Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm...

Co do Serwer nawet fajny Lecz jest kilka rzeczy , które mnie irytują mianowicie DROP KU

No po prostu maskra jak tu wydropić 55ku skoro nawet 1 nie chce polecieć?

Powinniście to w jakiś sposób załatwić nie wiem może zwiększcie drop lub dodajcie pudełka z KU

Dodał bym jeszcze do Eleryjskiej Szkatułki PDeki i rekwiczki złodzieja 30 minutowe .

A co do KU moim zdaniem trudniej powinno się Kamienie Duchowe i fasolki dropic , ale ich to mam pod dostatkiem.

A może wreście dobre strony .

A mówiąc mam na myśli fajowy pomysł z Koniem łatwy drop medali no , ale za to boty są stawiane i tu bym popilnował trochę ludzi.

Szkatki lecą fenomenalnie jak dla mnie pond 50 szkat na 30 lvl

A co mnie cieszy drobry drop marmurków naprawdę świetny.

837371446280124127260.png
Uczeń
Opublikowano

Opcja na stronie "Odbuguj" jest zbugowana, zrobilem test i stworzylem nowa postac 1lvl, poszedlem do m2 uzylem opcji odbuguj i jest zbugowana tak samo jak ta ktora jest w lochu malp

Opublikowano

Płaczecie , że rady nie możecie dać na takim prostym hardzie . Jakie to smutne ; (( , 55 KU , no hardcor . Założę się , że za tydzień i tak pół serwera będzie miała skille G ...

Opublikowano

No bez jaj masz racje medale to tragedia szkaty ładnie dropią, marmury tak niezbyt mam 4 marmurki z m2, a epxilem od 15 do 30 lvla szkatki ok no i ku trochę lipa powinny po 3+ lecieć z metków.

Widocznie miałeś pecha ja dzisiaj . 30 min i bojowiec < 33 . Kocham płaczków .

Opublikowano

Kupcie jakiś tani server na którego możecie wrzucać pliki, ile to kosztuje 10zł miesiąc? opłacacie serwa a tego nie możecie dla klienta zrobić?! nie da sie ściągnąć po 50/100kb/s maks ciągnie boże nawet nie zagram przy tym czymś...

Opublikowano

[quote name=Paweł^^' timestamp='1350776935' post='5447644]

Pospolite dziecko Ytemshopa i najwidoczniej Nołlajf

Pospolity zjeb oceniający wszystko z pozoru.

Opublikowano

na tą nakładke jest jakieś hasło ? oO bo jak chce ją wypakować to musze wpisać hasło.. o co chodzi ? oO

Opublikowano

Serwer monotomny na pewno nie jest, fajnie sie gra, wszystko jest ok procz KU. Mozecie mi tu pisac ze trzeba sie pomaczyc, ze to hard i jest dobrze a sami wbijecie skile m3 i przestaniecie tu grac.. Gdyby bylo 10 KU do M a szansa na wydropienie KU byla np. 25% na serwerze nie bylo by po 300 lecz po 800 graczy. Sam znam przypadek moich kolegow. Gdy zaczeli grac, po tym jak zapytali mi sie o KU od razu podziekowali za serwer. Te KU niszczy serwer i taka jest prawda, wy mnie teraz hejtniecie ze mam wypierdalac na mediuma ale mam to gdzies, za pare tygodni zobaczycie ile bedzie ludzi tu gralo.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Serwer monotomny na pewno nie jest, fajnie sie gra, wszystko jest ok procz KU. Mozecie mi tu pisac ze trzeba sie pomaczyc, ze to hard i jest dobrze a sami wbijecie skile m3 i przestaniecie tu grac.. Gdyby bylo 10 KU do M a szansa na wydropienie KU byla np. 25% na serwerze nie bylo by po 300 lecz po 800 graczy. Sam znam przypadek moich kolegow. Gdy zaczeli grac, po tym jak zapytali mi sie o KU od razu podziekowali za serwer. Te KU niszczy serwer i taka jest prawda, wy mnie teraz hejtniecie ze mam wypierdalac na mediuma ale mam to gdzies, za pare tygodni zobaczycie ile bedzie ludzi tu gralo.

POLAĆ CZŁOWIEKOWI ! Sprawa KU jest nieciekaw, 55 - spoko, są zwoje i rady ale oprócz tego powinny być chociaż skrzynki z metków 20+ ..

Opublikowano

ten serwer to kolejny przyklad nioedopasowania dropu to serwera ....3/4 hardow tak ma dlatego nikt na nich nie gra

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Zdziwiłem się troszkę jak wszedłem do gry, ponieważ gra nawet sporo osób w m1 Jinno (ok. 30 sklepów) więc sporo , no ale jest zbyt ciężki ubiłem około 25 metków na 15/20/25 lv. i dropnełem z 3 ku, a jak wiadomo 55 jest do G, więc jak dla mnie jest zbyt ciężko, ale ogółem wszystko okej.

Opublikowano

Wiem, ze jest haslo, ale gdy je wpisuje (dobre) wyskakuje, ze blad lub plik jest zepsuty..

Też tak miałem. Zamiast kopiować hasło i wklejać to wpisz je nie kopiując (tylko wpisując literke za literką) wtedy powinno być dobrze.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Jedyne minusy tego serwera to brak pierścienia anty-expa (gildia od 75) oraz 55 ku do G.

Ogółem jest fajny, z eq ciężko nie jest (ciężej z bonami), z biologiem również.

Nie jest monotonny, także zostaje mi go tylko polecić.

Opublikowano

Pierscien anty expa By sie przyda i gilida od 40 level ...

Podobno mają zmniejszyć wymagany poziom z tą gildia i z jej opłatą + ten itenshop by się przydał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...