Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz mój post a dokładnie pierwsze zdanie :)

Wychodzi szybkie czytanie xDDD sorry mój błąd tym razem. Ale nadal polecam Death Note ewentualnie Monster ?

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm myślę, że Death Note będzie dobrym tytułem do polecenia. Code Geas wiem z góry, że się nie spodoba. Dzięki :)

Opublikowano

Szukam Anime w stylu Naruto, Hunter x Hunter,  One Piece, SAO, Log Horizon, Magi. :D
Najbardziej chodzi mi o scenerie, żeby nie było miasta w stylu współczesnym. :)
Wykluczam Fairy Tail i wyżej wymienione Anime, ponieważ je już widziałem, a na Fairy Tail Się zawiodłem, chociaż ma ruszyć nowa seria więc nie wszystko stracone. :D

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Szukam Anime w stylu Naruto, Hunter x Hunter, One Piece, SAO, Log Horizon, Magi. :D

Wykluczam Fairy Tail i wyżej wymienione Anime, ponieważ je już widziałem, a na Fairy Tail Się zawiodłem, chociaż ma ruszyć nowa seria więc nie wszystko stracone. :D

Btooom!, Oda Nobuna.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Btooom!, Oda Nobuna.

Btooom! Widziałem a Oda nobuna zacznę jakoś po jutrze jak skończę oglądać Soul Eater. :D

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

mahou shoujo madoka magica, toriko, baccano!, tanken driland, mondai ji tachi ga isekai (...), ixion saga DT, chrome shelled regios, persona 4 the animation, Brave 10, casshern sins, tsubasa chronicle, jak oda nobuna to i sengoku otome (które proponuję obejrzeć jako pierwsze; to drugie to lepszy klon), samurai girls, sengoku basara, kingdom i inne historyczne..

Opublikowano

Szukam Anime w stylu Naruto, Hunter x Hunter,  One Piece, SAO, Log Horizon, Magi. :D

Wykluczam Fairy Tail i wyżej wymienione Anime, ponieważ je już widziałem, a na Fairy Tail Się zawiodłem, chociaż ma ruszyć nowa seria więc nie wszystko stracone. :D

ja ci polecę :

Mushibugyou

tu masz kilka info ;

To jest ukryta treść, proszę

Mnie się bardzo podobało i dałem 10/10

Jest tu walka z potworami a bohater ma w sobie hmm potwora ?

rmoiyq.png

Opublikowano

6LymO.gif

Ktoś wie z czego to ?

Pewnie nie obejrzę, ale jestem ciekaw.

Robot Girls Z, na a-o nie zobaczysz ;_;

Podziękował

Na 100% tego nie obejrzę xD

s2c77Oa.png

Opublikowano (edytowane)

Objerzałem niedawno Toradore! i płakałem,jak dziecko.Anime naprawdę super,bohaterowie i ich charaktery były realistycznie,po prostu 10/10,byłoby 11,gdyby nie zakończenie :/ Nie obijając w bałewne,szukam anime Romans Komedia Okruchy życia podobnego do Toradory.

Edytowane przez gokanDB
Opublikowano

Objerzałem niedawno Toradore! i płakałem,jak dziecko.Anime naprawdę super,bohaterowie i ich charaktery były realistycznie,po prostu 10/10,byłoby 11,gdyby nie zakończenie :/ Nie obijając w bałewne,szukam anime Romans Komedia Okruchy życia.

Anohana (Ano Hi Mita Hana no Namae wo bokutachi wa mada shiranai), osobiście nie mogłem się powstrzymać od płaczu w końcowych odcinkach. Anime obejrzałem w 2 dni, nie mogłem się oderwać.

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć z jakiego anime jest screen na początku?

To jest ukryta treść, proszę

BTW polecam te anime, kreska cud, fabuła i postacie tak samo, od połowy nawet robi się podobne do code geas. ^^

O ten chodzi?

50mq.png

program mi podpowiada, że to może być accel world

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Szukam czegoś w stylu Hellsing Ultimate lub Bakemonogatari z góry dzięki :D

*Fajna sygnatura*

Opublikowano

@gokanDB w MM! Jest praktycznie taka sama bohaterka jak "mini tygrys" z Toradory

To nie jest czasem kopia Toradory?Bohater podobny do Ryujiego i wogóle postacie podobne :D Obejrze 1 odcinek mam nadzieje,że się nie zawiode :)

Opublikowano

Szukam czegoś w stylu Hellsing Ultimate lub Bakemonogatari z góry dzięki :D

W stylu Bakemono to masz np. Dance in the Vampire Bund, ta sama konstrukcja praktycznie. No a więcej to nie wiem, kami nomi zo shiru sekai, kyoukai no kanata, tasogare otome x amnesia, sankarea, ef tale of memories, zetsuen no tempest, kurenai, yahari ore no seishun

Opublikowano

Szukam anime podobnego do shiki, choćby w ułamku, chciałbym by akcja działa się w poważnej atmosferze.

Opublikowano

Szukam anime podobnego do shiki, choćby w ułamku, chciałbym by akcja działa się w poważnej atmosferze.

Może nie podobne do shiki ale poważną atmosferę masz w shigurui, monster, gantz, one outs, black lagoon, zetman - może coś ci podpadnie

NJxbd4x.png

Opublikowano

najbardziej zboczone anime jak dla Was?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png