Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukam anime z typu szkolne + komedia(najśmieszniejsze jakie widzieliście)+ krótki opis o czym ono jest.

Dzięki.

Edytowane przez adam349
  • Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Uczeń
Opublikowano (edytowane)

Istnieje jakiś hentai z fabułą? (Nie 2 odcinkowiec gdzie 2jka postaci uprawia sex tylko sceny hentai w jakiejś dłuższej produkcji powiedzmy koło 10 odc)

@up

Sora no otoshimono : forte jesli nie oglądałeś ;)

Edytowane przez Myu

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Istnieje jakiś hentai z fabułą? (Nie 2 odcinkowiec gdzie 2jka postaci uprawia sex tylko sceny hentai w jakiejś dłuższej produkcji powiedzmy koło 10 odc)

To jest ukryta treść, proszę

Lista hentai po ilości odcinków

Patrząc po ocenach wątpię czy coś tam znajdziesz, ale próbuj xD

Ps. Ojczulcio cię widzi

s2c77Oa.png

Opublikowano

chyba raczej nie

ale sprawdź to Kuroinu: Kedakaki Seijo wa Hakudaku ni Somaru bo dawno tak dobrze fabularnego hentaja nie widziałem haha :)

Opublikowano

Znacie coś podobnego do Sora no Otoshimono, Kissxsis oraz HighSchool DxD(wydziałem wszystkie sezony)?

HighSchool Of the dead, chociaż nie oglądam ecchi

finalrender.png

Opublikowano

Liczę na szybką odpowiedź: coś strikte podobnego do Naruto (oparte na akcji, mocach/umiejętnościach, walkach i wciągającej historii) - im więcej odcinków tym lepiej

Dziękuje ;)

Opublikowano (edytowane)

Liczę na szybką odpowiedź: coś strikte podobnego do Naruto (oparte na akcji, mocach/umiejętnościach, walkach i wciągającej historii) - im więcej odcinków tym lepiej

Dziękuje ;)

Kiedyś też szukałem tylko takich anime (tasiemców), , ale potem sam się przekonasz, że te krótsze serie są lepsza, nawet te bez dużej ilości akcji. Nie ma sensu ograniczać się do samych tasiemców :)

@top

Naruto shippuuden, shaman king, hunter x hunter, full metal alchemist brotherhood, one piece, fairy tail, shingeki no kyojin.

Z wyżej wymienionych najbardziej polecam ci full metal alchemist brotherhood

Edytowane przez GoldeN:#

finalrender.png

Opublikowano

Czekam na fast odpowiedź, szukam jakiegoś anime w którym jest trochę nawalanki typu Naruto, Dragon Ball Z i też z ciekawą fabułą. Czekam na odpowiedzi

xh56.png

Uczeń
Opublikowano

Czekam na fast odpowiedź, szukam jakiegoś anime w którym jest trochę nawalanki typu Naruto, Dragon Ball Z i też z ciekawą fabułą. Czekam na odpowiedzi

Bleach?;o

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Katekyo Hitman Reborn, D. Gray-man, One Piece..

jakby Ci szybko było potrzebne to byś temat przeleciał, zachęcam bo tyle razy się to powtarzało że nikomu nie chce się już odpowiadać a były niemal 100% odpowiedzi z większą ilością tytułów..

Opublikowano

Fairy Tail ;d

Ja szukam jakiegoś romansidła(dawno nie oglądałem -.-xD )

Te co już obejrzałem:

Kaichou wa Maid sama

Clannad

Kimi ni Todoke

Toradora

Najlepiej coś podobnego do tych

NE8h1XT.png

Opublikowano

Fairy Tail ;d

Ja szukam jakiegoś romansidła(dawno nie oglądałem -.-xD )

Te co już obejrzałem:

Kaichou wa Maid sama

Clannad

Kimi ni Todoke

Toradora

Najlepiej coś podobnego do tych

- School Days

- Kokoro Connect + Kokoro Connect : Michi Random

- Tasogare Otome x Amnesia

- True Tears

- Kotonoha no Niwa ( Movie )

- Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.

Opublikowano

- Bleach

- Fairy tail

- One Piece

- Belzebub

- Kingdom/2

- Btoom!

- Elemental Gelade

- Freezing

- Guilty Crown

- Fullmetal Alchemist

- High School DxD

- Hellsing Ultimate

- IS: Infinite Stratos

- Kaze no Stigma

- Pokemon (xD)

- Shakugan no Shana

- Shaman King

- Zero no Tsukaima

- Zetsuen no Tempest

- Ikkitousen

- Walkure Romanze

Proszę , każde ma "wmiarę" fabułę. W części jest ecchi , harem , romans . Wszystko wymieszane.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Chciałabym jakieś anime z bardziej rozwiniętym wątkiem miłosnym, ale zarazem z wątkiem komediowym i dobrą fabułą. ;x

Toradora

Hatsukoi Limited

NE8h1XT.png

Opublikowano

Chciałabym jakieś anime z bardziej rozwiniętym wątkiem miłosnym, ale zarazem z wątkiem komediowym i dobrą fabułą. ;x

• Steins;Gate - Doskonała fabuła, romans jako tako i trochę komedii
  • Higashi no eden - romans, komedia, doskonała fabuła ogólnie moje 10/10
  • Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai - Na pewno ci się spodoba kolejne moje 10/10
  • Boku wa tomodachi ga sukunai - świetna komedia + dobry romans ale bez specjalnej fabuły.
  • Tasogare Otome x Amnesia - Romans + Fabuła + Dramat ale warty obejrzenia
  • Bakemonogatari - Fabuła + Romans

NJxbd4x.png

Opublikowano

boku no pico :v

Opublikowano (edytowane)

• Toradora - Bardzo fajne, zjadłem w jeden dzień, a ma 25 odcinków. Typowy romans, nie ma żadnych walk, nie trzeba myśleć ;) 9/10
  • Ano Hi Mita, chociaż więcej tam dramatu, polecam. 9/10
  • Mirai Nikki - Bardzo fajne anime, naprawde mi się spodobało. Choć główny bohater na początku odstrasza (jest ciotą) to potem staje się troche lepszy, wszystko nadrabia też druga główna bohaterka - yuno. Fajna postać.10/10
  • Steins Gate - mało tu romansu, aczkolwiek anime warte polecenia, 10/10
  • Higashi no eden - nie spodobało mi się aż tak, żebym dał ocene większą niż 9, nie wiem, chyba czegoś nie zrozumiałem, wolno się rozwijało, ale kinówki oceniłem na 9/10, są kontynuacjami anime. Dla mnie lepsze, ale nie ma co ich oglądać przed anime.
  • Angel Beats - Zagadki dotyczące świata pośmiernego, szukanie boga. 9.5/10
Edytowane przez GoldeN:#

finalrender.png

Opublikowano

Szukam anime typu:

-Full Metal Alchemist Broterchood

-Hunter x Hunter 2011

-Dragon Ball Z

Bez naruciaka , wan pajsa , fajry tajla , blicza , bo to wszystko oglądałem :D

Opublikowano

Szukam anime typu:

-Full Metal Alchemist Broterchood

-Hunter x Hunter 2011

-Dragon Ball Z

Bez naruciaka , wan pajsa , fajry tajla , blicza , bo to wszystko oglądałem :D

Tasiemczów mało jest w sumie to lepsze już przeleciałeś hue hue szitów nie będę polecał może okreś jakiś gatunek to coś krótszego.

Ewentualnie możesz sobie Beelzebuba albo D.Gray-man

NJxbd4x.png

Opublikowano

Tasiemczów mało jest w sumie to lepsze już przeleciałeś hue hue szitów nie będę polecał może okreś jakiś gatunek to coś krótszego.

Ewentualnie możesz sobie Beelzebuba albo D.Gray-man

gatunek: shounen , przygodowy , akcja ,super moce , sztuki walki

Opublikowano

gatunek: shounen , przygodowy , akcja ,super moce , sztuki walki

Z deszczu pod rynnę jak to mówią xD nie znajdę ci czegoś dobrego w tych gatunkach bo wszystko co obejrzałeś jest w nich.

Nvm jebnij sobie Death Note,Mirai Nikki, Steins Gate jak nie oglądałeś nic oprócz tasiemców to gwarantuje że na 100% się nie zawiedziesz.

Zresztą każdy przechodzi z tasiemców na krótsze seriie bo samych dobrych jest niewiele.

NJxbd4x.png