Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tej dość dziwnej odpowiedzi wnioskuję, że Twoja lista (pomijając pierdoły w postaci OVA, specjali itd) jest aktualna (jeżeli nie to możesz w sumie zignorować co jest poniżej tej linijki)  czyli na chwilę obecną obejrzałeś prawie 40 tytułów...

Pytam się o listę czy jest aktualna z takiego względu, iż w poprzedniej swojej wiadomości pisałeś, że DanMaChi  to prawie 1:1 co SAO czy seria .hack//  (toś się chyba z problematyką .hack// w drzwiach minął), porównywałeś również Clannad (którego co prawda nie widziałem) do setek innych romansów, które widziałeś, mając na swoim koncie pff... 5-6 tego typu tytułów (@Zeciarz - z lekka by cię wyśmiał za takie porównanie)?

No ale on przecież nie zaktualizował MALa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W ogóle ta cała dyskusja trochę mija się z celem. Koleś ewidentnie kreuje się na "je*ać anime na 99%, a 1% na nie bo czasem coś obejrzę pozdro 600 na rejonie diss i kiara to cw*le, a w ogóle to lubię w dupę i mam kryzys wieku średniego". To taki pospolity troll, który nawet zmiażdżony prawdą będzie Ci r*chał matkę i miał dystans do internetu, bo przecież my go mieć nie możemy.

hehe

@RaVersoN

Jak chcesz coś 10/10 to obejrzyj sobie Kowaku no Toki, jestem pewien że trafi w twoje gusta. Przy okazji nie trzeba za bardzo myśleć, więc powinno być idealne.

Nie chce rozpoczynać kolejnej dyskusji, ale tutaj pozwalasz sobie na zbyt wiele.

"a w ogóle to lubię w dupę i mam kryzys wieku średniego". To taki pospolity troll, który nawet zmiażdżony prawdą będzie Ci r*chał matkę i miał dystans do internetu, bo przecież my go mieć nie możemy."

Nie rozumiem ty niedorozwinięty człowieku, ale czy w jakiś sposób cię uraziłem lub w przeszłości zraniłem? Rzucasz się jakbym jednak "zr*chał ci tą matkę", w dodatku z dystansem :D

Czy ja coś powiedziałem, że inni dystansu mieć nie mogą? Nawiązałem rozmowę do poszczególnej osoby o tym, że rozmawiając publicznie może normalnie do mnie pisać, a nie jak do takiego internetowego fajtera-tyracza internetu. Sprawa została rozwiązana lecz niepotrzebnie dołożyłeś swoje 3 grosze, które nie wiem, dodały ci ulgi, że styrałeś "pospolitego trolla" ? :D Zmiażdżony prawdą.. Po prostu potrafiłem przyznać się do błędu, że nie wziąłem zdanie innych pod uwagę, jeżeli tego nie rozumiesz może być ci ciężko w życiu. :)

Jeżeli masz zamiar dalej wyjaśniać zapraszam PW.

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam mangi!
Gatunek: shounen
Manga podobna do poszukiwanej: boku no hero academia

ogólnie szukam jakiejś ciekawej mangi z ładną kreską

Opublikowano

Szukam mangi!

Gatunek: shounen

Manga podobna do poszukiwanej: boku no hero academia

ogólnie szukam jakiejś ciekawej mangi z ładną kreską

One Punch Man

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam bajki xp

Horror lub Tajemnica. Podobne do Gosick/Another/Zankyou no Terror. 

To tyle :\

http://myanimelist.net/animelist/Azztyn

Pomińcie Ergo Proxy xp

Serial Experiments Lain - trochę cyberpunku, generalnie dziwna (w pozytywnym sensie) seria. Jedna z uczennic popełnia samobójstwo i zaczyna pisać zza światów mejle do swoich rówieśników. Dużo nawiązań do wierzeń i pełno religijnych znaków.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Szukam anime!

Anime podobne do poszukiwanego: Ao no Kanata no Four Rhythm

Link do MALa: http://myanimelist.net/animelist/VereXi

Coś przyjemnego z ładną kreską. Bez anime które trzeba przemyśleć itp.

Girls und panzers (taniec żabnicy xD)

Walkure romanze - seria o jeździe konnych. Kreska serio ladna, ale sam content to lekka lipa. Jednak można oberzjeć...

gfgdf

Opublikowano

Szukam anime w klimacie steampunkowym

Mal

Koutestujou no Kanaberi

to akurat mam w oglądanych

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Siema i czołem :D

Chciałbym anime z b.ładną kreską (coś aka Kanon, Clannad. Jednocześnie nie chcę przekolorowania, jeśli wiecie o co mi chodzi...). Tematyka w sumie obojętnie, ale jeśli macie coś z slice of life, to byłoby ekstra :P

MAL:

To jest ukryta treść, proszę

Może Refile?

Kreska w Kimi no Uso mi się podobała.

Opublikowano

Chciałbym anime z b.ładną kreską (coś aka Kanon, Clannad. Jednocześnie nie chcę przekolorowania, jeśli wiecie o co mi chodzi...). Tematyka w sumie obojętnie, ale jeśli macie coś z slice of life, to byłoby ekstra :P

MAL:

Może Refile?

Relife nie specjalnie, a to drugie obejrzane :P

gfgdf

Opublikowano

MAL:

Może Refile?

Może to nie slice of live, ale Berserk, Belzebub, Ao no Exorcist, Monster(Kozak seria)

W Dropie masz bardzo dobre anime, jak np. Nana, przez które warto dotrwać właśnie do tego 12 odcinka, bo potem to już arcydzieło.

Opublikowano

MAL:

Może Refile?

Może to nie slice of live, ale Berserk, Belzebub, Ao no Exorcist, Monster(Kozak seria)

W Dropie masz bardzo dobre anime, jak np. Nana, przez które warto dotrwać właśnie do tego 12 odcinka, bo potem to już arcydzieło.

Monster siedzi w planach w uj czasu, nie mam pojęcia kiedy ja się za to zabiorę xD 

Nana - nie dzięki, już dałem szansę tej serii :P 

mimo wszystko, dzięki 

gfgdf

Opublikowano

Cześć,miałem bardzo długą przerwę od anime i zamierzam wrócić do oglądania.

Szukam czegoś Gatunku : Romans , Dramat 

MAL:http://myanimelist.net/animelist/Etaus

Nana

Nagi no Asukara

Akagami no Shirayuki-hime

Yamada-kun to 7-nin no Majo

Niijiro Days jak lubisz kolorowe shoujo

Tyle razy opisywałem te serie, że już mi się nie chce. Posortowałem od najlepszego do najgorszego (moim zdaniem, oczywiście).

Opublikowano

Szukam animu z gatunku mystery i supernatural/horror. Myślałem nad Boku dake ga Inai Machi.

http://myanimelist.net/animelist/Cinu_?status=2

Hyouka

Zankyou no Terror

Gosick

Może nie do końca mystery, ni horror, ale oglądaj, bo to jedne z najlepszych anime - Code Geass.

Opublikowano

Szukam Anime podobnego do Fairy Tail i Dragon Ball

chciałbym żeby było długie a nie 1 sezon 12 odcinków i koniec :p

Najlepiej jakby zawierało jak najwięcej pkt z tej listy

1. Migia
  2. Sztuki walki
  3. Czarodzieje i czarownice
  4. Harem

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony