Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft STAR WARS - Najlepszy server Role-Play w historii!

dannyy1029

Aknieta o serverze  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

2. 2. Któr? frakcj? wybierzesz?

3. 3. Abonament do gry

• Nie
    • Tak - Op?ata tygodniowa( 2z? tydzie?)
    • Tak - Op?ata miesi?czna (6z? msc)
    • Tak - Op?ata Startowa ( 12z? na zawsze)
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 750
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Można także wprowadzić "pragnienie". Jeśli grałeś w MineZ, to powinieneś wiedzieć o co chodzi. :] Żeby zaspokoić takie pragnienie, trzeba będzie wypić butelkę wody(lub napoju dodanego przez administracje). Dodało by to realizmu. Dobra może opisze jakie są tego plusy.

+ Rozwinięcie Survival'u

+Możliwość wprowadzenia nowych napojów.

+Możliwość wprowadzenia sklepów z napojami.

Opublikowano

Jakie połączenie lol? Co się zmieni?!?!?!

To nic nie zmieni.

Nasze servery postanowiły współpracować.

Jeżeli komuś znudzi sie klimat STAR WARS może iść tam, w klimat renesansu, i na odwrót.

Można także wprowadzić "pragnienie". Jeśli grałeś w MineZ, to powinieneś wiedzieć o co chodzi. :] Żeby zaspokoić takie pragnienie, trzeba będzie wypić butelkę wody(lub napoju dodanego przez administracje). Dodało by to realizmu. Dobra może opisze jakie są tego plusy.

+ Rozwinięcie Survival'u

+Możliwość wprowadzenia nowych napojów.

+Możliwość wprowadzenia sklepów z napojami.

Są wprowadzone napoje lecznicze , many , energi , siły.

tyle starczy

Doceniam twój wkład i o Kid Modzie pomyślimy.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Może zrobicie coś takiego jak "wyścigi", że np. idziesz tez do jakiejś szkoły dostajesz licencje na prowadzenie tego "skutera" lewitującego (sorki dawno nie oglądałem SW więc nie pamiętam nazw :/ ) kupujesz go i się ścigasz z gościami i kto wygra może zabrać wozy przeciwników lub zostawić im i wziąć nagrodę w wysokości ceny tych skuterów. I może jeszcze zakładziki kto wygra dany wyścig (wiecie, idziecie do "kasy i obstawiacie danego gracza).

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Uczeń
Opublikowano

Up@ Dobry pomysł , ale jak już dannyy mówił , jest to ograniczenie , że pojazdy nie mogą się ruszać :/ No chyba, że mój pomysł zostanie zaakceptowany, i wgrają zeppelin mod. :P

Edit@

Serwer będzie updatowany na 1.4, czy zostanie na 1.3.2 ?

Opublikowano

HMMM... Zeppelin. Wydaję mi się, że to byłby dobry pomysł, ale pisał o ograniczeniach... Szkoda. Ale jest kilka modów na latające pojazdy i nie koniecznie zeppelin.

Opublikowano

Server będzie pod 1.4

Jeden z graczy wpadł na świetny pomysł by stworzyć server fantasy!

Jeżeli też lubisz te klimaty daj lika temu postowi!

Jak będzie dużo luków to zajmiemy się tworzeniem takiego servera zaraz po starcie STAR WARS!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Oglądajcie temat serwera VeniceCraft. Naprawdę warto będzie grać na obu serwerach.

@UP

To ja i już się nie mogę doczekać. Jak tylko wypalą te pomysły to zrobimy najlepszą sieć serwerów Role-Play.

Uczeń
Opublikowano

Znacie może mod "ComputerCraft" ? Dodaje on nam komputery, na których możemy robić naprawdę wiele rzeczy. Jest to także skomplikowane , ale dodaje nam takie opcje jak tworzenie własnych programów, odtwarzanie filmów, blokowanie drzwi na hasło itp. Jest tego naprawdę dużo. Można by tego używać na statkach , a także na ziemi. Następnym pomysłem jest to, żeby dostać się do kosmosu, trzeba by było mieć skafander. Możńa także zrobić walkę pod wodą (czyli statki pod wodne , walki itp.) Do wody można także zrobić kombinezon, żeby można było ciągle (lub na jakiś dłuższy czas) oddychać pod wodą. Następna moją propozycją jest to, żeby w kosmosie zrobić brak grawitacji. Co to znaczy? Że gracze będą po prostu dryfowali. To narazię tyle, może jeszcze później coś wymyślę :P

Edit@ danny, można by Cię prosić o jakiś kontakt?

Uczeń
Opublikowano

Można wy wprowadzić senat frakcji(o ile jeszcze go nie ma :P ). Chciałbym przedstawić , jak będzie się do niego wybierało ludzi. W tym pomyśle chcę wprowadzić "Demokrację". Będzie to polegało na tym, że Danny wybierze załóżmy dwadzieścia osób, a na forum będzie ankieta. Będzie można głosować na pięć osób, i pięć osób któe będą miały najwięcej głosów będzie w Senacie. Oczywiście , jak będzie dwóch Adminów ( Bo nie wiem czy są :P ) , to w jednym senacie ten będzie rządził, a w drugim ten.

Opublikowano

Hmmm według mnie nie jest to najlepszy pomysł , ale wprowadze to do akniety. Jak komuś się odoba to niech załosuje. Jak będzie 50 gosów na to to to dodamy.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Jedno małe pytanko mam... W których czasach jest osadzony ten serwer ? Przed Zniszczeniem Death stara czy po ?

//Ort się wkradł

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

To zmień republike na rebelie :D W ankiecie i ogólnie :)

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Ale jest nierealne :) Na serio to republika ciągle istnieje ale pod nazwą imperium :) To może tą republikę zmień na "Ruch patriotów Starej Republiki" :) Albo na Rebelie

:)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje że nie będe miał hejtu od h@ za to ze się z nim kiedyś kłuciłem na forum takiego kijowego serwera starozytny minecraft :D

fzn014b0uhps_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...