecha ani romansu... ;)

graphic.png

Opublikowano

Może sygnatura?...

Nie wierzę.... Nie masz Code Geass. To znaczy, że prawie nie masz nic.

Oda Nobuna no Yabou, C³, Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

I sorry za tego mala.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wie ktoś czy będzie kiedyś 2 sezon anime Btooom albo jakaś ova albo special nw coś co zakończy tą historie bo to takie bez zakończenia jest na razie ??

Opublikowano

Wie ktoś czy będzie kiedyś 2 sezon anime Btooom albo jakaś ova albo special nw coś co zakończy tą historie bo to takie bez zakończenia jest na razie ??

Nic nie będzie. Porzucili Btoooma. Szczegółów nie znam, ale nie będzie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nic nie będzie. Porzucili Btoooma. Szczegółów nie znam, ale nie będzie.

No własnie taki pewny być nie powinieneś :)

Drugi sezon btoooma może być. Nie wiadomo.