Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co wy gadacie mam ninje noob chara i wirujacy m5 (7ku jeszcze uszykowane ale rad nie mam)

własnie wirujący każdy ma grać daggerem ? czy ma napierdalać bodym bóg wie ile żeby aure na G zrobić
Opublikowano

Serwer ogólnie jest dobry lecz trochę mu brakuje. Według mnie w dzisiejszych hardach brakuje jakiegoś konkretnego dropu z metinów, bossów, półbossów. Ogranicza się wszystko do napierdalania mobów i jeszcze raz napierdalania mobów. Bo z mobów leci szkatułeczka xxx, z której można prawie wszystko dostać.

Jestem za wprowadzeniem większego dropu ku (tak do 5ciu z każdego metina). Można wprowadzić jakiś drop np Best Kapitanowi moja sugestia hmmm (Wzmocnienie przedmiotu x1). i już byłoby wiele ciekawiej na serwerze. Ożyłby handel

Opublikowano

Serwer na początku mi się podobał . Podropiłem , poexpiłem . Zrobiłem 11 poziom konia i okazało się że księga do przywoływania kosztuje 500 k !?@!@?!@? Z 21 lvl miałem 104k + wydatek na potki i pelrynki . Moim zdaniem server nie jest jescze dopracowany pod względem dropu yang i cen ... Nie polecam chyba że poprawią co nie co

Opublikowano

Ja również rezygnuje z serwera, nie ze względu na drop yang tylko na drop ksiąg i bonusów 1-4, kupowanie za yangi nawet nie pomogło bo i tak wszystko mi popalił =).

Opublikowano

Serwer na początku mi się podobał . Podropiłem , poexpiłem . Zrobiłem 11 poziom konia i okazało się że księga do przywoływania kosztuje 500 k !?@!@?!@? Z 21 lvl miałem 104k + wydatek na potki i pelrynki . Moim zdaniem server nie jest jescze dopracowany pod względem dropu yang i cen ... Nie polecam chyba że poprawią co nie co

No to posiedź na dzikusach i wydrop te 500k. Posprzedawaj itemki ze skrzyń.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Kiedy forum będzie ON?

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Server biorac pod uwage konkurencje slaby. Są inne hardy ktore biją tego na głowe. Wystarczy poszukac.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Na serwerze się zawiodłem , nic nie dopracowane drop chyba gorszy niż na PL , bo ja na PL już więcej potrafiłem dropić wciągu 6 godzin siedzenia na metkach . Wszyscy , którzy zaczęli grać od startu mieli zdecydowanie łatwiej niż CI , którzy dzień później . Serwer strasznie niedopracowany , mimo że tak długo czekałem na niego . Lochy z bugowane . Serwera nie polecam .

Opublikowano

Rozumie Hard Hardem ,ale co tam jest to masakra.Te Eleryjskie skrzynie drop praktycznie zerowy jestem Ciekawy ile % w queście na ich drop ustawili...

Drop z Metinów beznadziejny Mogli chociaż trochę powiększyć drop ilości KU i KD przecież to nie jest PL , że gra tam 1k+ ludzi i będzie można kupić Sobie szybko KU.

Gildia od 75lv kolejny bezsens.Zrobili na ten lv mogli chociaż dać pierścień anti-exp.

Zbugowane lochy małp.W lochu Jjnio siedzą wszystkie 3 królestwa.Drop kasy bardzo słaby.

Chwilowo server nie zachęca do grania. Mniemy nadzieję że coś poprawia

Opublikowano

Rozumie Hard Hardem ,ale co tam jest to masakra.Te Eleryjskie skrzynie drop praktycznie zerowy jestem Ciekawy ile % w queście na ich drop ustawili...

Drop z Metinów beznadziejny Mogli chociaż trochę powiększyć drop ilości KU i KD przecież to nie jest PL , że gra tam 1k+ ludzi i będzie można kupić Sobie szybko KU.

Gildia od 75lv kolejny bezsens.Zrobili na ten lv mogli chociaż dać pierścień anti-exp.

Zbugowane lochy małp.W lochu Jjnio siedzą wszystkie 3 królestwa.Drop kasy bardzo słaby.

Chwilowo server nie zachęca do grania. Mniemy nadzieję że coś poprawia

Szkatułki dobrze nawet lecą, zdarzało się, że po 3 ze spota leciały, ale co z tego skoro z większości z nich miałem coś na styl czyszczenia zepsutych kamieni, a przez całą grę (jakieś 300 szkatułek) wydropiło mi jedno dodanie bonów, które i tak spaliło.

Z resztą się z Tobą zgodzę, jedynie z yangami mogę się nie zgodzić bo jak dla mnie drop yang jest dobry, a "zarobek" zaczyna się po 42 lvl'u, kiedy zaczynają często dropić itemy na 45+.

Loch w sumie nie był zbugowany na początku serwera bo sam tam dropiłem, najwidoczniej oni coś spieprzyli i nie umieją naprawić.

Wrócę na serwer jak poprawią te rzeczy (te = książki, bonusy), bo teraz nie widzę sensu tam grania.

Opublikowano

Dokładnie to co up mówią, przestaję grać na serwerze dopóki nie ogarną przynajmniej sprawy z ku oraz ze szkatami. z innymi rzeczami nie mam problemów.

Opublikowano

Ja tak myślę, że jakby naprawili te oczywiste rzeczy i zrobili jakiś konkurs na gameplay to spokojnie grywalność na serwerze podskoczyła by 2-krotnie.

I myślę, że się wezmą w końcu za ten serwer jak zobaczą, że graczy ubywa. Może nic nie robili bo IS robili?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...