Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft STAR WARS - Najlepszy server Role-Play w historii!

dannyy1029

Aknieta o serverze  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

2. 2. Któr? frakcj? wybierzesz?

3. 3. Abonament do gry

• Nie
    • Tak - Op?ata tygodniowa( 2z? tydzie?)
    • Tak - Op?ata miesi?czna (6z? msc)
    • Tak - Op?ata Startowa ( 12z? na zawsze)
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Abonament to zły pomysł, niektórzy nie będą mogli grać bo nie mają telefonu (ja)

• Odpowiedzi 750
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaciekawił mnie wasz serwer :) Mam tylko nadzieje że nie będzie to Pay2Win ( bez kupowania vipa, dodatkowych rzeczy, nie masz szans ) <--- co ja tam pierdole i tak zagram :D

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

@up To będzie albo abonament albo opłata startowa :) Ew. Bez abonamentu....

Ja osobiście mam pomysł ! Wiem że w moim przypadku to troche dziwne ale cóż poradzę :P

Ogólnie jest taki zamysł by przegrana drużyna w bitwach kosmicznych dostawała się do niewoli. Znaczy się są automatycznie przenoszeni do obozu dla jeńców przeciwnika :) I albo mogą zapłacić kaucje albo poczekać dajmy na to 5minut albo mogą uciec oczywiście. :) Coś w tym rodzaju.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

@Up Nie. Trzeba tylko na początek zapłacić abonament, albo za tydzień, albo za miesiąc. Ja osobiście to jestem za początkową wpłatą, lub miesięczną. :]

P.S : Skipp! :D Pamiętasz mnie z tego serwera Paintball [ MinecraftJFG ] .

Uczeń
Opublikowano

Dało by się zrobić takie coś, że ma się np. życie w procentach, i dłużej wy się na przykład żyło ? Chodzi mi o to, że jak będziemy się bili to będziemy tracili np. 5% życia od ciosu mieczem i potem żeby się uleczyć , będziemy musieli iść do szpitala, bo system z jedzeniem nie będzie działał : p Kolejnym pomysłem jest to, by dodać neutralne planety. Jeśli ktoś ogląda Wojny klonów(Niby to jest tam jakaś pieprzona kreskówka, ale za to zajebista bo można się z niej dużo dowiedzieć ;d Sam osobiście wczoraj[lub dzisiaj] oglądałem do siódmej rano xD ), to wie , że planeta Asoki (Padawam Skywalker'a) jest neutralna, i nie wchodzi ona w wojnę. Ale gdy któraś z stron będzie chciała ją okupować , lub przejąć i sprzedać niewolników, może ją przejąć. Jednakże będzie musiała się liczyć z tym, że mieszkańcy mogą się bronić, a także druga strona mocy może ich bronić :D To właśnie wy była może ta(te) planety neutralne? Następnym pomysłem jest to, aby byli przedstawiciele ras(gubernatorzy). I już ostatnim pomysłem jest to, by dodać rangi Wojskowe, i rekrutacje do wojska. Chodzi mi o to , że w Republice ludzie będą mieli wybór , czy chcą wstąpić do wojska, czy nie chcą. Jakby wstąpili, to za np. wielką pomoc w wojnie dostawali wy miano Komandosa , albo Oficera itp. (Oczywiście to wy musiał być jakiś wielki wyczyn ). To już wszystko : p

Opublikowano

Ogólnie jest taka klasa jak Zołnierz czy oficer chyba :D

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Uczeń
Opublikowano

Ogólnie jest taka klasa jak Zołnierz czy oficer chyba :D

Jest, jest , ale mi chodzi o to żeby to było bardziej rozbudowane :P

I tu mam pytanie do Cb Danny, jak wygląda to przesuwanie bloków przez Jedi. Czy to będzie płynne , czy raczej będzie to wyglądało jak "teleportowanie bloków " :P

Opublikowano

Płynnośc w minecrafcie jest chyba tylko w wodzie :D I żaden mod tego nie zmieni :)

1378394466-U624308.jpg

Uczeń
Opublikowano

@Up

Nwm jak to zrobić, ale jest taki mod , nazywa się "Portal Gun". Mam tam to nasze działko, którym możemy przenosić bloki. Można zmienić nazwę tego, i teksturę na coś innego, i zablokować inne itemy z tego modu, i działa : p

Opublikowano

Ale one te przedmioty przesuwa jak tłok tak ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Dannego nie ma, a ja chcę opis, biedny ja :(.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Uczeń
Opublikowano

DO gry można jeszcze dodać mod "Littleblocks" który umożliwia robienie małych klocków. Może on służyć do robienia map, planów strategicznych, projektów, lub "Hologramów". Myślę, że wgranie tego moda dało by wiele możliwości. : ]

Jeśli uważasz tak samo, daj like.

Opublikowano

postanwiłem dodać mojego posta ponieważ słuchałem sobie Justian Bibera Nie nie to nie ta bajka:D a weic takie cos klasa do imperium Dark Maul ktory jako piewsza klasa jest tak uczeń maula > Adept Maula > Darkan > Mistrz Maul > Dark Maul gdzie w maulu jest szybkosc taka sama jak w lowcy jednak ma on 2 granaty miecz i dobre uderzenia a przy Darkanie mozna dodac juz wysokie skoki na ostatniej fazie czyli Dark Maul mozna dodac taka jakby ucieczke taka teleportacje z tylu gracza albo z boku obojętnie a w Rebeli znowu klasa Imperator Palpatine wszystkie fazy rozwoju rebeliant > sidious >generał > Imperator Palpatine > Egzekutor Rebeli gdzie ma on podstawowa bron 2 pistolety na generale dostaje przywołanie robota ktory strzela do wrogow jednak robot jest na 10sek a na Egzekutorze dostaje Karabin szybkosc normalna obie klasy ciezkie do wytrenowania jednak na koncu faz Sa bardzo silne jeżeli dobry pomsył daj like a jezeli nie dawaj nic

a sie rozpisałem :D

Opublikowano

Hej (jesli ktos tego pomyslu nie dal) jak ktos dednie to musi odnawiac postaci od opczatku sie piac, albo ze ma sie np. 5 zyc. Wykorzystasz je i DED :D. Albo ze statek bedzxie trzeba naprawiac co jakis czas i kupywac jakies droidy typu R2D2 (artuditu).

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

@2Up Że jak ? Że niby ma po serwerze z 100 mauli i palpatinów latac ? Człowieku ty sie zastanów :) Palpatine nie żyje a Maul zginoł w trakcie wojny klonów tak wogle :) i nie dark tylko Darth czyli najwyższy tytuł sithów :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nieee to by było bez sensu :) Już raczej jakieś areny z niewolnikami itp :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Damian zmień se sygnaturke :D Własnie kiedy macie powrót na scene serwerów RPG?

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...