Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam jakiegoś anime w którym jest dużo akcji, walk i fabuła też niczego sobie, Najlepiej jakby to był anime typu Naruto, Naruto Shippuden lub Fairy Tail.

Chciałbym aby w anime było widać jak bohater stopniowo staje się coraz silniejszy i oczywiście żeby były takie epickie walki jak to w anime - Na początku nasz bohater ofc przegrywa walke, ale w końcu się podnosi epicka muzyczka zaczyna grać i dostaje super-powera haha :P Liczę na was, za dobre odp będą +.

Dragon Ball, Bleach, One Piece.

Z tych trzech polecam najbardziej bleacha

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dragon Ball, Bleach, One Piece.

Z tych trzech polecam najbardziej bleacha

Właśnie wczoraj zaczełem ogladać Bleacha, jestem na 3 odcinku i mam 2 pytanka - Widziałem że jest tam dość dużo filler'ów czy są one bardzo nudne jak w 90% Anime i 2 pytanie - tak mniej więcej po ilu odcinkach da się wciągnąć w to anime?:)

Opublikowano

Właśnie wczoraj zaczełem ogladać Bleacha, jestem na 3 odcinku i mam 2 pytanka - Widziałem że jest tam dość dużo filler'ów czy są one bardzo nudne jak w 90% Anime i 2 pytanie - tak mniej więcej po ilu odcinkach da się wciągnąć w to anime? :)

Niektóre są nudne, niektóre nie. Nie polecam oglądać tych, których historia się ciągnie aż przez ponad 80 odcinków, bo i takie chyba były.

Te anime jest bardzo fajne, na początku może ci się wydawać nudne itp., ale daj temu anime szanse, wciągniesz się raczej

Opublikowano

Właśnie wczoraj zaczełem ogladać Bleacha, jestem na 3 odcinku i mam 2 pytanka - Widziałem że jest tam dość dużo filler'ów czy są one bardzo nudne jak w 90% Anime i 2 pytanie - tak mniej więcej po ilu odcinkach da się wciągnąć w to anime? :)

O ile pamiętam, to przerwałem na 100 którymś odcinku bo było nudne, a mi powiedzieli, że od 200 się dopiero zaczyna.

Fillerów nie oglądaj, jak nie jesteś na bieżąco z emitowanym anime. Znaczy chodzi mi o to, że na przykład oglądasz bleacha jak jeszcze leciał i czekasz na odcinki - to możesz pooglądać, ale tak to nie radze.

Jedynie polecam fillery w Fairy Tail, bo tam arc fillerowy trzyma się głównej fabuły i na prawdę jest interesujący.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Siema, szukam jakiegoś anime w którym jest dużo akcji, walk i fabuła też niczego sobie, Najlepiej jakby to był anime typu Naruto, Naruto Shippuden lub Fairy Tail.

Chciałbym aby w anime było widać jak bohater stopniowo staje się coraz silniejszy i oczywiście żeby były takie epickie walki jak to w anime - Na początku nasz bohater ofc przegrywa walke, ale w końcu się podnosi epicka muzyczka zaczyna grać i dostaje super-powera haha :P Liczę na was, za dobre odp będą +.

Zdecydowanie HunterxHunter. Perelka wsrod tego gatunku anime. Glownym bohaterem jest Gon, ktory marzy zostac lowca i odnalesc.ojca. Chlopak ma ogromny potencjal i szybko zdobywa doswiadczenie w walkach jak i w treningach.

Mozesz obejrzec na wbijam, anime wtrakcie emitowania.

; )

Opublikowano (edytowane)

Zdecydowanie HunterxHunter. Perelka wsrod tego gatunku anime. Glownym bohaterem jest Gon, ktory marzy zostac lowca i odnalesc.ojca. Chlopak ma ogromny potencjal i szybko zdobywa doswiadczenie w walkach jak i w treningach.

Mozesz obejrzec na wbijam, anime wtrakcie emitowania.

"[...], ktory marzy zostac lowca i odnalesc ojca" Życzę Ci z całego serca, abyś i ty odnalazł ... słownik wyrazów polskich.

@topic

Szukam czegoś krwistego, brutalnego z dobrą kreską i fabułą. Dużo walk i mięska :) Bez censury ofc.

//Zluzuj poślady, panie Grammar Nazi. Poza tym, upominasz go na temat błędu, a sam robisz praktycznie to samo(cenSura) //Asparte

Edytowane przez Asparte 

21515.jpg

Opublikowano

@up dużo akcji i krwi masz w black lagoon a dużo walk to raczej w tasiemcach bleach/naruto/fairy tail itd

NJxbd4x.png

Opublikowano

Cześć, szukam anime bardzo podobnego do Chuunibyou

To jest ukryta treść, proszę
z góry dzięki. :)

Czyli komedia z elementami romansu?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Poleciłby mi ktoś może jakąś komedię romantyczną?

Oglądałem już:

-Toradora

-Highschool DxD

-Shakugan no Shana

-Sakurasou no Pet na Kanojo

-Kotoura-san

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

Opublikowano

Poleciłby mi ktoś może jakąś komedię romantyczną?

Oglądałem już:

-Toradora

-Highschool DxD

-Shakugan no Shana

-Sakurasou no Pet na Kanojo

-Kotoura-san

Ore no Kanojo, Tasogare Otome, Mayo Chiki. Acchi Kocchi

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano (edytowane)

Witam szukam anime podobne do mirai niki, code geass, tasogare otome x amnesia i guilty corse chodzi mi o to żeby był to shounen i jakieś super moce. Najbardziej bym chciał aby było podobne do mirai niki lub guilty corse. Aha i żeby to był uczeń(student) i gdzie pojawia się jakaś dziewczyna jak w tych wcześniej wymienionych. Proszę o pomoc.Czekam na propozycje.

Edytowane przez Kaqe
Opublikowano

Podałeś tyle gatunków i anime że raczej ciężko coś dobrać xD ale zobacz sobie:

• Another
  • Higurashi no Naku koro ni
  • Steins Gate
  • Higashi no Eden
  • Bakemonogatari
  • One Outs
  • Btooom!

NJxbd4x.png

Opublikowano

Szukam różnych anime o różnych gatunkach :P mianowicie :

- Coś jak Clannad czyli smutne z intrygującą fabułą najlepiej żeby było realne ( bez kosmicznych napierdzielanek :P ) ale odrobinę może być :P Oglądałem : Air , Anohana , Angel Beats (nie przypadło mi do gustu)

- Horror z bardzo odczuwalnym klimatem. Oglądałem Another (moim zdaniem idealny horror szukam coś na podobe tego) , Elfen Lied i troszkę Higurashi

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś ktoś tutaj też mi napisał ,żeby zobaczyć Btoon bo też szukałem Anime podobnego do SAO ,ale tak polecam Ci zobaczyć Btoom'a bo też akcja anime toczy się jako gra komputerowa (nic więcej nie napisze bo zdradze fabule)

Jest przetrwanie i romans.

Polecam również Shingeki no Kyojin jest to nowe anime aktualnie ma 11 odc i co niedziele wychodzą nowe.

Accel World też niby podobne gatunkiem do SAO,ale mi jakoś nieprzypadło do gustu,być może Ci się spodoba.

No i Fate/stay night.

Edytowane przez Etaus
Opublikowano

Witam szukam anime podobne do mirai niki, code geass, tasogare otome x amnesia i guilty corse chodzi mi o to żeby był to shounen i jakieś super moce. Najbardziej bym chciał aby było podobne do mirai niki lub guilty corse. Aha i żeby to był uczeń(student) i gdzie pojawia się jakaś dziewczyna jak w tych wcześniej wymienionych. Proszę o pomoc.Czekam na propozycje.

ichiban ushiro no daimauo

Opublikowano

Witam szukam anime (najlepiej mangi) która będzie dość długa (100chap+) posiadająca wspaniałą fabułe i zmuszająca do refleksji i odpowiedzenie sobie samemu na kilka pytań (coś jak Shinsekai Yori). Miło by było gdyby trzymała w napięciu i po każdym przeczytanym chapku nie można byłoby się doczekać następnego. (Najlepiej skończone jednak zadowolę się też trwającym)