Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znacie jakieś horror anime?Ostatnio obejrzałem Another i aktualnie oglądam highschool of dead.Nie wiem co dalej więc może coś polecicie? :D

ghost hunt

Właśnie skończyłem oglądać Steins Gate, kuźwa niesamowite anime z dość ciekawą fabułą, kreska też nawet niezła.

Jak ktoś znajdzie coś podobnego do SG to proszę o kontakt, wciągnąłem się troszkę za bardzo i teraz nie ma już odwrotu :G

a wiesz, że john titor istnieje nie? :X

Opublikowano (edytowane)

Joł joł po raz 10 (^100). Szukam:

1. Anime typu Bokura ga ita , czyli Shoujo+Romans i ew. komedia + nastolatkowie. (może/musi to być jakiś wyciskacz łez)

kreska 06r. + *clanned to przykład anime którego nie trawie

2. Shounen w którym główny bohater staje się coraz silniejszy lub jak np w code geass odkrywa ukrytą moc (tylko nie przez 3 sezony np.).

kreska 06r. +

PS. Najlepiej rzucać wszystkim co macie tego typu bo na MAL'u nie mam wszystkiego co oglądałem.

To jest ukryta treść, proszę
Edytowane przez Smaczek

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Hejj wszystkim.

Miałem dłuższą przerwę od anime i mangi ale chciałbym wrócić. Zdenerwowało mnie to, że nie mogłem znaleźć nic ciekawego co jest już ZAKOŃCZONE. Najlepiej mangę.

Dajcie coś ze swojej topki nie jestem wybredny. Miło by było gdyby seria była długa i mało znana ;) (te bardziej znane już obejrzałem) Z góry mówię, że spędziłem pół życia oglądając i czytając mangi więc dużo serii przerobiłem <haha>

Opublikowano

Hejj wszystkim.

Miałem dłuższą przerwę od anime i mangi ale chciałbym wrócić. Zdenerwowało mnie to, że nie mogłem znaleźć nic ciekawego co jest już ZAKOŃCZONE. Najlepiej mangę.

Dajcie coś ze swojej topki nie jestem wybredny. Miło by było gdyby seria była długa i mało znana ;) (te bardziej znane już obejrzałem) Z góry mówię, że spędziłem pół życia oglądając i czytając mangi więc dużo serii przerobiłem <haha>

Jedyne co ci moge z mang polecić to gantz xD

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

Witam szukam anime w którym bohater jest koxem :D od początku albo z czasem + jakiś romans w tym

moja lista anime :

( lista anime założona nie dawno więc niektóre wymienione przez was tytuły mogłem widzieć :( )

http://myanimelist.net/animelist/sebastosMC

Ważne : Główny bohater ma być mężczyzną !

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano

Witam szukam anime w którym bohater jest koxem :D od początku albo z czasem + jakiś romans w tym

moja lista anime :

( lista anime założona nie dawno więc niektóre wymienione przez was tytuły mogłem widzieć :( )

http://myanimelist.net/animelist/sebastosMC

Hagure Yuusha no Estetica

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Hagure Yuusha no Estetica

widziałem ;(

------------------------------------------

moja lista anime :

http://myanimelist.n...list/sebastosMC

up log horizon jest dla mnie trochę bezsensu ^^ niektórzy w pierwszych odcinkach mają ten 90 lvl jakieś pro itemy i jak mają się dalej rozwijać ? nie mogą będą podróżować po tym świecie i tyle

rmoiyq.png

Opublikowano

widziałem ;(

------------------------------------------

moja lista anime :

up log horizon jest dla mnie trochę bezsensu ^^ niektórzy w pierwszych odcinkach mają ten 90 lvl jakieś pro itemy i jak mają się dalej rozwijać ? nie mogą będą podróżować po tym świecie i tyle

Gantz, One outs, Hellsing, Full metal panic, Kuroko no basket

Masz tutaj wyjebistych bohaterów, ale romans to jest tylko w full metal panic, i trochę w gantz i kuroko

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

oo może trafiłeś z Full metal panic i Gantz obejrzę po 2/3 pierwszych odcinkach

Hellsing widziałem

a Kuroko no basket i One outs nie jest w moim typie ( nie lubię anime o sporcie )

masz like a jak anime mi wejdą to dam ci limit

proszę o podawanie dalej anime o tej tematyce :

Witam szukam anime w którym bohater jest koxem :D od początku albo z czasem + jakiś romans w tym ( nie koniecznie !! )

moja lista anime :

rmoiyq.png

Opublikowano

Mondai-ji Tachi (...)

Poczytałbyś temat z szukaniem to byś znalazł, bo wałkowanie tego samego w kółko nic nie da, takich anime jest garstka bo jak się okazuje po kilku takich traci się smaka. A jeśli przez to, że nie lubisz serii sportowych nie oglądniesz one outs, to niestety ale współczuję bo mijasz się z jednym z najlepszych tytułów psychologicznych jak również bardzo wysoko notowanym.

Opublikowano

Elo, szukam anime jakegoś serialo-horroru taki, którego rodukcja już została ukończona , pomoże ktoś??

Another, Hellsing, Death Note, Higurashi no naku koro ni, Elfen Lied, Deadman Wonderland, Zetman

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

Cześć, szukam anime - perełki. Czym jest dla mnie perełka? No własnie ciężko stwierdzić, nie mam porównania, bo serii wielu nie obejrzałem, ale z tych co obejrzałem długo pamiętałem (z resztą nadal pamiętam) - mirai nikki, steins gate, death note. Może nawet angel beats. To są anime, które mi się bardzo spodobały. Nie oczekuje, żebyście znaleźli mi coś, co jest podobne, do któregoś, które wymieniłem, chodzi mi o równy poziom zajebistości. Seria musi być koniecznie skończona, nie lubię czekać tydzień na odcinek, który trwa 20 minut. Nie chcę, żeby to było ecchi. Seinen, albo shounen only. Co do kreski, to ma być fajna.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Obejrzane anime:
1. Shaman King 7/10
2. Naruto 7/10
3. Bleach 8/10
4. Death Note 10/10
5. Steins Gate 10/10
6. Mirai Nikki 10/10
7. BTOOM 8/10
8. Code Geass r1 9/10
9. Code geass r2 9/10
10. Angel Beats! 9/10
11. Attack on titan/snk 7/10
12. One Outs 9/10
Anime, które oglądam:
- Naruto Shippuuden
Pozdrawiam, Golden.
Edytowane przez GoldeN:#

finalrender.png

Opublikowano

Tutaj perełki ode mnie:

Higashi no eden

Great Teacher Onizuka

Bakemonogatari

Gantz

Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai

Fairy Tail

Ale zależy oczywiście od gustu

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

a może coś z mniejszą ilością romansu? ;) Ale może potem jeszcze obejrze po 2-3 odcinkach, żeby sprawdzić, czy warto oglądać. Co do gantz, to nie obejrzę, bo jestem za młody :P

Edytowane przez GoldeN:#

finalrender.png

Opublikowano

Co do gantz, to nie obejrzę, bo jestem za młody :P

A co rodzice ci sprawdzają jakie anime oglądasz i dla jakiej kategorii wiekowej jest przeznaczone ?

@Top

Hellsing Ultimate

s2c77Oa.png

Opublikowano (edytowane)

A co rodzice ci sprawdzają jakie anime oglądasz i dla jakiej kategorii wiekowej jest przeznaczone ?

@Top

Hellsing Ultimate

Mimo wszystko anime typu Shigurui nie polecałbym nikomu poniżej 16 więc ma on trochę racji. Edytowane przez -Vasto-

NJxbd4x.png