Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zadna z tych nazw mi nic nie mowi xD
po prostu zboczone, ale w granicach rozsadku

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano (edytowane)

Boku no Pico podobno jest rozsądne, arko w każdym temacie o tym pisze.

Hahahahahahahaha, nie oglądałem osobiście ale słyszałem o czym jest Boku no pico, tak, to bardzo rozsądne Hentai,

jak jest się pedofilem co lubi małych chłopców. :D

Szukam Anime z gatunku Akcja, komedia w jednym.  :D

Tym razem nie dla siebie.  :D

Edytowane przez Josumi

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Cześć. Poszukuję anime typu Gintama, jak dobrze wiecie lub nie wiecie te anime jest gatunkowo komedią z licznymi parodiami oraz walkami na miecze ( samuraje ). Szukam również czegoś w stylu One Piece, Bleach oraz Sword Art Online.
Pomijając nazwy anime napisze jakie gatunki by mnie interesowały; Komedia, Shounen, Sztuki Walki, . Jeżeli macie również dobre Ecchi to podawajcie nazwy, ja aktualnie nic nie oglądam a chciałbym zapełnić swój wolny czas na anime.

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Poszukuję anime typu Gintama, jak dobrze wiecie lub nie wiecie te anime jest gatunkowo komedią z licznymi parodiami oraz walkami na miecze ( samuraje ). Szukam również czegoś w stylu One Piece, Bleach oraz Sword Art Online.

Pomijając nazwy anime napisze jakie gatunki by mnie interesowały; Komedia, Shounen, Sztuki Walki, . Jeżeli macie również dobre Ecchi to podawajcie nazwy, ja aktualnie nic nie oglądam a chciałbym zapełnić swój wolny czas na anime.

Coś w stylu One Piece, SAO, Bleach?

Naruto, Naruto shippuden, Hunter x Hunter(2011), Log Horizon, Accel World.

To wszystko znajdziesz na stronie www.wbijam.pl, ja tam oglądam dużo ciekawych anime, i wszystkie z polecanych poza Fairy Tail i Kill la Kill. :D

Szukam akcji, komedi. :P

Edytowane przez Josumi

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Kore wa Zombie Desu ka

Komedia + ecchi

Ew. DxD i Kissxsis OVA

s2c77Oa.png

Opublikowano

Kolej na mnie. Szukam anime pokroju Naruto shippuuden a Dragon Balla. Chodzi o to aby były jakieś supermoce itp. Topowe shouneny już obejrzałem min fairy tail, bleach. 

Opublikowano

Komedia,Ecchi,Walki na miecze = Date a Live

Oglądam już 3 odcinek, anime godne uwagi. Dzięki ! :)

Opublikowano

Pomijając nazwy anime napisze jakie gatunki by mnie interesowały; Komedia, Shounen, Sztuki Walki, . Jeżeli macie również dobre Ecchi to podawajcie nazwy, ja aktualnie nic nie oglądam a chciałbym zapełnić swój wolny czas na anime.

Oda Nobuna

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kolej na mnie. Szukam anime pokroju Naruto shippuuden a Dragon Balla. Chodzi o to aby były jakieś supermoce itp. Topowe shouneny już obejrzałem min fairy tail, bleach. 

Boku no Pico - arko pisze o tym dość często.

Ao no Exorcist

Magi.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Na razie obejrzałem anime z tej listy i każde przypadło mi do gustu:

To jest ukryta treść, proszę

Poda ktoś jakieś podobne i ciekawe anime?

Tylko bez 50+ odcinków ;) .

Fairy Tail, Ao no Exorcist, Full Metal Alchemist: Brotherhood (no może 60 odcinków, ale fajne xD), Hellsing: Ultimate, Angel Beats!, Magi: The Kingdom of Magic (2 sezon) i Magi: The Labirynth of Magic (1 sezon), Blood Lad, Danganronpa: The Animation, Guilty Crown, Mirai Nikki, Shingeki no Kyojin (mi się anime średnio podobało, ale każdy wychwala), K-Project,.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Fairy Tail, Ao no Exorcist, Full Metal Alchemist: Brotherhood (no może 60 odcinków, ale fajne xD), Hellsing: Ultimate, Angel Beats!, Magi: The Kingdom of Magic (2 sezon) i Magi: The Labirynth of Magic (1 sezon), Blood Lad, Danganronpa: The Animation, Guilty Crown, Mirai Nikki, Shingeki no Kyojin (mi się anime średnio podobało, ale każdy wychwala), K-Project,.

Nie no, Fairy Tail to trochę za dużo xD .

Skróciłbyś mniej więcej jaki gatunek, klimaty itd.?

Zaproponuje ktoś coś jeszcze?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Warto oglądać tasiemce, a FT wraca w kwietniu, więc 175 odcinków to nic.

Hellsing - horror, Ao no Exorcist - demony, Full Metal Alchemist - alchemia/magia, Angel Beats! - życie po śmierci, Magi - magia, dżiny, akcja, Blood lad - komedia, wampiry, akcja, Danganronpa - survival, Guilty Crown - mecha (nieodczuwalne), akcja, Mirai Nikki - survival, SnK - akcja, post-apokalipsa, K-Project - akcja, supermoce

To tak ogólnie xdd

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Hunter x Hunter 2011 polecałem to już wcześniej i jak najbardziej pod twoje wymagania również polecam

; )

Opublikowano

Log Horizon, Hunter x Hunter, One Piece, Mushibugyou, Soul Eater. 

Ja szukam komedi, akcji. xD

sygnaez.png

Opublikowano

Log Horizon, Hunter x Hunter, One Piece, Mushibugyou, Soul Eater. 

Ja szukam komedi, akcji. xD

Great Teacher Onizuka (podobno dobre)

s2c77Oa.png

Opublikowano

Boku no Pico wtf. ja chce shounena z supermocami a ty mi hentaia dajesz.. 

Ale Boku no Pico to yaoi, nie hentai xDD

To do tego jeszcze dodaję to:

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ale Boku no Pico to yaoi, nie hentai xDD

To do tego jeszcze dodaję to:

A co to yaoi?