Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Niezłe lagi, pewnie ddos'y.

- Logowanie padło, może to przez ddos'y.

- Nie dropią te szkatułki z których dropią dodania i te duperele.

- Nie dostaje się zbroi na start .

@up

Wypakowujesz łatke do tego clienta polskiego i podmieniasz. hasło do łatki to BiZz8IWN

Opublikowano

- Niezłe lagi, pewnie ddos'y.

- Logowanie padło, może to przez ddos'y.

- Nie dropią te szkatułki z których dropią dodania i te duperele.

- Nie dostaje się zbroi na start .

@up

Wypakowujesz łatke do tego clienta polskiego i podmieniasz. hasło do łatki to BiZz8IWN szkaty dropia mam 11

Opublikowano

O widzę z atakami się zmagacie mam nadzieję, że jak wbije na serwer to będą mniejsze ;D

W ogóle nie mogę pobrać pisze mi :

This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright.

Bywalec
Opublikowano

Niby miało być wszystko dobrze,a coś im nie wyszło. Czyżby zapowiadał się trzeci start?

Powodzenia c;.

Serwer po prezentacji wydaje się być ciekawy.

Btw. zielsko się nie popisał ze stworzeniem waszej strony, rypie po oczach.

Opublikowano

Aha gdzie jest zbroja ? wtf

Między 7 a chyba 12 lvlem już nie pamiętam dokładnie, masz misje od kapitana żeby zabić Niedźwiedzie , zabijasz 1 zalicza Ci misje idziesz do kapitana i masz zbr. 8lv +9

Opublikowano

dostałem bana za to że bilem metka i nie odpowiedzialem gmowi i bana dostalem w wzielem automatyczny atack i na mpc siedzialem buhaha

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

dostałem bana za to że bilem metka i nie odpowiedzialem gmowi i bana dostalem w wzielem automatyczny atack i na mpc siedzialem buhaha

Post na poziomie, to lubie !

Pytanko, ile osób jest online?

Serwer się nie nudzi? nie wiem czy pobierać.

Opublikowano

Wylogowałem się w celu zmienienia CH. Próbuję się zalogować na jakie kolwiek CH to albo mnie w ogóle nie łączy albo po wyborze postaci zamiast się ładować wraca do okna logowania. JUŻ OK

Z m1 na G1 trzeba 55 ku? Co ile je czytamy? Rady, egzo można handlować? Można je zdobyć w grze?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Czy medale drapią szybko ? Bo jeśli mam 2 medale dropić w 1h to podziękuje ;d

Co będzie w is ? Pd/rękawica/rady/zwoje tylko to mam rozumieć ? Oby nie żadne bronie i zbroje oraz ulepszacze na epickie eq.

Opublikowano

Jeśli już chcecie grać na pewnym hard serwie z dużą ilością graczy i prawie tym samym co to - to polecam Ravia.eu, a jak nie co inny to Draenor2

xnzn.jpg
Opublikowano

Jeśli już chcecie grać na pewnym hard serwie z dużą ilością graczy i prawie tym samym co to - to polecam Ravia.eu, a jak nie co inny to Draenor2

Wypierdzielaj stąd typku to nie jest prezka ravi, każdy gra gdzie chce, a Draenor to syf tyle nq.
Opublikowano

start tydzien za dlugo i tyle bugow?

1 postac mi sie zbugowala ze dostalem riba+7

spalilem go bodziami do 0 i zjaralem u kowala na 1

potem reszta itemow wydropionych (ponad 20) zjaralem za 1 razem :>

Opublikowano

Ja tylko polecam serwery lepsze niż ten, które nie padną. Nie dość, że jest na rynku balmora, ravia, draenor to jeszcze wychodzi kolejny hard w dodatku nie pewny. To było moje zdanie i tyle, a ty rekino nie gadaj do mnie wypierdzielaj bo wypierdzielałeś to ty przede mną na tiverii.

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...