Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

229 osób online, to mało strasznie mało.

Opłaca się grać?

Szczerze ? to nie jest aż tak mało , ponieważ hardów jest potąd i mało kto Ci pójdzie na takiego który niedawno wystartował, szczerze to jak ja bym chciał iść na harda to poszedłbym na taką Balmore, bo wiem że serwer aż tak szybko nie padnie i nie będzie miał większych problemów, a ten serwer kto wie , po co mam się męczyć , jeżeli mogę to stracić , nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać na tym serwerze, lecz praktycznie każdy hard który startował przez ostatni rok, to padały po paru dniach , nie życzę tego temu serweowi ale jestem przekonany że będzie tak samo.

Opublikowano

Wczoraj czytałem komentarze... łee 320 graczy online to się nie opłaca grać, 320 graczy to sporo lepiej zostać tutaj niż iść inny serwer gdzie licznik podbity 3x i patrzą na strone o.. 960 online to gram a w miastach pustki.

[P] Kiedy będzie itemshop ???

Opublikowano

jak najbardziej polecam serwer ! jest godny uwagi 100%

będzie jednym z najlepszych serwerów hard jeszcze raz zapraszam serdecznie miła ekipa z którą będzie można się dogadać z penwością

Opublikowano

Kiedy naprawicie odbugowanie postaci ?

spokojnie administracja pracuje cały czas jest prawie po 24h na nogach cały czas pracują chcą się wykazać z jak najlepszej strony

Opublikowano

JPRDL jak patrze na posty nie których osoby to aż mam chęć wysłać smsa o treści ''POMAGAM''.

Właśnie bardzo dobrze wymyślili z tymi skilami. Będzie zarobek z dropienia ku to po pierwsze. Zrobić skile to chociaż będzie jakieś wyzwanie, a nie dzień i all skile P, w tydzień max lvl, full eq i nudy..

Dajcie spokój z tym licznikiem. Zauważcie, że jest to chyba jedyny serwer gdzie licznik nie jest podkręcany.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Dajcie księgi koni do handlary bo nie chcę mi się zbierać 500k potem to wydać i nie mieć na poty ... Teraz bez konia mam sie wleczyć ? Nie dziękuje ...

Opublikowano

Witam.

Mam problem, otóż ściągnełęm tego Clienta (PL) i nakładke , podmieniłem pliki i włanczam Eleris.exe ale jak jest Logowanie i potem wychodzi wybór króleswa to nic nie może zrobić tak jak by było zdjęcie a jak klike byle gdzie to wyskakuje aby zamknąć albo poczekać ale czekam 10 minut i dupa ... :/ i jeszcze że cofguracje nie działają jak ustawie inną rozdzielczość ekranu i wezme OK a potem wejde jeszcze raz to znów na domyślnie i tak ciągle , pierwszy raz tak mam P.S Gram na netbooku HP ale nigdy nie miałem takiego problemu ... Może ktoś pomóc?

Opublikowano

Ja i mój kolega wczoraj wieczorem weszlismy głównymi postaciami i buffami do lochu małp w chunjo, podropiliśmy troche medali po czym postanowiliśmy się wylogowac, dzis próbujemy wbic, wybieramy postac i wywala do okna logowania a odbugowanie postaci nie działa zróbcie coś z tym :/

sygnawoj.jpg

Kanał Youtube : http://www.youtube.com/user/Conest97

:D

Opublikowano

Dajcie księgi koni do handlary bo nie chcę mi się zbierać 500k potem to wydać i nie mieć na poty ... Teraz bez konia mam sie wleczyć ? Nie dziękuje ...

Yyy.. nie ? Już nie którzy militara mają. To będzie nie sprawiedliwe wobec ich. Z resztą 500k nie jest aż tak trudno uzbierać.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...