Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft STAR WARS - Najlepszy server Role-Play w historii!

dannyy1029

Aknieta o serverze  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

2. 2. Któr? frakcj? wybierzesz?

3. 3. Abonament do gry

• Nie
    • Tak - Op?ata tygodniowa( 2z? tydzie?)
    • Tak - Op?ata miesi?czna (6z? msc)
    • Tak - Op?ata Startowa ( 12z? na zawsze)
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spójrzcie że to nabijanie likeów, publikacja się podoba - like.

A tutaj rozpiska co się dostanie za like i ludzie klikają żeby dostać info.

A administracja milczy bo pewnie mało zrobione xD

@Up

Danny napisał , że po beta testach, dostosuj się do tego. : ]

Nie broń, znam się na rzeczy...

Podajcie na dzień dzisiejszy jakieś konkretny a nie marne rozpiski likeów podawacie !

• Odpowiedzi 750
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty damian czego sie czepiasz ? Wszystkim to sie podoba tylko nie tobie :) Ludzie lajkują ten temat bo chcą by ten serwer powstał :) A on daje nam info pokoleji :) A w sumie czemu miałby czekać aż wszystko zrobią ? Mógłby po prostu opisać wszystko :) Ale stwierdził że tak będzie lepiej i przyciągnie wiecej graczy :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Jak dla mnie to jest wyłudzanie lajków...

No wreszcie, ja też tak twierdzę zdania nie zmienię.

Ty damian czego sie czepiasz ? Wszystkim to sie podoba tylko nie tobie :) Ludzie lajkują ten temat bo chcą by ten serwer powstał :) A on daje nam info pokoleji :) A w sumie czemu miałby czekać aż wszystko zrobią ? Mógłby po prostu opisać wszystko :) Ale stwierdził że tak będzie lepiej i przyciągnie wiecej graczy :)

Czego się czepiam ?

Że sobie nabija lajki za prezentację serwera zero w tym pomocy, po prostu prezentacja która sobie jest :)

Nie właśnie błędnie to rozumiesz bo serwer się dobrze zapowiada ale tymi lajkami tylko zniechęca.

,,Ludzie lajkują ten temat bo chcą by ten serwer powstał" - Nie, oni oczekują informacji bo dadzą lajka bo serwer prędzej czy później powstanie (oby)

,,A on daje nam info pokolei" to niech daje ale lajki zbędne :)

Uczeń
Opublikowano

Słuchaj Damian... Jak Ci się tu coś nie podoba, to my Cię tu nie trzymamy. A może Ty zazdrościsz mu serwa po prostu? ; >

Opublikowano

Ehhhh Co znaczy like wiesz damianku ? Like Znaczy lubie ! Więc dużo ludzi lubi ten temat ! I dlatego on z łaski swojej udostępnia nam informacje ! Móglby tego nie robić ale robi i pracuje przy tym... I za to go lubimy !

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

moim nowym pomysłem jest stworzenia świata 1313 czyli taka planeta do expa na tej planecie beda bosy takie jak np: Ględziby ropucha lub jakiś inny i też inne postacie do zabijania ludzi ze swojej Frakcji ale jezeli np bedzie sobie chodizl jakis z Imperi i widzi kogoś z Rebeli i biegnie na niego i zabija go i dostaje wiecej expa niz za postacie do killania z niektórych coś dropnie a z bossa np w nagrode dostanie sie honor lub Kredytki ale boss znou bedzie miał z jakies 5000 hp a wiec samemu go nie pokonamy nie dodałem na początku ze to planeta kryminsalistów a wiec duzo bossów questów nowych tez na niej a wiec prosze o rzoważenie

Opublikowano

Ehhhh Co znaczy like wiesz damianku ? Like Znaczy lubie ! Więc dużo ludzi lubi ten temat ! I dlatego on z łaski swojej udostępnia nam informacje ! Móglby tego nie robić ale robi i pracuje przy tym... I za to go lubimy !

Coś mało wiesz, nieee właśnie odwrotnie dużo ludzi ,,lubi" ten temat aby dostać informacje.

,,Z łaski swojej" - Przymusowa praca ?

Mógłby to robić i nie upominać się o lajki co jest śmieszne :]

Słuchaj Damian... Jak Ci się tu coś nie podoba, to my Cię tu nie trzymamy. A może Ty zazdrościsz mu serwa po prostu? ; >

Pisałem Ci że serwer fajnie się zapowiada tylko nabijanie lajków jest śmieszne.

Nie mam czego zazdrościć mam swój :*

To forum można tutaj prowadzić dyskusję.

Wyłudzanie lajków i tyle, serwer powstanie za pomocą lajków :D

Tak w ogóle to nikt trzymać mnie nie musi sam stoję :D

Opublikowano

wujek i JFG nie kłóccie się z nim bo jak mod tu wejdzie zobaczy to wszyscy dostaniecie po banie albo po ostrzeżeniach ja bym wolał go zostawic i nie zwracać uwagi

Opublikowano

On nam udostepnia informacje które chcemy wiedziec :) i za to mu dajemy lajki :) A ten twój serwer chyba upadł i został zaspamowany przez Avernusa nie ?

Ps: @up W sumie racja :D

1378394466-U624308.jpg

Uczeń
Opublikowano

Mam kolejne parę pomysłów. Otóż, wy też nie uważacie , że to trochę bez sensu , kiedy w Republice lata np. 20 Jedi, i 3 klony? Zawsze było więcej klonów , a nie Jedi. Więc ja wym proponował zrobić takie coś :

Klon->Szturmowiec-> Oficer -> (I tu może wybrać czy chce zostać Jedi, czy chce nadal być klonem )

Smuggler->Smuggler II -> (I tu jak u góry )

I to samo w imperium. Czy nie uważacie , że tak wy było lepiej?

Następnym pomysłem jest to , żeby dodać wytrzymałość. To chyba logiczne, że ktoś nie może bić mieczem 3 godziny i się nie zmęczy : p Jakby to weszło, to chciałbym żebyście dodali jeszcze możliwość blokowania.

Następny pomysł to "lornetka". To tak na szybko, żeby było można kogoś szpiegować. : ]

Ok, dalej można dodać różne moce dla Jedi i Sith, np. Duszenie, podnoszenie ludzi, rażenie piorunami itp.

Można także dodać piratów, i grupy terrorystyczne. Piraci byli by neutralni, i rabowali by statki Republiki, zarówno jak statki Imperium. Grupy terrorystyczne były by upoważnione do ładunków wybuchowych( co nie wydaje mi się dobrym pomysłem :P ) i atakowały by statki. P.S : Piratów będzie można wynajmować.

Jeśli podoba Ci się pomysł, możesz dać łapkę w góre ! ; )

Opublikowano

Jesli serwer wystartuje to 5 sekund później:

-Devir555 join the serwer

xD

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

@up Ja bym to z tymi jedaj inaczej rozwiązał :) Brało by sie taką grupke rekrutów jedi i co naprzykład 3 dni sprawdzanie ich umiejętności w myśleniu,Mocy i walce . I naprzykład 5 najlepszych przechodzi dalej gdzie spotyka się z inną grupą :) U Sithów podobnie . Gracze którzy nie dostaną się do zakonu zostają zwykłymi obywatelami Rebeli tzn Republiki(Imperium) :D Moce są okej, ale myśle że oni już nad tym pracują :D Piraci mogą być ale ja bym to zrobił jako frakcja neutralna i jak ktoś chce to se zbiera załoge i statek :D Terroryści.... Tu ciężko z ochotnikami by mogło być ....

@down Wez go w spokoju Zostaw :D Sam sie własną zółcią zakrztusi, że innym serwery wychodzą u mu nie :P .

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DamianPl12 No kurde Damian, sam prosiłeś o lajki w temacie nt. informacji o serwie, sory, ale mówisz, że proszenie o lajki jest ZŁEEEE. My dajemy lajki, bo nam się serwer podoba i chcemy ujrzeć o nim informacje. Danny powiedział, że jest możliwość lajkowania, a za lajki dostaniemy informacje o serwie.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Damian, bez urazy, ale wypier... remontować swój serwer, oki? Denerwują mnie twoje posty na temat "lajków". Nie masz ochoty, to to trudno, nq. Jakby to był jakiś fake to by chyba tyle nie pisał co nie. I jak każdy ci powtarza są one po to by sprawdzić zainteresownie.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Uwierz że można dużo się napisać a serwer nie wystartuję, zobaczymy 6 grudnia.

Kajsksus jak tutaj można się przejechać na ludziach, przypomnij sobie co było nie tak dawno ...

Ktoś tutaj napisał że innym serwery wychodzą a mi nie ?

Przepraszam bardzo ale to nie jest temat mojego serwera, a wręcz proszę się odczepić (grzecznie pisząc) od mojego serwera bo na tym się nie znacie jak widać.

Ja tutaj oczekuje dobrego serwera RPG, ale to nabijanie lajków do teraz i wielka obrona ,,zagorzałych" fanów :D

Spamowanie tematu przez Avernus - Podjęliśmy współprace, reklama była umyślna.

Jeśli chcę się ujrzeć informacje na temat danego serwera robi się to uczciwie.

Tworzymy serwery nie dla korzyści ale dla zadowolenia graczy, i tak myślę że danny zrobi tutaj prawdziwy RPG.

A najlepiej jakby chociaż podał parametry serwera :]

Widzę że niektórzy mylą pojęcie Internet a Świat rzeczywisty tutaj się piszę a nie mówi.

Chodź moje posty wydają się kontrowersyjne, proszę o warna jeśli jest taka potrzeba :]

Dziękuje, dobranoc ;)

Opublikowano

@up Dołanczam się do jego prośby :) A tak na serio to on sobie może i nabija like ale no kuźwa przynajmniej nam coś pisze :D

Chodzi mi o to :D

Chodź moje posty wydają się kontrowersyjne, proszę o warna jeśli jest taka potrzeba :]

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@Up Nawrócony na dobrą stronę mocy xD

Wkońcu zmądrzeje da konkrety.

Toć chyba jednego - dwa screeny może podać...

Tak dla orientacji czy coś zrobili

Teraz coś doczytałem:

Będę wdzięczny za każde podniesienie tematu

Znowu się czepiam ale o co chodzi :D ?

Uczeń
Opublikowano

Gdybyście się zdecydowali wgrać tego "Zeppelina" , do zróbcie coś w stylu , żeby te statki miały wytrzymałość (życie), bo to chyba będzie bez sensu, gdyby statki latały bez celu.

Chodzi mi o to, że jak się strzeli np. strzałą do myśliwca, to on straci 3% wytrzymałości.

Opublikowano

Trzeba poczekać na damiana :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nie na ciebie ... Chodzi mi o dannego :D Sry źle nick napisałem :) Zadanie z gegry robie i dlatego...

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...