Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft STAR WARS - Najlepszy server Role-Play w historii!

dannyy1029

Aknieta o serverze  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

2. 2. Któr? frakcj? wybierzesz?

3. 3. Abonament do gry

• Nie
    • Tak - Op?ata tygodniowa( 2z? tydzie?)
    • Tak - Op?ata miesi?czna (6z? msc)
    • Tak - Op?ata Startowa ( 12z? na zawsze)
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

@Thial92 Częściowo (podkreślam) zgadzam się z Tobą, ale Danny także pisał, że umieści Ss'y w czasie beta-test'ów. Może warto chwilkę poczekać, i zobaczyć czy to prawda? : ]

A tak z innej beczki, czy nie chciałbyś przyłączyć się do mojej floty ( która mam nadzieję powstanie) ?

• Odpowiedzi 750
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli powstanie to czemu nie. Mam przeogromną nadzieję, że serwer ruszy, lecz z powodu braku informacji i silnego nacisku na like'owanie tematu mam wrażenie, że niestety tak nie będzie.

Opublikowano

Zgadzam się z tym userem, jak na razie wygląda to jak nabijanie like'ów za napisanie prezentacji.

Skoro napisał że już prawie skończony to czemu dopiero w grudniu premiera, nie czytałem całej prezentacji bo napisana tak jakby nie profesjonalnie same logo na to wskazuje wielkość liter i źle dopasowane kolory po prostu odrażają. Jedynie co zdołałem zauważyć pierwszy raz wchodząc w ten temat to lista pięknie rozpisanych lików :>

Wszystko pięknie wygląda mam nadzieję że wystartuje ale czy to prawda nie wiem.

To tak jakbym napisał pod tym postem.

Za 30 like'ów dam wam screena z serwera !

Dziwnie to brzmi. Analizując prezentację dochodzę do wniosku tak jak kolega wyżej pisał że to wszystko wygląda skomplikowanie i wymaga dużej ilości czasu na razie tego nie widać aby były jakieś postępy wszystko opiera się na domysłach, opisach...

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Skoro tego checie to zgoda.

Ja usuwam liste ile lików za co , dawajcie like z własnej woli.

Informacje będę podawłał co tydzień.

SSy dodam po zakończeniu beta testów.

Thial szczerze mówiąc to ja jestem najmłodszy z ekipy która to robi.

Ogólnie to robią to koledzy mojego brata a mnie poporosili ,żebym zajął się reklamą

Oni mają po 18 -22 lata i jarają się programowaniem od dawna.

Co do tych robotów wojennych to nie będą to jakieś super maszyny - dodaliśmy je klonowi ,żeby więcej graczy nimi grało.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Kalidor, ja cię skądś kojarzę ;p

A teraz dotyczące tematu : Nie naciskajcie tak na dannyego, żeby odpalił betę bo pewnie zrobi wszystko na szybko i serw będzie chujowy za przeproszeniem. Niech robi wszystko swoim tempem, ale porządnie.

Uczeń
Opublikowano

Możliwe , że tak jest, ale ja ufam Danny'emu, i mam nadzieje , że serwer będzie działał. Istnieje nawet takie przysłowie Damian : ] "Nie oceniaj książki po okładce".

Opublikowano

Dziękuje, podziałało :]

Czekam na otwarcie chodź nie wiem czy zagram bo nie ogarniam tematyki serwera w ogóle tego nie oglądałem, nie grałem.

Z tego powodu zmieniam swój głoś na jeszcze nie wiem frakcje wybrałem obojętnie jaką nie wiem o co w tym chodzi xD

Opublikowano

W takim razię teraz liczą się tylko głosy w ankiecie na tak.

jak do 6 grudnia nie będzie 500 tak to start będziemy musieli przełożyc.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

W tym momencie ja na serverze nie mam nic do roboty ;D

I nie zaczynam :D

Musze wiedzieć czy server będzie cały czas full czy będzie świecił pustkami.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Danny, jak zrobicie starwars, to postaracie się zrobić serwer oparty na bleach? bo to byłoby jakby spełnienie marzeń.

Uczeń
Opublikowano

Danny, pamiętasz jak mówiłeś o tym serwerze "Fantasy" ? Moglibyście zrobić go na podstawie The Elder Scrolls V : Skyrim.

Opublikowano

Nie wiem jak zrobili byśmy shimigami itp :D

A co do fantasy to jeszcze będziemy myśleć.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

@Up Ja bym zrobił władce pierścini :D Orkowie i armia sarumana vs ludzie/śladowe ilosci hobbitów /Krasnoludy itp :D

Tak wogle to bym pograł se na serwie o Drugiej wojnie światowej :) Znaczy okopy które sam kopiesz itp..

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Co do latających statków dobry byłby zeppelin mod ale wiem, że strasznie obciążało by to serwer. Poza tym to na 100% zagram :).

Uczeń
Opublikowano

Co do latających statków dobry byłby zeppelin mod ale wiem, że strasznie obciążało by to serwer. Poza tym to na 100% zagram :).

Już na to wpadłem : p Niestety, Zeppelin narazię odpada.

P.S : Czytaj wszystkie posty. : D

Opublikowano

3UP@

O to mi właśnie chodzi, ale nie typowy serwer na podstawie LOTR (całej fabuły), tylko stworzenia i ich zależności wobec siebie nawzajem (wiesz orkowie w sojuszu z elfami to zły pomysł).

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Uczeń
Opublikowano

Słuchajcie, ale to jest temat serwera "Star Wars". : p Serwer fantasy omówimy, jak on będzie powstawał , narazię skupcie się na Star Wars : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...