Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Bleach , One Piece , Fairy Tail , KATEIKYOUSHI HITMAN REBORN , Belzebub

możesz jakiś konkretniejszy gatunek anime podać ?

z tasiemców to chyba najbardziej popularne

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@up Bleach , One Piece , Fairy Tail , KATEIKYOUSHI HITMAN REBORN , Belzebub

możesz jakiś konkretniejszy gatunek anime podać ?

z tasiemców to chyba najbardziej popularne

nie polecaj tego gówna khr bo to najgorszy tasiemiec jaki powstał.

przez 80 odcinków (dosłownie) nie ma nic, żadnej akcji, tylko jakieś gówna, potem pojawia się akcja, no fajnie trwa 10 odcinków, a tu co? nawet się akcja nie zacznie i znowu przez 60 odcinków nudy. xD

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

@up mi się tam podobało , nie będę omijał pewnych anime bo tobie się nie spodobały

w Naruto btw. też są "nudy" (wliczając w to fillery)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

1. Śmieszne Echi z ciekawą fabuła jak np. ichiban ushiro no daimaou.

2. Coś bardzo śmiesznego.

2.

Baka to Test to Shoukanjuu

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui

Kore wa Zombie Desu ka

Każdy ma inne poczucie humoru, więc trudno polecić coś bardzo śmiesznego

s2c77Oa.png

Opublikowano (edytowane)

1. Śmieszne Echi z ciekawą fabuła jak np. ichiban ushiro no daimaou.

2. Coś bardzo śmiesznego.

1. Ecchi z dobrą fabułą xD trochę sobie zaprzecza aczkolwiek jest kilak dobrych tytułów Kampfer, Sekirei, Btoom, Highschool of the Dead, Hagure Yuusha no Estetica

Z tych pięciu najlepszą fabułe + ecchi ma highschool of the dead jednak reszta też nie odstaje.

2. Tutaj zdecydowanie najlepsza komedia Great Teacher Onizuka, anime trochę stare ale zdecydowanie warte obejrzenia a kreska nie przeszkadza.

Z komedii typowych mogę jeszcze polecić Danshi Koukousei no Nichijou

Edytowane przez -Vasto-

NJxbd4x.png

Opublikowano

Do śmiesznych dopisałbym School Rumble i Golden Boya, trzeba co prawda się przyzwyczaić do kreski, jednak warto. Bardzo dobre również są FLCL oraz FMP:Fumoffu. Z bananem na ustach oglądałem też serie ~monogatari, zwłaszcza nise, jednak to dość specyficzny humor, ludzie zapsucie przez anime na pewno zrozumieją więcej, niż 'nowi'. A jak już o specyficznym humorze mowa, to Zetsubou Sensei wymiata, ostatnio trafiłem na urywki na yt znając już postacie i właściwie co 2 zdanie wywoływało natychmiastowy uśmiech.

Propsuję GTO i Danshi Kokousei no Nichijou.

Dodać do tego Triguna i wyjdzie chyba każde lepsze z śmiesznych animu jakie widziałem :)

HooY.png
Opublikowano

Szukam anime podobne do Naruto. W którym walki nie będą trwały 20 odcinków jak to jest w db.

Bleach

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Szukam zajebistego YAOI

Podawajcie propozycje

Co prawda nie oglądam takich gatunków ale z co bardziej znanych to:

Sekaiichi Hatsukoi,Junjou Romantica,Gravitation

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

Szukam anime podobnego kreską do tej z high school dxd najlepiej żeby zwierało ecchi(lub harem) o demonach aniołach magi itd. + dużo śmiechu .

Edytowane przez adam349
Opublikowano

Szukam anime podobnego kreską do tej z high school dxd najlepiej żeby zwierało ecchi(lub harem) o demonach aniołach magi itd. + dużo śmiechu .

High school dxd 2, nie wiem czego ty oczekując podając dokładnie takie same cechy anime, że ktoś klona zrobił ?

Uogólnij to pytania bo nie ma takiego anime.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano (edytowane)

@up Dzięki ale widziałem.

@2Up Jeśli chodzi o to to może być demony (anioły, upadłe anioły itd,) +komedia lub komedia + ecchi ,harem itd. chodzi mi głownie żeby zawierało po dwie z tych cech które wymieniłem.

I najlepiej żeby było "świeższe" kreską podobną do tej z highschool dxd.

Edytowane przez adam349
Opublikowano

@up Dzięki ale widziałem.

@2Up Jeśli chodzi o to to może być demony (anioły, upadłe anioły itd,) +komedia lub komedia + ecchi ,harem itd. chodzi mi głownie żeby zawierało po dwie z tych cech które wymieniłem.

I najlepiej żeby było "świeższe" kreską podobną do tej z highschool dxd.

Najlepsze ecchi jakie jest to kiss x sis, oprócz tego samych ecchi/harem/komedii to jest masa, w tym temacie wymieniałem takie ecchi dobre 3-4 razy wystarczy poszukać.

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

A coś z gatunku ecchi + demony?

To jest ukryta treść, proszę

Szukam zajebistego YAOI

Podawajcie propozycje

To jest ukryta treść, proszę
Edytowane przez D4MIX

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano (edytowane)

Nie ma takich dobrych same średnie albo słabe jakie są jeszcze, ewentualnie jakieś aniołki. Ale polecam ci oprócz tego high school of the dead jak nie przeszkadzają ci zombie to na 100% się nie zawiedziesz bo jak dla mnie to jedno z najlepszych ecchi. Seikon no Qwaser jest o demonach ale to jest prawie hentajec xD Ewentualnie jeszcze z demonami tam jakimiś był Ichiban Ushiro no Daimaou też bardzo dobre anime.

Edytowane przez -Vasto-

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

Siema, szukam anime. Obojętnie jakie, warunek jest jeden - ma być zajebiste!

A teraz na serio:

wymagań wielkich nie mam, kreska powinna być fajna, ale jeżeli anime jest zajebiste, a kreski fajnej nie mam to zaufam i spróbuje obejrzeć. Nie chcę stuprocentowej komedii i stu procentowego romansu, jakieś elementy tych gatunków mogą być. Może być nawet ecchi, ale bez przesady. Chcę, żeby to też miało jakąś fabułe i najlepiej ocene 9/10 conajmniej. A i nie chcę anime o gejach.

Tu macie moją liste anime:

http://myanimelist.net/animelist/Golden1

Edytowane przez GoldeN:#

finalrender.png

Opublikowano (edytowane)

A teraz na serio:

wymagań wielkich nie mam, kreska powinna być fajna, ale jeżeli anime jest zajebiste, a kreski fajnej nie mam to zaufam i spróbuje obejrzeć. Nie chcę stuprocentowej komedii i stu procentowego romansu, jakieś elementy tych gatunków mogą być. Może być nawet ecchi, ale bez przesady. Chcę, żeby to też miało jakąś fabułe i najlepiej ocene 9/10 conajmniej. A i nie chcę anime o gejach.

To może powtórzę - akcja,komedia,ecchi Highschool of the Dead polecam b.dobre i ten opening

Oda Nobuna no Yabou akcja,walki,romans,komedia

Kuroko no Basuke - zajebiste po prostu

Guilty Crown - dużo bardzo dobrej akcji,romans,dramat

Edytowane przez -Vasto-

NJxbd4x.png

Opublikowano

To może powtórzę - akcja,komedia,ecchi Highschool of the Dead polecam b.dobre i ten opening

Oda Nobuna no Yabou akcja,walki,romans,komedia

Kuroko no Basuke - zajebiste po prostu

Guilty Crown - dużo bardzo dobrej akcji,romans,dramat

Zaczne chyba od Highschool of the Dead, dzięki.

finalrender.png

Opublikowano (edytowane)

A teraz na serio:

Ja osobiście polecam Kingdom 1/2, co prawda kreska w jedynce jest, byle jaka, ale anime nadrabia po stokroć fabułą i naprawdę jest warte obejrzenia. Ewentualnie One Piece, jeżeli chce ci się oglądać 620+ odc i naprawdę EPICKIE anime ;p(kreska zmienia się cały czas, jakoś od 300 odc jest coraz lepsza, zupełnie jak z Bleach'em).

Edytowane przez zbrojmistrz
Opublikowano

Szukam dobrego anime.

Dokładniej poszukuje jakiegoś romansidła z elementami si-fi, a także jeśli można to wirtualnej rzeczywistości.

Coś w stylu Accel World.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Szukam dobrego anime.

Dokładniej poszukuje jakiegoś romansidła z elementami si-fi, a także jeśli można to wirtualnej rzeczywistości.

Coś w stylu Accel World.

SAO