Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie pomaga, doszedłem już do 200 delay i cały czas się zawiesza na 20-30 minucie.

Ustaw delay (standardowo) na 333 i wyłącz 2x Speed.

Na mapie wyłącz: -gracze -gliniarze -zawody (wszystkie opcje, które są na mapie)

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego po 15 20 minutach przestaje robić te pościgi i po prostu stoje w miejscu? Wszystko ładnie śmiga bez przycinek delay na 160 i troche po tym jak mam wytrzymałość na 0% przestaje działać. wtedy muszę od nowa włączać grę i bota.

Opublikowano

dlaczego po 15 20 minutach przestaje robić te pościgi i po prostu stoje w miejscu? Wszystko ładnie śmiga bez przycinek delay na 160 i troche po tym jak mam wytrzymałość na 0% przestaje działać. wtedy muszę od nowa włączać grę i bota.

Jak nie chcesz żeby ci się psuł samochód, to włącz opcje Durability Hack w tym hack'u:

http://www.mpcforum.pl/topic/790917-06022013-nfs-world-multihack-3100-by-silverangel/

Opublikowano

Aktualizacja 1.9 (22.02)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

można prosić o aktualizacje do wersji v 2,0

Jeśli w tytule pisze 2.0, to znaczy, że link jest do 2.0. Nie chciałem pisać postu bo niektórzy się rzucają, że spamuję.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

W slenfie delay ma znikome znaczenie delay 300 zapewnia już 100 procentową pewność, że wszystko zadziała.

Jedynym problemem jest błąd polegający na tym, że po jakims czasie pościg zatnie się na cooldownie i nie będzie

można sie go pozbyć inaczej niż uruchamiając ponownie gre... Niestety EA się powoli zabezpiecza :(

Jeżeli sa problemy to ustaw sobie w speedzie x2 delay 2000, będziesz tracił 2 sekundy na każdym pościgu

ale speed x2 to nadrobi.

Sam używam Slenfa dośc rzadko i tylko pod moją opieką na speedzie x3 ale co 10-15 minut trzeba resetowac gre niestety :P

Mimo to zarobek sporo lepszy niż w normalnym trybie :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Aktualizacja 2.1 (06.03.13)

Opublikowano

nie wiedzieć czemu, gdy puściłem bota na 20 wyścigów, z każdego byłem średnio 300 IGC na minusie.. nie wiem do czego służy bot, ale na pewno nie do zarabiania ^^

EDIT: zmieniłem miejscówkę i śmiga jak ta lala :) zostawię na noc, może nazbiera 2 mln na m3 ^^

Opublikowano

nie wiedzieć czemu, gdy puściłem bota na 20 wyścigów, z każdego byłem średnio 300 IGC na minusie.. nie wiem do czego służy bot, ale na pewno nie do zarabiania ^^

EDIT: zmieniłem miejscówkę i śmiga jak ta lala :) zostawię na noc, może nazbiera 2 mln na m3 ^^

radze ci postawić bota po 1 w nocy bo się zmieniają miejsca pościgów nieraz
Opublikowano

Aktualizacja 2.2 (13.03.13)

Opublikowano

mi wbija 2000 IGC co pościg a nie 1500. Czuję się oszukany :P

edit:

200 tys w 13 minut

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Hm, to ciekawe. Mi wbija 60 tys. na 10 minut. Zależy to od delay?

Tak! Im mniejszy delay tym szybciej.

Tylko nie każdym komputerze to zrobisz, znaczy że na słabszych się będzie ścinało=lag/nfs przestał działać.

Opublikowano

raczej delay nie ma tu większego znaczenia, jest to czas po jakim bot kliknie w kolejne dołączenie do gry po zakończeniu poprzedniej.

Ogólnie między delay 100 a 500 jest niewielka różnica bo to przecież 0,5 sekundy :P

Im szybciej bot dołącza do gier tym gra musi się bardziej wysilić i w ostateczności jednak może sie ładować dłużej, przycinać...

Jeśli ustawisz za mały delay np 10 to możliwe, że bot tak szybko będzie chciał dołączać do gry, ze będzie klikał ciągle w dołączenie

i w efekcie nie wejdzie do gry.

Obecnie gra jest trochę, że tak powiem "spatchowana" dawniej dało się wyciągnąć około 250-270 tysięcy na 10 minut

ale teraz jest zbyt duzy limit funkcji. Każdy większy wysiłek dla gry spowoduje jej wyłączenie lub jakiś inny błąd :P

Mimo wszystko polecam swoją metodę zarobioenia 250 000 w 10 minut, wymaga to jednak ciągłego pilnowania bota

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Co jak co, ale teraz jak dali 100% więcej reputacji i gotówki na tydzień, to dzięki temu botowi można sporo zarobić. Ja np. zostawiłem na godzinkę i 900 tys. jest na koncie.

EDIT: A przy zakupie za 500SB 10-dniowego mnożnika gotówki, wyciągam 1.8mln na godzinkę. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...