Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje anime związane ze sportem (piłką nożną) Gdzieś się natknąłem na właśnie takie anime, lecz zapomniałem zapisać nazwę.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Area no kishi ?

Sprawdziłem w google i właśnie o to mi chodziło dzięki :) Wiedziałem, że coś z Area.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

szukam anime gdzie jest duzo cycków i seksu, ale nie chce nic o gejach ;_;

Discipline coś tam możesz sobie zobaczyć. (znajdziesz np. na shindenie)

Taki tam hentai z fabułą ;)

(nie żebym oglądał, kolega mi mówił :D )

HBV27j.png

Opublikowano (edytowane)

Walki + humor = Hajime no Ippo (75 odcinków) + Hajime no Ippo: New Challenger (26 odcinków) + Hajime no Ippo: Rising (25 odcinków).

Tylko różni się trochę od tasiemcow które wymieniłeś bo jest to anime sportowe. Konkretnie o boksie.

Mi i paru innym osobom na forum bardzo się spodobało. :)

To jest ukryta treść, proszę

A z czegoś podobnego do wyżej wymienionych:

- Soul Eater (51 odcinków)

- Fullmetal Alchemist: Brotherhood (64 odcinki)

- Ao no Exorcist (25 odcinki)

ao no exorcist ogladalem, fullmetal alchemist mi nie podszedl, narazie ogladam hunterxhunter a potem sie skusze na soul eater :) dzieki

Panie anime jest super zamiast zadawać takie pytania bierz się za oglądanie. :D (z początku może trochę przynudzać, choć mi się początek również podobał)

ogladalem wlasnie 1wszy odcinek i calkiem niezle, szkoda ze tylko 100 ocinkow, no ale skoro wychodza nowe to w sumie fajnie :)

Edytowane przez Szywacz
Opublikowano

Szukam czegoś co mnie tak zainspiruje jak Naruto. :)

W sensie że moc przyjaźni zwalcza wszystko to polecam dragon balla.

Tak poważnie to Death note, Higashi no eden, Mirai Nikki

NJxbd4x.png

Opublikowano

A coś w stylu SAO?

Accel world, log horizon, btooom!, serie .hack, mondaiji tachi (...), C: The money of soul (...), ixion saga dt

I proszę nie mnożyć takich samych próśb, z sao już kilkanaście było wystarczy temat przepatrzeć, a jak się nie chce to i odpowiedzi nie będzie

Opublikowano

Polecacie obejrzeć "SAINT SEIYA: THE LOST CANVAS - MEIOU SHINWA" ?

Szczerze mówiąc już enty raz podchodziłem do pierwszego odcinka i mimo, że go obejrzałem (z przymusu) to nie mogę się zmusić żeby włączyć drugi. Strasznie wkurza mnie ten blondyn, a samo anime wydaje się naprawdę ciekawe - oglądałem dużo AMV na youtubie.

Reasumując, proszę o wypisanie zalet tego animca, bo póki co mam mieszane uczucia.

417711489342956987022.png

Opublikowano

ten blondyn to będzie taki tylko pierwsze 2-3 epy chyba póżniej już będzie mordował wioski i zrobi się na czarne emo szatanistę ja osobiście zatrzymałem się gdzieś w połowie jakoś do mnie nie przemówiło to anime.

NJxbd4x.png

Opublikowano

ten blondyn to będzie taki tylko pierwsze 2-3 epy chyba póżniej już będzie mordował wioski i zrobi się na czarne emo szatanistę ja osobiście zatrzymałem się gdzieś w połowie jakoś do mnie nie przemówiło to anime.

Wniosek: Fajne anime ale tylko w krótkich filmikach na youtubie, rozumiem.

To może coś innego? Brave 10 na ten przykład było całkiem fajne, pomijając oklepaną fabułę, kreskę typową dla gejów i tą irytującą Isa.. coś tam.

W każdym razie szukam jakiegoś animca z akcją żebym się nie nudził przez weekend.

Opublikowano

Ogarnij sobie darker than black ;)

Również obejrzane.

Tak się zastanawiam, że dość dużo popularnych tytułów obejrzałem, MALa niestety nie mam a listy na mpc nie ma sensu pisać.. Trudno, zadowolę się "Mardock Scramble". W razie co to jestem otwarty na propozycje, im więcej tytułów tym większa szansa, że coś mi przypasuje :)

Opublikowano

W każdym razie szukam jakiegoś animca z akcją żebym się nie nudził przez weekend.

nurarihyon no mago (nie zniechęcać się pierwszą połową pierwszego sezonu), fma: b, Kaze no Stigma, Ichiban Ushiro no Daimaou, Beelzebub, deadman wonderland, samurai 7, tsubasa chronicle, basilisk (akcja przez praktycznie całe animu), baccano!, toaru majutsu series, Chrome Shelled Regios, phantom requiem, Needless (epicko długie walki na epicko krótką serię), Rental Magica, mondai ji tachi (...), Black Lagoon, hellsing, Magi a przede wszystkim jeśli nie widziałeś to KINGDOM sobie obejrzyj, może i się cierpi w pierwszych 3 epach, później bandażuje rany przez 10 epów, ale po przyzwyczajeniu jest mega i nawet nie widać tak bardzo różnicy w kresce, ja nie wytrzymałem i czytam mange co 3 dni :))

Opublikowano

Również obejrzane.

Tak się zastanawiam, że dość dużo popularnych tytułów obejrzałem, MALa niestety nie mam a listy na mpc nie ma sensu pisać.. Trudno, zadowolę się "Mardock Scramble". W razie co to jestem otwarty na propozycje, im więcej tytułów tym większa szansa, że coś mi przypasuje :)

Polecam mimo wszystko zrobić sobie listę bo nie raz się przyda uwierz, nie zajmuje to długo, ja jak zaczynałem z mal to miałem koło 30 tytułów i zajęło mi to może 10min.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Polecam mimo wszystko zrobić sobie listę bo nie raz się przyda uwierz, nie zajmuje to długo, ja jak zaczynałem z mal to miałem koło 30 tytułów i zajęło mi to może 10min.

Dokładnie. Ja miałem koło setkę i męczarnie istne cierpiałem, lepiej wcześniej je wklepać i później dodawać tylko skończone ew. czasami aktualizować :D

żeby nie było spamu, dodam do tamtej tam wyżej prośby world destruction

Opublikowano (edytowane)

Dobra, MAL jako tako już jest, co prawda nie dopisałem wszystkich animców które oglądałem, porzuciłem czy chciałem oglądać bo już mi się po prostu nie chce lub tytułów nie kojarzę.

W każdym razie: TheMadMan9512 - MAL

Ah no selweron dzięki za spis, okazało się że basilisk i needless gdzieś w połowie porzuciłem i zapomniałem, przyda się je do końca obejrzeć :D

Edytowane przez TheMadMan9512

Opublikowano

Witam, szukam anime.

Nie podawajcie tytułów, które już OBEJRZAŁEM.

Czego szukam? Generalnie obejrzę wszystko co jest zajebiste, ale szczególną ochote mam na tytuły podobne do death note, school days, czy mirai nikki. Nie pod względem fabularnym, ale takim, żebym też je tak mocno zapamiętał, dużo o nich myślał po obejrzeniu, czuł te dziwne, zajebiste dla mnie uczucie. Czyli serie psychologiczne, dramaty, ale niekoniecznie.

Ile odc? Nieważne, nie chce tasiemca, ale raczej byście mi go nie polecili ze względu na moje wymagania, myślę, że tak 12-35 odcinków.

Popatrzcie sobie co i jak oceniam, może wam to pomoże. Nie lubie shounenów gdzie się napierdalają super mocami, mieczami czy chuj wie czym

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Witam, szukam anime.

Nie podawajcie tytułów, które już

To jest ukryta treść, proszę

.

Czego szukam? Generalnie obejrzę wszystko co jest zajebiste, ale szczególną ochote mam na tytuły podobne do death note, school days, czy mirai nikki. Nie pod względem fabularnym, ale takim, żebym też je tak mocno zapamiętał, dużo o nich myślał po obejrzeniu, czuł te dziwne, zajebiste dla mnie uczucie. Czyli serie psychologiczne, dramaty, ale niekoniecznie.

Ile odc? Nieważne, nie chce tasiemca, ale raczej byście mi go nie polecili ze względu na moje wymagania, myślę, że tak 12-35 odcinków.

Popatrzcie sobie co i jak oceniam, może wam to pomoże. Nie lubie shounenów gdzie się napierdalają super mocami, mieczami czy chuj wie czym

Poleciłbym Code Geass ale widzę że obejrzałeś. Jeżeli chodzi o coś co zapadnie w pamięć to zdecydowanie Higurashi no naku koro ni oraz Higurashi no naku koro ni kai. Jest to świetny dramat psychologiczny, a zarazem Horror który był w stanie mnie przestraszyć. Z góry uprzedzam że przez pierwsza 2-3 odcinki będzie wyglądał jak kiczowaty harem, ale jest naprawdę świetne. Jedyne co moim zdaniem może zniechęcić to kreska, ale mi akurat przypadła do gustu, w dodatku w 2 serii jest znacznie poprawiona.

Opublikowano

Poleciłbym Code Geass ale widzę że obejrzałeś. Jeżeli chodzi o coś co zapadnie w pamięć to zdecydowanie Higurashi no naku koro ni oraz Higurashi no naku koro ni kai. Jest to świetny dramat psychologiczny, a zarazem Horror który był w stanie mnie przestraszyć. Z góry uprzedzam że przez pierwsza 2-3 odcinki będzie wyglądał jak kiczowaty harem, ale jest naprawdę świetne. Jedyne co moim zdaniem może zniechęcić to kreska, ale mi akurat przypadła do gustu, w dodatku w 2 serii jest znacznie poprawiona.

no nie wiem, może kiedyś obejrze, ale właśnie ta kreska.. Nie mam też teraz ochoty na horrory.

1373637009-U477327.png