Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przeżyjesz kreskę to Slam Dunk.

Over Drive - 0 power-upów, ale anime jeśli chodzi o wątki to można podzielić TYLKO na dwie części, czyli dość krótkie jak się ogląda

ookiku furikabutte - seria o przyjaźni (ale o żadnej mocy przyjaźni i power upach)

Cross Game - już chyba polecałem, 0 power upów

Capeta - CHYBA (bo oglądnąłem z 13 epów więc nie jestem pewien) nie ma power upów, a anime naprawdę wciąga tylko tyle że trudno je znaleźć :)

to Ci powinno przypaść do gustu - Giant Killing, nie ma żadnych super latających piłek ani nic a jest b. dobre.

Whistle! - miło się ogląda, znowu bez power upów, ale ostatecznie nic wielkiego nie pokazuje a szkoda;

teraz tak myśle - kuroko no basket ma przecież power upy - ale ok lecimy dalej

moshidora - jak być menedżerem drużyny baseballowej przy 0 wiedzy przy użyciu podręcznika - ogólnie średnie i do niczego nie prowadzi ale, dość niecodzienne

Taishou Yakyuu Musume. - baseball to brudny sport nie dla kobiet, jak to w anime mówią :D lekka seria

Chihayafuru - fajne fajne;]

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

znacie może jakieś dobre postapokaliptyczne anime? :) Poszukuję takich

Guilty Crown 

Coppelion

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Muszę trochę odpocząć od przewidywalnych tasiemców,więc...

Szukam anime typu Death Note,Code Geass,Full Metal Alchemist,Mirai Nikki,Pandora Hearts,Ao no Exorcist,Hunter x Hunter 2011,Kuroko no Basket

Opublikowano

Szukam anime typu Death Note,Code Geass,Full Metal Alchemist,Mirai Nikki,Pandora Hearts,Ao no Exorcist,Hunter x Hunter 2011,Kuroko no Basket

Czyli cokolwiek tylko dobre xDD ?? One outs sobie zobacz fajny charakterek. 

NJxbd4x.png

Opublikowano

Idąc tropem Vasto czyli dobrego anime bez względu na gatunek polecam Ci: Seirei no Moribito

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Polecam to praktycznie każdemu:

-Higurashi no naku koro ni/Higurashi no naku koro ni kai

-Hajime no ippo

-Seirei no Moribito

-Steins;Gate

-Monster

Opublikowano (edytowane)

anime z  bohaterem o dużej inteligencji z wątkiem miłosnym!

death note odpada!

Musisz obejrzeć death note, było zajebiste. Oprócz death note to: code geass, one outs. Ale nie było tam zbędnego, nudnego wątku miłosnego. 

Edytowane przez Royal2

1373637009-U477327.png

Opublikowano (edytowane)

Musisz obejrzeć death note, było zajebiste. Oprócz death note to: code geass, one outs. Ale nie było tam zbędnego, nudnego wątku miłosnego. 

Musisz obejrzeć death note, było zajebiste. Oprócz death note to: code geass, one outs. Ale nie było tam zbędnego, nudnego wątku miłosnego

tyle, że death note oglądałem

mam ochotę na romans, z nie głupim bohaterem.

Edytowane przez partolx
Opublikowano

To są o wiele wiele wiele lepsze tytuły z tych gatunków, chociażby Kaichou wa maid sama, Boku wa Tomodachi ga Sukunai, Toradora

Dzięki obejrzałem Toradora, śmieszne a zarazem parę razy się popłakałem, szukam więcej takich.

Opublikowano

Dzięki obejrzałem Toradora, śmieszne a zarazem parę razy się popłakałem, szukam więcej takich.

To jeszcze: Tasogare Otome x Amnesia, Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai, Kotoura-san

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

To jeszcze: Tasogare Otome x Amnesia, Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai, Kotoura-san

Dzięki wybrałem: Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.

Wspaniałe anime, chcę jeszcze więcej takich wyciskaczy łez w podobnym stylu.

Edytowane przez Mozuko.
Opublikowano

up oglądałem clannad i jest świetny ;D ale 2 sezon jest lepszy od pierwszego ^^ ( łezki poszły :D )

a ja szukam jakiegoś anime typu Romans tylko żeby się ożenili bądź się kochali ( chodzi o wyro ) np coś podobnego do  :

Sukitte Ii na yo.  ( dobra nie ożenili się ani nie kochali ale było blisko ;D coś w tym stylu może być )

rmoiyq.png

Opublikowano

up oglądałem clannad i jest świetny ;D ale 2 sezon jest lepszy od pierwszego ^^ ( łezki poszły :D )

a ja szukam jakiegoś anime typu Romans tylko żeby się ożenili bądź się kochali ( chodzi o wyro ) np coś podobnego do  :

Sukitte Ii na yo.  ( dobra nie ożenili się ani nie kochali ale było blisko ;D coś w tym stylu może być )

Campione!: Matsurowanu Kamigami to Kamigoroshi no Maou

Amagami SS i SS+

Rec

Shuffle

Itazura na kiss

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

z 3 anime trafiłeś :D a mianowicie :

Amagami SS i SS+

Rec

Shuffle

Dzięki ;) jak ktoś zna coś jeszcze mile widziane tytuły ^^

poszukuję także anime z mega dużą dawką akcji :)

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano

Szukam anime nie dla mnie. Dla osoby dorosłej i inteligentnej która nigdy w życiu nie miała z tym styczności. Gatunek to psychologiczy dramat i żeby było poważne. Jesteście w stanie pomóc ? :D

Opublikowano

Szukam anime nie dla mnie. Dla osoby dorosłej i inteligentnej która nigdy w życiu nie miała z tym styczności. Gatunek to psychologiczy dramat i żeby było poważne. Jesteście w stanie pomóc ? :D

Lol a avatar z anime hobby anime a w życiu nie miałeś styczności xDD no ale polecam Death Note jeśli to prawda co piszesz.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Lol a avatar z anime hobby anime a w życiu nie miałeś styczności xDD no ale polecam Death Note jeśli to prawda co piszesz.

Przeczytaj jeszcze raz mój post a dokładnie pierwsze zdanie :)