Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam anime (najlepiej mangi) która będzie dość długa (100chap+) posiadająca wspaniałą fabułe i zmuszająca do refleksji i odpowiedzenie sobie samemu na kilka pytań (coś jak Shinsekai Yori). Miło by było gdyby trzymała w napięciu i po każdym przeczytanym chapku nie można byłoby się doczekać następnego. (Najlepiej skończone jednak zadowolę się też trwającym)

Satan 666 -Moim skromnym zdaniem, całkiem ciekawa manga.

competitions,proportional,456,186,60fbec

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No siema.

Szukam anime z nadprzyrodzonymi mocami(ew. shinigami) i elementami harem.

Oglądałem:

DT, Ichiban Ushiro no Daimaou, Highschool of Dead, Bleach'a, Zetsuen no Tempest, Shingeki no Kyojin - wiem, że niektóre nie są z harem, ale wiem ze mogą paść takie propozycje

Opublikowano

No siema.

Oglądałem:

DT, Ichiban Ushiro no Daimaou, Highschool of Dead, Bleach'a, Zetsuen no Tempest, Shingeki no Kyojin - wiem, że niektóre nie są z harem, ale wiem ze mogą paść takie propozycje

Kami nomi zo Shiru Sekai, Kore wa Zombie desu ka?.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano (edytowane)

No siema.

Oglądałem:

Soul Eater. Shinigami+super moce, brak haremu, w ogóle brak tam romansu na szczęście.

Edytowane przez Aidou
Opublikowano (edytowane)

Szukam anime z jakimis ciakawymi technikami mocami itp,moga byc tez fjane laski ;p do tej pory ogladalem:

-przypadlo mi do gustu: Bleach, naruto, naruto shippuden, fairy tail, dragon ball, dragon ball z, dragon ball gt, shaman king

-nie przypadlo mi do gustu: one piece(brzydkie rysowanie, i ogolnie nie podoba mi sie), fullmetal alchemist(ogolnie jakies poprecone, niby ok, ale jednak nie spodobalo mi sie)

Edytowane przez Incore^^
Opublikowano

Szukam jakiegos dobrego shounena mianowicie podobne do code geass lub guilty crown, gdzie glowny bohater jest uczniem.

Anime ktore ogladalem i najbardziej mi przypadlo do gustu:

death note

code geass

guilty crown

tasogare otome x amnesia

mirai niki

Czekam na propozycje.

Opublikowano

Szukam jakiegos dobrego shounena mianowicie podobne do code geass lub guilty crown, gdzie glowny bohater jest uczniem.

Anime ktore ogladalem i najbardziej mi przypadlo do gustu:

death note

code geass

guilty crown

tasogare otome x amnesia

mirai niki

Czekam na propozycje.

Ichiban Ushiro no Daimaou, Zetsuen no Tempest(tutaj akurat jest uczniem przez jakies 2 odc. ale i tak anime przyjemne)

Opublikowano (edytowane)

Witam,a więc szukam Anime gatunku : przetrwanie z elementami romansu.

Oglądałem między innymi takie anime jak : Sword Art Online , Mirai Nikki , Btooom , Zero no Tsukaima.

Jeżeli zna ktoś ciekawe anime z tego gatunku to piszcie ;>

Edytowane przez Etaus
Opublikowano

Oglądałem między innymi takie anime jak : Sword Art Online , Mirai Nikki , Btooom , Zero no Tsukaima.

Tak na szybkości przetrwanie z romansem masz jeszcze w guilty crow i higashi no eden coś w tym stylu, z tego sezonu to masz tytanów, co by tu jeszcze. Oda Nobuna no Yabou takie przetrwanie z romanem ale razem z cofaniem w czasie xD może ci się spodobać, Highschool of the Dead - to musisz obejrzeć ale to jest bardziej ecchi niż romans i przetrwanie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Tak na szybkości przetrwanie z romansem masz jeszcze w guilty crow i higashi no eden coś w tym stylu, z tego sezonu to masz tytanów, co by tu jeszcze. Oda Nobuna no Yabou takie przetrwanie z romanem ale razem z cofaniem w czasie xD może ci się spodobać, Highschool of the Dead - to musisz obejrzeć ale to jest bardziej ecchi niż romans i przetrwanie.

Romans w Tytanach? Naprawdę?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Guilty Crow - oglądałem parę odc ,ale jakoś niespecjalnie mi się spodobało lecz zrobie może drugie podejście do tego Anime.

Higashi No Eden - oglądałem , bardzo ciekawe Anime :)

Oda Nobuna no Yabou - nie oglądałem więc jest następne w kolejce do obejrzenia.

Highschool of the Dead - Anime nie w moim typie :)

Opublikowano

W sumie to moze ci sie spodobać Zetsuen no Tempest

Opublikowano

Witam,

Szukam coś podobnego do

1. Dragon Crisis tz. chodzi mi o nietypowy związek człowiek-smok lub inne stworzenie. (romans+.....).

2. Bakuman tz. bohater/owie zaczynają od zera i zaczynają się wspinać coraz wyżej (gatunek obojętny+lekki romans lecz niekoniecznie).

Opublikowano

Witam,

Szukam coś podobnego do

1. Dragon Crisis tz. chodzi mi o nietypowy związek człowiek-smok lub inne stworzenie. (romans+.....).

2. Bakuman tz. bohater/owie zaczynają od zera i zaczynają się wspinać coraz wyżej (gatunek obojętny+lekki romans lecz niekoniecznie).

Do twojego 2 punktu pasuje idealnie Sword Art Online , jeżeli nie oglądałeś to polecam ( Spełni wszystkie twoje oczekiwania)

Opublikowano

Witam,

Szukam coś podobnego do

1. Ichiban Ushiro no Daimaou, highschool dxd

2. bleach

Opublikowano

Witam,

Szukam coś podobnego do

Co do 1. Rosario to Vampire. Harem, człowiek + wampir wiedźma itp.

Opublikowano

Witam, poszukuje anime:

1. Coś podobnego do Bakuman tz. bohaterowie zaczynają od zera i pomału pną się do góry. Gatunek obojętny

2. Coś podobnego do Saint Seiya albo tekkaman blade tz. bohater posiada wyjątkową moc lub przedmiot i ratuje......

3. Po prostu fajne anime na wieczór najlepiej fantasty+..

Oglądałem: Db,Z,Gt

Blecha

Sword Art Online

Saint Seiya

tekkaman blade

Dragon Crisis

Gundman Seed i 00

Bakuman

Naruciak

Rosario to Vampire

Ichiban Ushiro no Daimaou

Opublikowano

Szukam czegos podobnego do highscholl dxd zeby bylo troche echi i magi i troche zabawne i tez akcja oczywiscie czekam na propozycje.

acha Mireur gundam see ogladalem.

Opublikowano

Poszukuję anime o miłości.. <3 poleci ktoś? :)

Z tych co widzialem to polece:

-Chobits

-Kanon

-Clannad i Clannad After Story

-True Tears

-Yosuga no Sora

-Sword Art Online

-Mysterious Girlfriend x

Z tych co planuje zobaczyc

-Shuffle

-To Love-Ru

-Toradora

Jak cos se przypomne walne Edita

Seiran95.jpg

Opublikowano (edytowane)

Z tych co widzialem to polece:

-Chobits

-Kanon

-Clannad i Clannad After Story

-True Tears

-Yosuga no Sora

-Sword Art Online

-Mysterious Girlfriend x

Z tych co planuje zobaczyc

-Shuffle

-To Love-Ru

-Toradora

Jak cos se przypomne walne Edita

bleach - napierdalanka z elementami miłości

sisxkiss - to jest akurat chora miłość xD

@DOWN

A rukia i ichigo to co? xD

Edytowane przez brauszu_
Opublikowano

bleach - napierdalanka z elementami miłości

sisxkiss - to jest akurat chora miłość xD

bleach z elementami miłośći xD w one piece było więcej romansu niż w bleachu, wszędzie jest więcej romansu niż w bleachu xD

NJxbd4x.png