Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM SERVA POWODY:NIESPRAWIEDLIWOSC-ARGUMENT PIERWSZY NA POCZATKU SZANSE NA DROP MEDALI BYLY JAKIES 20% ZMNIEJSZYLI DO 3-5%. TO JESZCZE NIE BYLO AZ TAK ZLE W POROWANIU Z TYM CO ZROBILI PRZEDWCZORAJ A MIANOWICIE: 2 ARGUMENT-ZMNIENILI SZANSE NA ULEPSZENIE PRZEDMIOTOW O 20% A WIEC JAK KIEDYS NA + 8 BYLO 70% TERAZ JEST 50%;] WIEC PO CO SIE STARAC NA TAKIM SERVIE SKORO CI KTORZY ZDAZYLI ULEPSZYC EQ SA DO PRZODU Z KASA JAK I Z ILOSCIA CZASU GRY NA SERVIE... SERVER BYL W POSTACI BETA KILKA DNI WIEC NIE ROZUMIEM DLACZEGO TAK SIE DZIEJE NA SERVIE ZNACZY MAM PRZYPUSZCZENIA ALE TO ZACHOWAM DLA SIEBIE, OGOLNIE MOWIAC NIE POLECAM SERVA!!!!!

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NUDZĘ SIĘ I POGRAŁBYM NA TYM SERWIE , ALE NIE POGRAM SOBIE BO NIE MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ.

POWÓD?:

GDY KLIKAM W LINK NA STRONIE PO CHWILI WYSKAKUJE MI :

Podczas próby pobrania URL: http://www.multiupload.nl/LJ2IDZNOJO

Następujący błąd wystąpił:Nie można określić adres IP z nazwa hosta dla www.multiupload.nl

Dnsserver zwrócone:Awaria serwera: Nazwa serwera nie może przetworzyć tej kwerendy.

Oznacza to, że:Cache nie był w stanie rozwiązać nazwy prezentowane w adresie URL.

Sprawdź, czy adres jest poprawny. Administrator cache jest korzeniem .

pomógłby ktoś z tym? ;>

Opublikowano

Co wy gadacie prezentacja jest dobra wszystko opisane a to że grafiki nie ma to nawet dobrze bo połowa ludzi prezentacje wali grafiką z dupy a nie ma nic opisane ... A Serwer fajny ale NIE zagram bo mam już dosyć Hard i moim zdaniem bez sensu robić hard .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

LysaMasa ja tu chodzi o to ze team sie frajeersko zachowuje w stosunku do graczy czemu po 2 dniach zmniejszyli szanse na ulepszenie przedmiotow o 20%???? to obled NIESPRAWIEDLIWOSC wielka

Opublikowano

LysaMasa ja tu chodzi o to ze team sie frajeersko zachowuje w stosunku do graczy czemu po 2 dniach zmniejszyli szanse na ulepszenie przedmiotow o 20%???? to obled NIESPRAWIEDLIWOSC wielka

No może dlatego, że jakby zostało 70% na ulepszenie to by się z tego medium zrobił. I tak 50% za dużo. Ale jakby obniżyli do 30/40 to by chyba musieli prosić admina o zamknięcie tematu...(big spam)

albo może przesłałby mi ktoś nakładke ? albo klienta? ;>

prosz...

http://www4.zippyshare.com/v/14604297/file.html

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

haha, Leo właścicielem...nie wróże nic dobrego temu serwerowi

A tak się ukrywali z tym leo a wczoraj wyszło wszystko ten GM na H... to właśnie leo ponoć boi się hejtów na youtube dlatego taka konspiracja.

Opublikowano

Cieszy mnie to ze coraz wiecej osob zaczyna rozumiec co sie dzieje na servie, moze to stworzy jakas "rewolucje" wsrod adminow poniewaz serv jest dobry lecz blad zrobili zmniejszajac % szans na ulepszenie. Najlepszym wyjsciem by bylo odpalic serva na nowo, wtedy byloby sprawiedliwie i nawet sadze ze jezeli tego nie zrobia to po prostu upadnie;]

Opublikowano

No ciekawie się zapowiada, możliwe że zagram. Tylko czekać do startu serwera.

Odstaw marsjanki, serwer wystartował 4 dni temu.

Serwer Leo, dużo o nim słyszałem no ale cóż gram bo innych ciekawych serwerów narazie nie widze. wkurwia mnie tylko ten % na ulepszenie, troche to dyskryminuje nowych graczy ; >

Opublikowano

Draenor2 stracił wielu wielu graczy mimo, że to najfajniejszy hard, więc i ten upadnie, zwłaszcza. że okazało sie, ze Leo jest w teamie ;d

xnzn.jpg
Opublikowano

Już tak nie przesadzajcie, że te -20% coś zmieniło bo mi nawet lepiej ulepsza niż przy tych 70%'ach.

Eq, które mam: rib+9 z kd +4, smocza +9, ebo +9, żelak +9, podejrzewam, że jutro jak zachce mi się grać wbiję resztę eq na +9 bo ulepsza bardzo fajnie, a i tak jak na harda ulepszanie jest wciąż zbyt wysokie.

Leo adminem?

Od kiedy?

Opublikowano

Już tak nie przesadzajcie, że te -20% coś zmieniło bo mi nawet lepiej ulepsza niż przy tych 70%'ach.

Eq, które mam: rib+9 z kd +4, smocza +9, ebo +9, żelak +9, podejrzewam, że jutro jak zachce mi się grać wbiję resztę eq na +9 bo ulepsza bardzo fajnie, a i tak jak na harda ulepszanie jest wciąż zbyt wysokie.

Leo adminem?

Od kiedy?

haha wysmieje ten post:D Lecz nie odpowiem bo.. sensu chyba nie ma, prawda? tepota po prostu

ludzie omfg ....

50% szansy?

wyzywka +7

fms od 7 do 9

fms od 4 do 9

zbr na 48+6

u kowala bez spalen wszystkie itemy....

a Leo nie jest tu GA...

Nie przyciagniesz tym gadaniem ludzi uzyj madrzejszych argumentow wtedy cos zdzialas:] idz na pla skoro masz takie szczecie bucie:D bedziesz koksem!!!! SMiesznie:]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...