Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /virtual/pl/eleris/config.php on line 24

Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user ''@'localhost' to database 'site'

To ZAWSZE wyskakuje jak jest ddos. Serwer zapowiada się świetnie tylko konta nie moge zrobic ;d

hahahaahaha

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ser

Kolego HArd to jest ,,Tak jak i każdy inny w isie ma to samo co Ten serwer !!!! Więc ogarnij i nie wypisuj głupot jak nie grałeś wogóle na serwie ,,,,,

jaki ty człowieku jesteś głupi... zwykle nie oceniam ludzi po takim czymś ale patrząc na twój komentarz jesteś totalnym debilem. Nie muszę tam grać, wystarczy, że wiem kim jest Leo nie patrząc tylko na pryzmat filmików w necie... eliminacja konkurencji, kłamstwa i wyzysk... to tylko jedne z jego wyróżniających czynów jakie robi

Opublikowano

jaki ty człowieku jesteś głupi... zwykle nie oceniam ludzi po takim czymś ale patrząc na twój komentarz jesteś totalnym debilem. Nie muszę tam grać, wystarczy, że wiem kim jest Leo nie patrząc tylko na pryzmat filmików w necie... eliminacja konkurencji, kłamstwa i wyzysk... to tylko jedne z jego wyróżniających czynów jakie robi

Weż wyjdz dzieciaku ,,,! masz jakieś dowody na to ,więc nie gadaj głupot !!! cały team się starta i wgl ,aby serwer był dopracowany i ciągle ulepszany ,A Ty MrHubol na drugi raz nie pisz głupot ,nie grałeś na serwie to Trudno....Każdy serwer musis się z czegoś utrzymać ,tak jak MEDIUM itp serwery ,
Opublikowano

Polecam serwer sporo ludzi serwer godny uwagi i zapraszam na ts w sygnaturce ip

Zapraszam na nowo powstaly TeamSpeak3

IP:t6.svoice.pl:8140

Opublikowano

Dokladnie najlepszy hard tego roku. Jedynymi minusami są to:

- brak pierscionka zaręczynowego

- forum nie jest jeszcze zrobione

- niema jak czytać skille na militara

Opublikowano

Niewiem < jak ja pisałem na chacie ,żeby GM szepnał domnie ,(Bo mam ważna sprawe dotycząca Padania chaneli) ...to nawet nie wysilił sie napisać ... Widziałem u kolegi jak to robil i dlatego chanele padały ... GM jeśli bd chciał się dowiedzieć więcej informacji to pisz do Afrodyzjak .....

Opublikowano

A tak się ukrywali z tym leo a wczoraj wyszło wszystko ten GM na H... to właśnie leo ponoć boi się hejtów na youtube dlatego taka konspiracja.

Po pierwsze primo leo nie jest właścicielem serwera tylko grafikiem i pomysłodawcą questów map itd. W tym temacie wypowiadał się już admin serwera z tego co wiem GACyborg czy jakoś tak

24b5car.jpg

Opublikowano

siema mam taka sprawe do teamu moznaby zmienic ulepszanie na

+1/2/3/4 100%

+5/6 70%

+7/8/9 50%

bo zbyt czesto pali na tych mniejszych plusach

24bodzie poszly na tarczne i nawet do +6 nie doszla.

Opublikowano

ten serwer działa czy nie? bo ja wchodze jestem w trakcie wybierania postaci i boom wywala i znow wybieram a tu blad..

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

AKTUALIZACJA Z NOCY !!!!!!!!!!!

Zwiększony Drop Eleryjskich Szkatułek

-Poprawiony Drop Kamieni Dusz

-Quest na Pierścionek Zaręczynowy

-Łączenie Reszty Przedmiotów z Eleryjskiej Szkatułki

-Butelki do wytwarzania mikstur u Handlarki

-Zmniejszone ceny ziemi gildii (15.000.000 Yang)

Opublikowano

Pytanie /

Można postać i eq sprzedać za PLN ?

czekam na odpowiedz

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Po pierwsze primo leo nie jest właścicielem serwera tylko grafikiem i pomysłodawcą questów map itd. W tym temacie wypowiadał się już admin serwera z tego co wiem GACyborg czy jakoś tak

A gdzie ja napisałem że jest właścicielem serwera? Otwórz oczy za nim zaczniesz mnie cytować, GA to wielki Cyborg który nie ma nic do powiedzenia bo przy wszystkich go jadą że ma zamknąć morde, to słowa leo i tego yao. Co to za zachowanie w ogóle? Dla mnie to żałosne skoro siedzi ok 50 graczy i mówią o tym jak po ciuchu odbanowują znajomych albo im nie nakładają kar bo to koledzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...