Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft STAR WARS - Najlepszy server Role-Play w historii!

dannyy1029

Aknieta o serverze  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

2. 2. Któr? frakcj? wybierzesz?

3. 3. Abonament do gry

• Nie
    • Tak - Op?ata tygodniowa( 2z? tydzie?)
    • Tak - Op?ata miesi?czna (6z? msc)
    • Tak - Op?ata Startowa ( 12z? na zawsze)
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 750
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby jeszcze metin 1 działał to by było marzenie :) Ta gra to było coś ! Nie taki szajas jak 2...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Proszę oto nasza początkowa maszyna - dokupimy lepsza jak będzie trzeba:

CPU -

4 GHz

, RAM

7150 MB

Dysk

250 GB

Lokalizacja - Łódź

według hostingu maszyna powinna utrzymać bez lagów nawet 200 osób - my puścimy ją dla 100

Będzie trzeba kupimy lepszą

A co do klas co JFG pisał ,to jedi jest stosunkowo słabą klasą i ciężką do ogarnięcia , więc wątpię żeby byli sami jedi an serverze

Server zrobiony jest tak żeby jedi i sithów było mało , bo graczy ma odstraszać trudność gry tymi profesjami.

Co do flot to dodam jutro koło 23.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

moim nowym pomysłem jest stworzenia świata 1313 czyli taka planeta do expa na tej planecie beda bosy takie jak np: Ględziby ropucha lub jakiś inny i też inne postacie do zabijania ludzi ze swojej Frakcji ale jezeli np bedzie sobie chodizl jakis z Imperi i widzi kogoś z Rebeli i biegnie na niego i zabija go i dostaje wiecej expa niz za postacie do killania z niektórych coś dropnie a z bossa np w nagrode dostanie sie honor lub Kredytki ale boss znowu bedzie miał z jakies 5000 hp a wiec samemu go nie pokonamy nie dodałem na początku ze to planeta kryminsalistów a wiec duzo nowych bossów i Questów a wiec prosze o rozważenie

@ref

Uczeń
Opublikowano

Przypominam, że ciągle rekrutuję do floty, która powstanie trochę czasu po starcie serwera. Flota powstanie w Imperium, minimalne wymagania to programy do komunikowanie się ( Skype, Ts3), działający mikrofon, a także jakieś minimalne ogarnięcie : ] Jeśli ktoś jest zaciekawiony, proszę napisać na "Pw" , i napisać kim by chciał być(jaką klasą), i czy spełnia wymagania.

Można wprowadzić coś w stylu "siedzenia". Takie siedzenie szybko wy regenowało wytrzymałość( Jeśli oczywiście zaakceptujesz mój pomysł ). Takie siedzenie można także zastosować jako tron, lub ozdoba. Wybór należy do was, w każdym razie jest plugin na siedzenia. : ]

Opublikowano

3@up Taka planeta by zniszczyła sens gry :D Chcesz bossów ? Szukaj czerwi na tatooinie i skrytobójców na Corsant :D

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Ogólnie pomysł fajny :P Tylko fabułę się o wiele dłużej pisze niż przechodzi (Najczęściej).

JFG Wez mi na pw odpisz :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Kiedy będą beta-testy?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

JFG oczywiście ,że będzie miała

Skipp to zależy od twojego stylu gry.

Dodam tylko ,że klasy jedi i sith będą wymagały dużego nakładu pracy i naprawdę ciężko się bedzie nimi grało przez kilkanascie pierwszych godzin

PS biorę się do pisania opisów

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Uczeń
Opublikowano

Będzie można robić, że tak powiem "tajne" ataki? Ale kiedy będzie np. 8/10 załogi, bo tak atakować 10 na 1 to wy było nie fair. : p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...