Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko polecam serwery lepsze niż ten, które nie padną. Nie dość, że jest na rynku balmora, ravia, draenor to jeszcze wychodzi kolejny hard w dodatku nie pewny. To było moje zdanie i tyle, a ty rekino nie gadaj do mnie wypierdzielaj bo wypierdzielałeś to ty przede mną na tiverii.

Haha balmora takie akcje się tam działy, aż dziw bierze, że ktoś tam gra, ravia spoko serwer nic nie mam do niego, ale po co w prezce innego serwera piszesz o nim, chyba każdy swój rozum ma i wie gdzie chce grać nie musisz każdego uświadamiać. Draenor to syf po bugu yang stracił sens gry. No i co z tego, że wypierdzieliłem szybciej od Ciebie skoro na tym serwerze nie ma sensu gry zero wojen, bo są 2-3 dobre gildie jedyne zajęcie to było oddawanie biologa...
  • Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Totalnie nie polecam tego syfu, kumpel znalazl w m1 trytona, wszystko git i nikt mial o tym nie wiedziec, a po chwili boga lezala, pondiosl ta boga i wylapal bana, jego nick to 1st, pozdro dla administracji! ; )

NIE POLECAM!

Opublikowano

Totalnie nie polecam tego syfu, kumpel znalazl w m1 trytona, wszystko git i nikt mial o tym nie wiedziec, a po chwili boga lezala, pondiosl ta boga i wylapal bana, jego nick to 1st, pozdro dla administracji! ; )

NIE POLECAM!

Ta, a w tej bajce były smoki ?
Opublikowano

Pomoże ktoś?

Mam taki problem sciągnełem tego klienta pl i dałem tą nakładke, odpalam Elaris.exe i wystakuje mi ale widać tak z 70% (gram na netbooku hp) a w configuracjach jak coś zmienie i klikne ok a potem wejde to znów na domyślnie tak jak by wogóle się nie zapisywała, no dobra to jak już włonczy mi się gra to widże połowe grafiki gry nie widzę wyjdz itp ale mogę się zalogować jak klikne na ch i enter, ale jak już jest logowanie i jest wybór to już wszystko się tnie i nie mogę nic zrobić i po chwili komunikat czy poczekać na rozwiązanie problemu czy zakonczyć prace ... kto wie jak pomóc? z góry dzięki i przepraszam za ortografie ...

Opublikowano

Po 1. Osoby z kompami 10letnimi powinny miec zakaz uzywania internetu. Tylko na starych sprzetach (a co gorsze na systemach operacyjnych) sa problemy ze cos co dziala im nie dziala. Mozecie mnie zjesc za to wprost z waszego Windowsa XP 10letniego.

Po 2. Hejterzy zanim sie serwer nie rozwinal, ba, nie wystartowal. Normal

Trzeba przywyknac ze 80% graczy Metina to gimbaza, a normalni ludzie nie graja tam gdzie nie gra gimbaza bo nie byloby kogo w chooya robic i na kim sie wybic. Lecz za duzo gimbazy i takie efekty...

Po 3. Wasz Bog Nitro moze tam zagra. Pamietajcie ze matka wam sie puszcza wszystkim i ze mi mozecie wypucowal rewolwer.

Opublikowano

dlaczego nie moge sie zalogowac podczas ladowania paska wywala mnie do wyboru ch

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Uczeń
Opublikowano

dlaczego nie moge sie zalogowac podczas ladowania paska wywala mnie do wyboru ch

masz to samo co ja, jak konczyles to zostawiles postac w lochu malp?

Opublikowano

Syf, bugi w lochu, podziekuje. Serwer niczym sie nie rozni od innych Hardow, nie polecam. Juz wole na Balmorce pograc ...

Opublikowano

Co z tego, że na rynku są już 3 serwery hard?

Balmora - Staroć, a do tego ta akcja z FuBu

Draenor2 - Nie ma sensu grać przez ten yangbug

Ravia.eu - Do ravi nic nie mam, no może po za tym, że już troche stary serwer

A administracji polecam zrobić jakiś konkurs na GamePlay z atrakcyjnymi nagrodami. Na pewno to by w jakimś stopniu serwer rozsławiło.

Z racji tej, że nie ma forum to napisze tutaj.

Porponowałbym albo zmiejszyć ilość czytanych KU albo zwiększyć ich drop z metków.

http://zapodaj.net/7...36c0.bmp.html Cos jeszcze adminie? : )

To jest jego nazwa konta, i mi nie pie*dol ze bana nie dostal.

Zazdrosc mnie nie zzera, nie potrzebuje wlasnego serwera, gram dla przyjemnosci.

Hah, rozjebałeś system. Równie dobrze mogłeś dostać bana za wulgi albo za hacki. Zrobiłeś screena i wymyślasz jakieś bajeczki. FACEPALM

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

postacie zbugowane w lochu małp zostaną odbugowane czy trzeba robić nowe ?

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Co z tego, że na rynku są już 3 serwery hard?

Balmora - Staroć, a do tego ta akcja z FuBu

Draenor2 - Nie ma sensu grać przez ten yangbug

Ravia.eu - Do ravi nic nie mam, no może po za tym, że już troche stary serwer

A administracji polecam zrobić jakiś konkurs na GamePlay z atrakcyjnymi nagrodami. Na pewno to by w jakimś stopniu serwer rozsławiło.

Z racji tej, że nie ma forum to napisze tutaj.

Porponowałbym albo zmiejszyć ilość czytanych KU albo zwiększyć ich drop z metków.

Hah, rozjebałeś system. Równie dobrze mogłeś dostać bana za wulgi albo za hacki. Zrobiłeś screena i wymyślasz jakieś bajeczki. FACEPALM

Pomysl, jak moge zrobic screena trytona skoro kumpel ma bana? mysl tepaku..

Opublikowano

Pomysl, jak moge zrobic screena trytona skoro kumpel ma bana? mysl tepaku..

To ty myśl tępaku. Wiesz, że jest coś takiego jak logi? Na słowo nikt Ci nie uwierzy. Też tak moge: Mam trute+9 sr 55. Leżała sobie w m1. Zaraz wstawie screena jak pisze mi, że mam konto zbaowane.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

serwer zajebisty! grammmmm

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Naprawcie odbuguj na stronie. Czekam ponad 1h i postac nadal zbugowana ;/

Matesh jakbyś mógł to odbuguj mi postac ^^ Nick:9DK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...