Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam dobrego anime w klimacie wakacyjnym (lato, słoneczna pogoda itp), szkolnym, gdzie będę mógł się nacieszyć dobrą kreską, czekam na jakieś dobre propozycje.

Arigatou gozaimasu! :)

Opublikowano

szukam anime gdzie so pieseły jest takie? kotałki tez mogo byc

Nyan Koi, Dog Days, Inukami, mayoi neko overrun!, Inu to Hasami wa Tsukaiyou

tylko nie wiem po co sobie piesełku nabijasz posty jak i tak nie masz zamiaru tego oglądać trolu:D

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Ja szukam anime coś ala Fairy Tail... Takie fantasy, magowie, ten typ mnie interesuje.
Już nie chodzi mi o gildie magów i takie tam tylko takie dobre fantasy :P

Edytowane przez WiarygodnyNie

76561198054704425.png

Opublikowano

Katekyo Hitman Reborn!, The Law of Ueki, Densetsu no Yuusha no Densetsu, D. Gray-man, mondai-ji tachi (...), magi the labyrinth of the magic, kaze no stigma, beelzebub, hunter x hunter 2011, toaru majutsu no index, kyoukai senjou no horizon, kekkaishi, zero no tsukaima, shakugan no shana, busou renkin, fate stay night, tales of the abyss, k project i takie tam

a z pisemek to najlepsze pasuje Id - The Greatest Fusion Fantasy, bo tak jak tytuł to jest chyba najlepsza fuzja fantasy (krasnoludy, elfy, magowie, potwory, demony, dwa różne swiaty, zakazane moce, przyzywane duchy, smoki, miecze, podróże, turnieje, OP bohater)

Opublikowano

Katekyo Hitman Reborn!, The Law of Ueki, Densetsu no Yuusha no Densetsu, D. Gray-man, mondai-ji tachi (...), magi the labyrinth of the magic, kaze no stigma, beelzebub, hunter x hunter 2011, toaru majutsu no index, kyoukai senjou no horizon, kekkaishi, zero no tsukaima, shakugan no shana, busou renkin, fate stay night, tales of the abyss, k project i takie tam

a z pisemek to najlepsze pasuje Id - The Greatest Fusion Fantasy, bo tak jak tytuł to jest chyba najlepsza fuzja fantasy (krasnoludy, elfy, magowie, potwory, demony, dwa różne swiaty, zakazane moce, przyzywane duchy, smoki, miecze, podróże, turnieje, OP bohater)

To będzie oglądania, dzięki

76561198054704425.png

Opublikowano

Szukam dobrego anime w klimacie wakacyjnym (lato, słoneczna pogoda itp), szkolnym, gdzie będę mógł się nacieszyć dobrą kreską, czekam na jakieś dobre propozycje.

Arigatou gozaimasu! :)

no Hi Mita Hana no Namae o Boku tachi wa Mada Shiranai - to Anime najbardziej mi 'wakacyjnie' pachnie ;d

Opublikowano

Do mirai nikki:

Higashi no Eden, Btooom!, higurashi no naku koro ni, guilty crown, Another, Bokurano, C: The money of Soul (...), Mawaru Penguindrum, Kara no Kyoukai chyba 6 części jest i 7dma niedługo, Kakumeiki Valvrave, Claymore, Darker than Black, psycho-pass, death billiards (to akurat ova), The Law of Ueki, Umineko no Nako Koro Ni

Do madoki:

Black rock shooter, neon genesis evangelion, shinsekai yori, yumekui merry, ga-rei zero, cosette no shouzu, jigoku shoujo, 11 eyes, tsubasa chronicle, ima soko ni iru boku, denpa teki no kanojo, persona 4 the animation, kuroshitsuji

niektóre mają dużo podobieństw inne mniej:)

do date a live:

kami nomi zo shiru sekai, Infinite stratos, sekirei, kore wa zombie desu ka?, campione!, omamori himari, SnO, chaos head, pandora hearts, maken ki, angel beats, itd itp

Opublikowano (edytowane)

Witam, szukam anime, które będę wspominał długo po jego zakończeniu. Nie ma to być tasiemiec, shounen czyli coś w stylu fairy tail, one piece. Max 50 odcinków. Nic więcej nie napisze, wszystko co dobre obejrze.

Obejrzane anime:

- Shaman King 7/10
- Naruto 7/10
- Bleach 8/10
- Death Note 10/10
- Steins Gate 10/10
- Mirai Nikki 10/10
- BTOOM 8/10
- Code Geass r1 9/10
- Code geass r2 9/10
- Angel Beats! 9/10

Anime, które oglądam:

- Snk/Attack on titan
- Naruto Shippuuden

#edit

zapomniałem, że anime, którego szukam nie może być echhi, romansem (mały element romansu może być)

Proszę też nie spamować mi kilkunastoma tytułami, rozumiem - 2,3.

Nie więcej

Edytowane przez GoldeN:#

finalrender.png

Opublikowano

Więc tak, szukam anime o odludkach.

(Z odludkowych anime widziałem watashi ga bla bla bla, welcome to the nhk, yahari ore bla bla bla.)

Liczę na waszą pomoc ;D

HBV27j.png

Opublikowano

(Z odludkowych anime widziałem watashi ga bla bla bla, welcome to the nhk, yahari ore bla bla bla.)

Liczę na waszą pomoc ;D

nie ma anime o selweronie jeszcze x D

A tak wracając to Hellsing x D

nie no kurwa, yyy Nodame Cantabile ?

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

@up o Tobie też nie :( to dlatego że 'nie jesteśmy popularni~~'

Liczę na waszą pomoc ;D

Zacznijmy od anime i mangozjebów - seria Genshiken. Nie chce mi się sprawdzać ale niedawno oglądałem 1szy i chyba kawałek 2giego sezonu, jest jeszcze między nimi ova kontynuacyjna i niedawno wyszedł genshiken nidaime czy też nadal wychodzi, anime ma duży przedział czasowy między 1szym a ostatnim jest kilka lat różnicy, klubowicze również jednostkowo wybywają i przybywają :P

Kolejne co, to psychozjeby - Sayonara Zetsubou Sensei, najbardziej odludnioną osobą tam jest zapewne dziewczyna która się w domu zamyka, ale głw. bohater też lubi drzewa i sznurek, anime ma chyba 3 sezony

Pora na obłąkanych! Tym razem serwuję Chaos;Head, czyli no-lajfa który jara się figurkami (czy czymś tam) i ma zwidy jakgdyby dealer go oszukiwał. Ciągle narzeka, jest debilem itd ale zarówno jak jest tak i nie jest a czemu - nie będę spojlerował.

Watashi ga Motenai pewnie kojarzysz - popularna seria o Aśparte

Ano Hi Mita Hana (...) - cud miód i maliny, szczególnie tranwestyta :D Głw. bohater jest odludkiem, a cała jego stara ekipa rozpadła się po śmierci jednej osoby. Ta osoba była taka mądra że postanowiła go nawiedzać i złączyć ich spowrotem. Mnie się podobało :P

Kami Nomi zo Shiru Sekai - może nie do końca trafia, no ale, pod koniec każdej serii zawsze jest odcinek no-lajfowania.

Kamisama no Memochou - pani detektyw, kawaii panienka, siedzi 24/7 przy monitorach i śledzi miasto czy coś tam

Denpa Onna to Seishun Otoko - głw. bohaterka, kuzynka głw. bohaterka, pierdoli non stop o kosmitach, nie skończyłem serii ale chyba widziałem nadprzyrodzone w tagach xD

Rozen Maiden - głw. bohater to bachor i boi się nawet wyjść do sklepu (wystarczy pół 1szego sezonu oglądnąć tam jest taka scenka jak się przełamał po 20 minutach bo ktoś był w niebezpieczeństwie)

Ookami san to Schinchin (...) - głw. bohater nie ma twarzy, zakochał się w głw bohaterce i wgl. jest geniuszem chowa się po krzakach itd

Arakawa Under the Bridge - odludkowie pod mostem (ale Vasta tam niestety nie ma)

@edit

jakby co można do mnie bić na pw gdyby ktoś szukał do czegoś takiego właśnie:P znane tutuły i te tutaj które się pojawiły ignoruję xD

Edytowane przez selweron
Opublikowano

Hej. Szukam jakiegoś anime, bo potrzebuję z niego gifów. Dokładnie chodzi o jakieś anime, w którym to chociaż jedna postać walczy papierem (coś jak Konan z Naruto). Widziałem kiedyś parę gifów, ale nie wiedziałem jakie to anime, dlatego piszę tutaj z nadzieją, że coś znajdę xD

37496916.png

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Edit. Przypomniałęm sobie tytuł więc nie trzeba szukać.

Szukam anime(jest możliwość że to manga) które oglądałem.

Dziewczyna spotyka się z chłopakiem, przez niewiedze zachodzi w ciążę potem w szkole dyrektorka jest przeciwna związkom miedzy dziewczyny-chłopaki i wywala gł. bohaterów z buty a oni się nie podają i poczynają odpowiednie kroki.

Edit. Przypomniałęm sobie tytuł więc nie trzeba szukać.

Edytowane przez -Mati-
Opublikowano

Witam, szukam anime w stylu podobne do Dragon Balla albo Naruto shippuuden gdzie uzywa sie czakry albo KI

Pozdrawiam Damian

Shaman king - uzywa się foryoku (dobrze pamiętam?)

Bleach - używa się energi duchowej

ogólnie to wszystkie tasiemce są podobne, polecam bleacha