Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, bo najważniejszy portfel ...

Utrzymanie serwera, wykupienie maszyny itd. jednak kosztuje, a wątpię aby ktoś to robił "dla dobrej zabawy graczy", no chyba że gościu ma kasy jak lodu, wtedy byłoby to możliwe, ale nadal w takie coś nie wierzę ^.^

Zresztą IS'a do tej pory nie było, a ludzie się skarżyli na jego brak, a nie na to, że będzie.

Opublikowano

Najbardziej co mnie wkurza na serwerze to że pisze item mozna selnać za np 4k a dostajemy z tego polowe tylko

Bo zamiast 3% z ceny zabiera Ci 50%, mogliby sobie to zaoszczędzić :3.

Opublikowano

ok dla zachety

co 1 dzien wbija nowe 50-100ludu

skrzynie??? zrobcie mentala/body 21-25lv zrobcie boja i ostatni spot lochu malp +50skrzyn w 20minut

dodania? mozna to nadrobic tym ze macie gotowe zmiani po 5k(nie jak na innych serwach macie bony ale zmianek nie)

ksiegi um ? znam 3-4osoby w shinnso w tym ja co maja skille +m5

wy chcecie miec skille G1 po pierwszychh 3-4dniach i all eq 5b ale okkk.....

Opublikowano

Server fajny mam 45lvl body fajnie mi sie gra tylko

fajniej by bylo jakby troche wiecej osob gralo

i server mogłby byc jeszcze bardziej dopracowany

misji jak na hard to wiecej powinno byc

img_20160313115024_8b85d9790027eb1e480a3

Opublikowano

Teraz juz wiem, ze poczatki najtrudniejsze:)

W 2h w v2 idzie zarobic kolo 1kk - 1,5kk jak sie ma oczywiscie buffka jakies ogarniete eq itp co daje tam jakies 4-5 aur.

Na BO, dzikusach spokojnie w 40 min zarobicie 500k na ksiege;]

Jak wam brakuje skyrzynek robcie dropki, ja tak robilem mam kolo 20 rad jak i zwoi i nie narzekam;>

W chunjo i shinsho jak patrze to faktycznie porazka, ale Jinno to juz jest konkret, sporo ludzi, sklepw duzo sie dzieje. Tak wiec zapraszam wieksze grupy ludzi - z ekipa o wiele latwiej sie gra. Jednak to jest hard i cos ciezko musi byc. Zdania swojego co do KU nie zmieniam - cos z tym trzeba zrobic np: 2-3 KU z metka bo 1(a i czesto nie zawsze) to za malo:>

A jeszcze pytanie do ADMINISTRACJI. Co jest z INSTRUKCJĄ JAZDY KONNEJ? Mam militka, specjalnie go robilem a jeszcze ani raz mi nie dropnela, oraz wgl na sklepach czy gdzies nie widzialem.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Teraz juz wiem, ze poczatki najtrudniejsze:)

W 2h w v2 idzie zarobic kolo 1kk - 1,5kk jak sie ma oczywiscie buffka jakies ogarniete eq itp co daje tam jakies 4-5 aur.

Na BO, dzikusach spokojnie w 40 min zarobicie 500k na ksiege;]

Jak wam brakuje skyrzynek robcie dropki, ja tak robilem mam kolo 20 rad jak i zwoi i nie narzekam;>

W chunjo i shinsho jak patrze to faktycznie porazka, ale Jinno to juz jest konkret, sporo ludzi, sklepw duzo sie dzieje. Tak wiec zapraszam wieksze grupy ludzi - z ekipa o wiele latwiej sie gra. Jednak to jest hard i cos ciezko musi byc. Zdania swojego co do KU nie zmieniam - cos z tym trzeba zrobic np: 2-3 KU z metka bo 1(a i czesto nie zawsze) to za malo:>

A jeszcze pytanie do ADMINISTRACJI. Co jest z INSTRUKCJĄ JAZDY KONNEJ? Mam militka, specjalnie go robilem a jeszcze ani raz mi nie dropnela, oraz wgl na sklepach czy gdzies nie widzialem.

no popatrzcie ze jinno jest 50ludzi 15 z shinsoo i chunjo a reszta z jinno ...

JINNO OD POWSTANIA METINA JEST MAPA HANDLOWA <333

Opublikowano

Najgorsze jest to, że od startu serwera do tej pory nie widziałem jak nawet GM coś piszę, albo jakiekolwiek zainteresowanie z ich strony. Wrócę jak się wezmą. Serwer ma potencjał. Wystarczy trochę urozmaicić grę, bo w tej chwili jedynie ogranicza się do napierdalania mobów.

Opublikowano

up

Właśnie piszą na ogólnym. Nawet widziałem jak [T]Herl latał po m1 jinno. Przecież dodają nowości, zmieniają, robią konserwacje...

Masz problemy ze wzrokiem?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Widze, ze admistracja wziela do serca opinie graczy i szacun za to. Poprawiono KU mysle ze 2x tansze ceny sa w sam raz;]

Polecam wszystkim gre, gra sie bardzo fajnie, w Jinno gra na prawde sporo ludzi. Chunjo Shinsho mniej, ale zalezy to tylko od nas!;]

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

No te % to juz maranoja... Porobili se eq a reszta co ? ogar..

Opublikowano

Witam.

GA zrobił okropny błąd zmiejszając szanse na ulepszenie o 20% przez to teraz dużo graczy odejdzie bo niektórzy porobili eq na 9 już i mają spokój a inni dopiero teraz by zaczeli robić ... Mam nadzieje żę Administracja szybko to zmieni. A teraz przez 1k gry na tym serwerze MOJA uwagi.

1.Zwiększyć drop yang nawet to troszke np jak leci 200 yang to aby było 300.

2.Dodawanie bonów to jak ktoś ma eq z hp czy coś to tylko z dropniętych itemów

3.Troche za duży drop śmieci ...

4.Szanse na ulepszenie znów zrobić z 50% na 70% ...

5.Zrobić np z ku ,100k 1 ku myśle że to dobre cena .

Proszę aby administracja to rozpatrzyła.

Opublikowano

DAJCIE ULEPSZENIA JAK BYLY!

Co Wy robicie? Dosc ze malo ludzi gra to jeszcze takie cos-.-. Nie wiem co o tym myslec, ale inni pomysla koledzy powbijali eq +9 to zmienimy 20%,,

Najpierw misja 1kk po paru h juz jej niema, najpierw ksiegi na konia 15k potem 500k teraz znowu 150k! NO LUDZIE!

DAJCIE JAK BYLO Z ULEPSZENIAMI!

Opublikowano

Pamiętajcie ze to Hard

Staramy sie ogarniać wszystko na bierząco... tak żeby sie dobrze grało.

Ci którzy nie lubią hardów to wiadome że im się nie będzie podobało. To ma być serwer na długi czas.

Poza tym wiadomo wszystkim sie nie dogodzi - jedni mówa że za łatwo inni że za trudno.

Ts jest podany na stronie

Opublikowano

Dobra Hard hardem, moglbym grac na serwerze z 20% ulepszeniem, ale nie gdy cala topka ma eq +9-.- gdzie tu sens... kupa ludzi odejdzie!

Opublikowano

Ga zależy Ci na serverze i graczach?! To zwiększ o 20% szanse na ulepszenie jak było kiedyś, zrób coś z ku zwiększ drop yang i dodania bonów , dodaj sporo nowych questów i dodaj kilka nowośći i poprawek zrób nową preżkę i masz +500 graczy online odrazu

Pamiętajcie ze to Hard

Staramy sie ogarniać wszystko na bierząco... tak żeby sie dobrze grało.

Ci którzy nie lubią hardów to wiadome że im się nie będzie podobało. To ma być serwer na długi czas.

Poza tym wiadomo wszystkim sie nie dogodzi - jedni mówa że za łatwo inni że za trudno.

Ts jest podany na stronie

Hard nie Hard na początku było 90-70% to zostawie tyle a nie jak topka zrobiłą eq 9 to zmiejszacie , radze szybko wam to naprawić.

Opublikowano

http://www.youtube.com/user/MateshPL

Kanał na którym pojawiają się demka, dla osób zbanowanych. Nie dodaje demek, jeżeli zbanowany tego nie wymaga.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Każdy Ci pisze abyś zwiększył szanse na ulepszenie a Ty o anty bocie ... po co Wam takie coś przy 50 online ?!

Matesh Ty jesteś ogarnięty, wez znów zrób % na ulepszenie jak kiedyś bo połowa servera się buntuje ...

Opublikowano

My swoje on swoje...

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe jak bardzo niszczysz reputacje tego serwera, utrudniajac gre z dnia na dzien. Jakie to nie sprawiedliwe w stosunku do nowych graczy, a ci sobie pomysla po chuj grac jak innie maja o wiele lepiej bo bylo 70%.. Wejdz poczytaj wolaj co sie dzieje, ile ludzi konczy gre...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...