Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie za mało dodań leci, mam 33, eq nie problem bo mam ebony/riba +9, ale hp.. hp mam 8k, bez bonów bo do tej pory mi nie poleciało ani jedno dodanie, a otworzyłem chyba z 70 tych skrzynek.

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za ostatnie dwie misje z biologiem jest PD na stałe czy o co chodzi z tym ;d ?

Chyba ''na stałe'' to chodzi o to, że możesz go sobie użyć kiedy chcesz.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Pomoże ktoś wrescię?! :/

Mam problem, otóż ściągnełęm tego Clienta (PL) i nakładke , podmieniłem pliki i włanczam Eleris.exe ale jak jest Logowanie i potem wychodzi wybór króleswa to nic nie może zrobić tak jak by było zdjęcie a jak klike byle gdzie to wyskakuje aby zamknąć albo poczekać ale czekam 10 minut i dupa ... :/ i jeszcze że cofguracje nie działają jak ustawie inną rozdzielczość ekranu i wezme OK a potem wejde jeszcze raz to znów na domyślnie i tak ciągle , pierwszy raz tak mam P.S Gram na netbooku HP ale nigdy nie miałem takiego problemu ... Może ktoś pomóc? Zróbcie może jakiegoś Launchera aby można było go dać do byle jakiego priva typu Reino.. albo innego a najlepiej zróbcie własnego clienta bo nadal nie mogę grać ... pomoże ktoś ?

Opublikowano

pozdrawiam ^.^ wczoraj 50k za ksiege boja dzis 500k? wczoraj szansa na drop medalu 10-20% dzis 3%? co jeszce zmieniles? bety nie mogles zrobic zeby takie rzeczy dostowac ?

Opublikowano

Powiem tak serwer mi sie podoba ale pod wieloma wzgledami jest on ostro przegiety.

1> Dodania bonów. Dobra, nikt nie chce zeby wszyscy od razu eq mieli, ale zeby na 600min gry wydropic TYLKO 1?

2> KU... no to juz totalna porazka, 55KU, przy czym z metinow dropi tylko po 1 KU? Paranoja... moi znajomi jedni po drugim jak tylko dowiadują sie ze trzeba 55KU rezygnują z serwera, i sam sie nad tym zastanawiam przez to. Zrobcie juz te 20-30 KU, ze z metkow mozna wydropic np:

100% - 1KU ,

75% - 2KU,

50%- 3KU,

25%- 4KU.

Wiem to jest hard, ale bez przesady...

A cos pozytywnego to na pewno:

1> Medale konne - fajnie przymyslane, latwo zrobic.

2> Bodzie - mysle ze jak do 25 droplem 3 to jest to idealnie jak na taki serwer.

3> Skyrznie i caly z niego drop - nic do zarzucenia wszystko dropi jak powinno, choc dla mnie fasolki ZIN leca za czesto.

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Powiem tak serwer mi sie podoba ale pod wieloma wzgledami jest on ostro przegiety.

1> Dodania bonów. Dobra, nikt nie chce zeby wszyscy od razu eq mieli, ale zeby na 600min gry wydropic TYLKO 1?

2> KU... no to juz totalna porazka, 55KU, przy czym z metinow dropi tylko po 1 KU? Paranoja... moi znajomi jedni po drugim jak tylko dowiadują sie ze trzeba 55KU rezygnują z serwera, i sam sie nad tym zastanawiam przez to. Zrobcie juz te 20-30 KU, ze z metkow mozna wydropic np:

100% - 1KU ,

75% - 2KU,

50%- 3KU,

25%- 4KU.

Wiem to jest hard, ale bez przesady...

A cos pozytywnego to na pewno:

1> Medale konne - fajnie przymyslane, latwo zrobic.

2> Bodzie - mysle ze jak do 25 droplem 3 to jest to idealnie jak na taki serwer.

3> Skyrznie i caly z niego drop - nic do zarzucenia wszystko dropi jak powinno, choc dla mnie fasolki ZIN leca za czesto.

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

Zgadzam sie z wszystkim;]

pozdrawiam ^.^ wczoraj 50k za ksiege boja dzis 500k? wczoraj szansa na drop medalu 10-20% dzis 3%? co jeszce zmieniles? bety nie mogles zrobic zeby takie rzeczy dostowac ?

I tu tak samo sie zgadzam, mozna sie domyslic ze administracja gra na servie jako gracz i to byl taki chwyt po prostu. My mamy sie meczyc z medalami teraz a wy sobie w najlepsze z expem pocisniecie... nie mam nic do tego zeby ktos z teamu byl graczem ale nie faworyzujcie sie przez to. PS: Server byl beta;]
Opublikowano

W nocy? Na noc to ja sie szykowalem do gry z wykupionym IS ;x

Ja tak samo chciałem...

IS powinien być zrobiony dziś w nocy....

W nocy trochę późno ...

Opublikowano

Ja tak samo chciałem...

W nocy trochę późno ...

Myślałem żeby iść na reinor i tam trochę kasy wydać ;p idziesz ze mną? Nieogary postawili serwer bez is serwer wyłączą bo będą beczeć że kasy nie mają

Jebnie się 300zł przelewem będzie git

Opublikowano

a wiec gram tu od startu

do tej pory dorobilem sie

fms +9 33sr

ebo/smocza+9 5bonow

reszta eq moze 2-3bony

skrzynie od 45+ dropia jak szalone 1/3spota w v2 i mam ok 3 skrzynie

Opublikowano

Zauważcie, że jest to dopiero początek serwera. Nie spinajcie się z powodu tych KU. Przecież wszystko mogą poprawić. Aha i to jest hard, nie zapominajcie.

KIEDY BĘDZIE FORUM ?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Pomoże ktoś wrescię?! :/

Mam problem, otóż ściągnełęm tego Clienta (PL) i nakładke , podmieniłem pliki i włanczam Eleris.exe ale jak jest Logowanie i potem wychodzi wybór króleswa to nic nie może zrobić tak jak by było zdjęcie a jak klike byle gdzie to wyskakuje aby zamknąć albo poczekać ale czekam 10 minut i dupa ... :/ i jeszcze że cofguracje nie działają jak ustawie inną rozdzielczość ekranu i wezme OK a potem wejde jeszcze raz to znów na domyślnie i tak ciągle , pierwszy raz tak mam P.S Gram na netbooku HP ale nigdy nie miałem takiego problemu ... Może ktoś pomóc? Zróbcie może jakiegoś Launchera aby można było go dać do byle jakiego priva typu Reino.. albo innego a najlepiej zróbcie własnego clienta bo nadal nie mogę grać ... pomoże ktoś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...